Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är så otroligt glad och tacksam över alla fantastiska recensioner jag får på min bok. Det är så märkligt att något som jag burit på i nästan ett år nu är tillgängligt för er alla. Så sjukt och underbart när ni skriver om Ben och Mila i mina sociala medier. Helt otroligt coolt! Varje dag är som julafton för mig nu. Jag är överlycklig varje dag. Tack för det. Jag är så glad över att ni gillar min bok! Ni har inköpsställe i min profil. Den finns på adlibris, Bokus och samtliga bokhandlar. Fortsätt att skriv vad ni tycker! Just det, ni kan lyssna på den också på storytel. Och läsa den digitalt såklart! #bucketlist

You Might Also Like

 • Ida
  7 juni, 2016 at 10:24

  Hej Katrin.
  Jag sträckläste din bok igår, kunde inte sluta. Aldrig läst en bättre bok, slår MR Grey med hästlängder. Bra gjort, forstätt att skriva. Du är grym.

 • Lotte
  7 juni, 2016 at 10:28

  Den ska jag med läsa 😀

 • Mila
  7 juni, 2016 at 13:10

  Håller med. Det här är nog den bästa romanen jag läst hittills faktist.
  Tar upp saker som betyder nåt för vanliga mänskor istället för att bara tjata om tråkiga saker. Om nån säger att dem inte tycker om din roman så är de bara avundsjuka pådin talang och på att Mila är en stark feminist som får orgasm. Kuratorn på vår skola säger att inte alla kan få det och att det påverkar hur man mår allmänt och hur man presterar Heja Mila 🙂

 • nimman
  7 juni, 2016 at 13:20

  Ojojojoj! Verkar inte ett dugg intressant att läsa. Om det är den bästa bok man läst ……ja då blir jag orolig eller är det en fjortis som skrivit kommentaren? Det verkar var mittlivsnovellstuk på boken. Går att läsa sånt i Hemmets journal, typ!

 • Mila
  7 juni, 2016 at 13:53

  nimman det säger du bara för att du är bitter och inte kan få orgasm. Alla andra gillar romanen.
  Testa hemma på kvällen själv i sängen och tänd tex ett ljus. Det brukar jag göra. Och tex några fina ljud i bakgrunden som regn eller stormljud. Man kan ladda ner som app..

 • Sissi
  7 juni, 2016 at 14:00

  Men Mila kunde ju inte heller få orgasm enligt utdraget ovan.

 • Mila
  7 juni, 2016 at 14:04

  Mila kan visst få orgasm det var bara killen som inte lät henne få komma. Det är skillnad mellan att komma och inte få komma. Han han tex slickat henne hade hon kommit. Tönt

 • mys
  7 juni, 2016 at 14:19

  Och dessutom hade Filip bra ekonomi, det läser man på sista raden. Det finns faktiskt andra saker som är viktiga också än att bara få komma och gå orgasm.

 • Mimi
  7 juni, 2016 at 20:58

  Hahaha, en sån dynga!!! Menar ni allvar när ni skriver att det är det bästa ni läst???
  Då finns det inget hopp för mänskligheten kvar!
  Mitt livs novell med allt som ingick i den är Nobelprisvinnande alster i jämförelse.

 • Anki
  8 juni, 2016 at 10:04

  Handlar boken bara om sex? Verkar långtråkigt isåfall. Hade faktiskt tänkt läsa den men nu vet jag inte. Har läst många böcker med mycket ”sexinnehåll” och börjar tröttna på det. Är det en intressant story för övrigt ni som har läst den? Då kanske jag ger den en chans.

 • Hanna
  8 juni, 2016 at 12:01

  Skrev inte Jackie Collins sånna här böcker redan på 80-talet?

 • Ida
  8 juni, 2016 at 12:02

  Mycket mitt livs novell verkar det som….
  Vadå att Mila inte ”fick” komma? Sånt får man väl som självständig kvinna 2016 fixa och se till att man får själv…?! Jag har alltid berättat och visat mina älskare hur jag vill bli smekt och tagen… Dom får stimulera med tunga och fingrar och sedan köra som jag vill…. Eller också är det bara att sätta sig på toppen och köra själv! Sätt mannens fingrar där du vill ha dom, rumpa, bröst eller klitta….. Så klart 🙂

  Varför är det mannen som ansvarar för kvinnans njutning? Visa vägen själv….!

 • Anti-PK-isten
  8 juni, 2016 at 18:49

  Man ska inte döma en bok efter att ha läst endast sida, men det blir oftast inte bättre eftersom när man gissar att det är smörja man fått i handen Fortsätter det så här, garv, så är det i alla fall inte litteratur. Gissar att det är riktigt dåligt helt igenom. Detta skriver jag verkligen inte för att va taskig. Det är ju själva bokinnehållet som…….

 • Ebba igen
  8 juni, 2016 at 23:24

  Men vad är det här för kiosklitteratur??? Vilken skit. Tantsnusk av lägsta sort.
  Skulle aldrig läsa den. Länka gärna till de riktiga recensioner du fått av riktiga recensenter i etablera media, tack.

 • Mila
  9 juni, 2016 at 03:55

  Men Ida hon berättade faktiskt att hennes ex hade slickat henne och då hade hon fått komma men Filip var inte lika generös så det var det som gjorde att hon blev ledsen och inte brydde sig om att komma längre.

 • Maria
  9 juni, 2016 at 21:47

  Spyfärdigt skräp ????!