Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Var väldigt trött när jag kom till @philiplailani och @deltagym idag. Känner mig svinpigg efter ett pass styrka! Som alltid. #deltagym

You Might Also Like

 • Elin
  2 juni, 2016 at 20:40

  Det är fint med trogna män! Det är inte min man! Skriv gärna sms till honom, hans nummer är 070 6723073, skriv vad ni tycker om män som beter sig illa mot kvinnor!

 • Hjon
  2 juni, 2016 at 20:45

  Stackars Janne. HA HA HA HA
  Fan vad taskigt Elin =)

 • j
  2 juni, 2016 at 21:27

  Taskigt? Nää.
  Hade jag vetat 2003, när det hände mig så hade jag gjort exakt samma sak!!! Kände mig så jävla sviken..
  Först visste jag ingenting men var bekymrad över hans ”förändrade” beteende mot sin familj-oss,
  vi låg med varann…
  flera dar efter det så bryter han ihop och säger att vi måste åka till smittskyddskliniken och testa oss-bägge två, eftersom han horade med en brud på en jobbresa i Tjeckien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kan, kommer aldrig att förlåta det han gjorde mot mig.
  Som tur var så hände det ingenting med någon av oss,
  men förnedringen att testa sig !!!

 • Sanna
  3 juni, 2016 at 01:54

  Hej Katrin!

  Jag undrar om du gör eller gjort några skönhetsoperationer? Jag menar, Bingo var ju rätt fixerad vid silikontuttar och blondiner och du är raka motsatsen. Blev du påverkad av honom? Har du också lagt in i läppar, botox o.s.v.?

  Vore sjukt tacksam om du ville svara. Gärna ett inlägg i bloggen och hur du ser på plastik och utseendefixering. Di är ju rätt besatt av bantning men verkar inte i övrigt vara det av plastik, eller har jag fel?

  Tycker du är cool och hoppas du står emot det sjuka Barbie-idealet. Naturligt är bäst och vem vill ha råolja i tuttar och läppar? Många tjejer ser ut en om en anknäbb med all denna plast i truten.

  Sanna

 • Ewa
  3 juni, 2016 at 06:45

  Tror att Katrin köpt nya bröst..det ser ut så..

 • Hanna
  3 juni, 2016 at 10:51

  Hon har absolut fixat boosen nyligen….. De ser större och fastare ut..

 • D som i Dove
  3 juni, 2016 at 12:09

  Finns nog inget fulare än tjejer med ”trut” . Och utstående bröst. Jag tycker det är sorgligt att så många redan snygga tjejer fixar o trixar med sina kroppar o inte fasen tror jag på att det är för deras egen skull, inte en chans….. Snygg tjej med anknäbb o glansen dom lägger på i lager….
  Sen kommer jag inte läsa boken. No!

 • Triatlon
  3 juni, 2016 at 13:22

  Och nya läppar på Katrin…

 • E
  3 juni, 2016 at 13:37

  Alltså Katrin. Jag ligger i solstolen och lyssnar på din bok i ljudversion. Jag är 27 år och jag skäms ihjäl. Hade aldrig kunnat tro att någon på nästan 40 skulle beskriva sitt liv som du gör det. Kul, kan jag känna eftersom jag som nyss blev 27 börjar få åldersnoja. Men nä, jag skäms mest ändå. Särskilt eftersom att huvudpersonen i din bok känns som en fjantig och tragisk 20 åring. I 40 års ålder känns till och med ”tjejerna” som fel benämning. ”Alla tjejer ville bli packade och knulla” … Hör jag ”40 åriga småbarnsmorsor i kortkort och utan bh” som känner sig sexiga och är desperat att få knulla, ja då förs tyvärr inte mina tankar åt någon classy östermalmsbrud utan mer åt den tragiska benämningen som börjar på w. Det var liksom typ 20 år sedan gänget i boken faktiskt var i den åldern det hade varit ok. Karaktärerna är närmre 50 än 20. Snart infertila och i klimakteriet. Nä, denna bok skrämmer mig lite. Så sjukt vulgär och avtändande också. Vill inte fantisera ihop bilderna ur boken samtidigt som jag föreställer mig en kropp som burit och fött två ungar och ett par tuttar som ammat och blivit ihopsydda. Kan vara hur snygg som helst men det psykologiska om vetskapen förstör för mig tyvärr!

 • Ina
  3 juni, 2016 at 16:44

  Min EX-man var också otrogen. Alltså min EX-man. Han åkte ut på en vecka, jag hjälpte honom att packa. Byebyeeeeee…………………

 • en som vet
  4 juni, 2016 at 00:06

  Botox, fixat näsan och boobsen har hon gjort.