Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

På landet är vi alla mer sugna på mackor jag undrar hur det kommer sig egentligen? Kanske för att vi alla (inklusive mig) vill chilla och vila och inte stå vid spisen hela dagarna. Sen är det nåt mysigt med att ta sig en macka lite hipp som happ. En ostmacka och en kopp kaffe, ja tack! Rambo gillar den också med ost. Ringo med leverpastej. Alex med mosad avokado och pocherat ägg. Hur gillar du din @cleaneating.se macka? Berätta för mig! #cleaneating

You Might Also Like

 • Smulan
  5 juni, 2016 at 23:17

  Hatar att erkänna som den avundsjuka typ jag är. Men har precis läst din bok via Bookbeat. Fucking loved it. Särskilt slutet.

 • Sofie Sjöberg
  6 juni, 2016 at 06:49

  Jag vill ha både skinka och ost samt paprika ????

 • ala
  6 juni, 2016 at 07:13

  Smulan
  Grattis till att du är så juvenil !!

 • annika
  6 juni, 2016 at 13:51

  Jag äter alltid 2 fröknäcke till frukost, en med avocado och en med löskokt ägg, te till det. Glad sommar katrin

 • Mia
  6 juni, 2016 at 14:39

  Men snälla nån. Har inte denna patetiska människa o hennes anhängare något annat intressant att orera om än knäckebröd??? Seriöst!

 • Emi
  6 juni, 2016 at 15:42

  Mia..jag köpte precis nu Katrinz tacoknäcke,
  dem har bra pris på den just nu..2 paket för 49:-sek(Sture gallerian)
  super got, testa!