Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag blundar och ler när jag tänker tillbaka på helgen på landet. Så perfekt. Blev just intervjuad och svarade att jag inte önskar mig något mer i mitt liv är inte det fantastiskt? "Men något har du väl kvar på din bucketlist?", envisades reportern men näe. Inget. Jag har åstadkommit allt på min bucketlist det är så grymt! Klart att man alltid kan önska sig mer plata men fan jag har så det räcker. Och blir över. 38 år tog det för mig. Bra jobbat, Katrin. Mackan är är ett grymt bidrag till mackan vi snackade om i helgen ni vet? Mosad avokado med ett perfekt ägg. Ser ni hur perfekt det här ägget är eller? Å hå hå så jävla perfekt. Har ni provat brödmixen än? A men gör det för Guds skull annars. Ja alltså bara om ni bryr er om strandformen i sommar såklart. Annars ta vilken fralla som helst! @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

  • Julia
    7 juni, 2016 at 15:24

    Ät hellre rågbröd!