Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jätteviktiga personer får personlig leverans @deniserudberg. Väntar spänt på en ärlig recension. Jag kan ta det. #bucketlist

You Might Also Like

 • Bucketlist
  3 juni, 2016 at 17:44

  Alltså Katrin, IGEN. Jag har lyssnat några kapitel till, du kan väl för allt i världen inte mena allvar med den här boken? Nej nej Katrin du ser inte(!) ut att vara under 30. Inte ens under 35. Du ser fräsch, snygg och vältränad ut men alltså kom igen! Man KAN se bra ut som 38 åring också, du behöver inte försöka intala dig själv något annat för att duga. Hade jag läst boken och inte vetat vem som skrivit så hade jag LÄTT tippat på en 16-18 åring med vild och jävligt larvig fantasi.

 • gina
  3 juni, 2016 at 19:26

  Lol

 • Bob!
  3 juni, 2016 at 20:28

  £3,86 kostar den att ladda ner som e-bok på Books.google.co.uk
  Eller så kan man läsa den gratis om man inte laddar ner.
  1 sida orkade jag haha…

  ’De skulle fortsätta att handla mat på samma ICA trots att de nu faktiskt hade en Coop lite närmare men den kunde inte Mila tänka sig att handla i. Hon ansåg att varorna där alltid var gamla eller övermogna och dessutom hade de dåligt utbud av low-carb varor som hon levde av’.

  STÖÖÖÖÖÖÖN!

 • Bob!
  3 juni, 2016 at 20:34

  Egentligen tyckte Mila att det var höjden av lathet att ta bussen för en sträcka som tog sju minuter att gå och därtill vräka i sig en massa snabbmakaroner och sen beklaga sig över att det var så svårt att gå ner i vikt.’

  Och det fortsätter så härr och fortsätter och fortsätter.
  JAG SKÄMTAR INTE 😀

 • Kalla mig Bobban
  3 juni, 2016 at 20:53

  Bob, du skojar!!!!!! Ha ha ha ha vilken smörja.

 • Maria
  3 juni, 2016 at 21:19

  Jag gillar dig katrin.
  Men boken…. jag gav den 2 chanser men det gick inte…

  Hoppas att ngn tycker om den!

  Trevlig helg Milan

 • Dorran
  3 juni, 2016 at 22:42

  Men asså inte behöver ni gilla den,det räcker att ni retar er på den och talar om den….ger mig pengar,fatta ni trögt att spela blåst ger pengar

 • Kalla mig morran
  3 juni, 2016 at 23:00

  @Dorran Boken är ju gratis på Google pucko.

 • Bu
  4 juni, 2016 at 00:32

  Men allvarligt talat. Ett bokförlag har ett visst antal böcker att ge ut varje år och för varje gång man väljer att ge ut skit som det här eller ’Puma Swedes livshistoria’, då åker ett fantastiskt skript i papperskorgen.

  Katrin tjatar till och med via sitt alter ego om hur diverse mat och mataffärer inte är tillräckligt bra för henne, men gör mig är detta bokförlaget inte ett uns bättre än en mataffär som fortsätter sälja billiga ägg från plågade burhöns för att tjäna in några kronor extra per paket.

  Jag skäms över att denna boken ens tryckts. Jag skäms över att man på bokförlaget gjort bedömningen att den antagligen kommer att sälja eftersom den är skriven av någon som gjort sig ett namn på att tjafsa och trotsa. Jag skäms över varenda människa som väljer att köpa den och därmed bidra till att försumma samhället ytterligare.

  Jag kan inte annat än att undra över de som tagit beslutet att trycka den här boken. För om man arbetar på ett bokförlag borde man väl ändå ha något underliggande intresse av litteratur? Vad gick fel? Hur kan man gå så vilse?

 • Bu
  4 juni, 2016 at 00:33

  försumma=fördumma

 • Heater
  4 juni, 2016 at 11:19

  Målgrupp ??

 • Lindberg.
  4 juni, 2016 at 11:44

  Bra sagt, bu.

 • Lindberg.
  4 juni, 2016 at 11:47

  Purlitzer price?

 • Erika
  4 juni, 2016 at 12:47

  Jag gillade verkligen boken den va sååå bra. Jag läste ut den på 3 dagar. Jag är imponerad av dig att du skrivit den. Hoppas på fortsättning där man får följa mila.

 • nellie
  4 juni, 2016 at 14:44

  HJÄLP !!

 • Petra
  4 juni, 2016 at 16:04

  Hej på dig Katrin! Läste på instagram att du är så allergisk mot pollen. Min granne är sjukt allergisk och kan inte gå ut när det är som värst. Så jag tipsade henne om att stoppa /smörja upp kokosfett i näsborrarna. Och hon mår toppen nu och har skippat sina mediciner. Hon är så tacksam att nu kunna gå ut och slippa att ögonen ser helt igensvullna ut. Så pröva du med. Grannen mådde bättre redan efter att ha smörjt näsan ett par gånger???????? MVH Petra

 • j
  4 juni, 2016 at 16:49

  Men guud vad luras nu Petra!
  Rekommenderar ingen att prova hennes ”recept”
  ”skippat sina mediciner” för kokosfett, haha, jo jag betackar mig för vidare lögner, bricanyl, pulmicort, allergitabletter, nässpray, ögondroppar är det som gäller när det är som värst inget jävla kokosfett!

 • Erika, New york, Sambo
  4 juni, 2016 at 17:21

  Spännande ser fram emot att läsa!
  http://erikalindgren.com

 • Elisabryh
  4 juni, 2016 at 18:17

  Min pollenallergi försvann helt då slutade äta mat med citronsyra (syntetisk, som är framställd mha svartmögel). Antihistaminer o nässpray varje vår o höst i 39 år. Slutade med citronsyra i början av maj, helt symtomfri efter 4 dagar. Känner av om jag fuskar. Å jag vinner inget på att skriva detta, googla får ni se. Värt att testa, hjälper även andra allergi o astmaproblem. Men klart, lättare att ta medicin. Cs finns i nästan alla kemikalier (allt som heter citrat) o all skräpmat…