Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den som väntar får sol och vindstilla till slut! Vi har just slitit av oss kläderna och hänger på stranden med Ringos nya amfibiebil. Vi har väldigt kul! Och jag såg just att @blondinbella läser min bok så jag är väldigt glad över det också! Ni följer oss på snappen om ni vill följa varje move vi gör.

You Might Also Like

 • Lot
  6 juni, 2016 at 14:42

  Du ser lycklig ut! Grattis till nya kärleken. Härligt att livet kan ta nya vägar.

 • .......
  6 juni, 2016 at 18:28

  Jag har ingen aning om du ser det här ens. Jag skriver här för jag har ingen aning om vart jag ska skriva annars! Jag är i chock, jag har beställt dina produkter och fick hem dem idag! Här sitter jag överviktig (väldigt överviktig) och har letat efter produkter som verkligen skulle kunna funka för mig! Jag vill liksom inte vara fet, vem fan vill det.. I mitt fall finns det inga bra anledningar till det, utan jag har bara varit en misshandlare, en kropps misshandlare.. För första gången ser jag ljuset i tunneln när jag tog en bit av din chocklad.. (som den godis råtta jag är), finns det inge onyttigt i den? fick ja lov och kika på om och om igen! jag ska om några månader fast än du kanske inte läser, skriva här just på komentaren och berätta när mitt fläsk förminskat en del, tack vare dig! (och en liten bit mig själv) .. Fan bli statsminister eller något! shit

 • Petra
  6 juni, 2016 at 19:38

  Härlig bild!! 🙂

 • Irene
  6 juni, 2016 at 21:46

  Det syns i dina ögon att det är äkta den här gången!

 • mattias kalmar
  6 juni, 2016 at 21:59

  jättehärligt bild