Okategoriserade

Oj, det spöregnar

Det vräker ner gör det. Bingo eldar i vår Viking och jag plockar och pillar. Steg upp tidigare än de andra och körde mitt yogapass som jag nu gjort varje dag sen i fredags. Ska bli spännande att se vad vågen visar på fredag för jag fullkomligt vräker i mig mat. Hungrig hela tiden är jag. Jag hann även baka bröd innan de andra vaknade och förbereda härlig frulle. Nu har jag tagit en varm dusch och tänkte kila över till syrran där mamma, Laura, Fredrik och Ringo har härjat ett tag nu. Dags för min andra kaffe…tredje blir det visst fast den andra var en påfyllning på den första som jag tog innan yogan så den kanske inte gills okej andra blir det. Den andra blir med mandelmjölk så att jag inte blir så svullen på en gång.

Har inte direkt något att komma med. Lämnade tillbaka Skutt igår eftersom vi åker till Nice om några dagar. Det kommer inte att bli något husdjur i vår familj någonsin kan jag säga. Det var kul att ha Skutt här men en månad per år räcker finemang. Det är liksom ingen som tar ansvar i den här familjen förutom jag och jag är inte så road av ett djur så att jag vill ha ett för mig själv så då var vi klara med den saken. Så som Laura säger varje gång som hon ska iväg för att sova ”Hej då Skutt, vi ses en annan dag!” Nu ska vi se om syrran har tid att klippa mitt hår!
Katrins Snapshots

Hej då Skutt, vi ses en annan dag.

You Might Also Like

 • j
  10 juli, 2013 at 12:08

  Om hon inte har tid att klippa ditt hår kommer du att skriva ut hur duuuuuuuuuuuuum och elak hon är då och vilket lidande det blir för dig????????????

 • anonym
  10 juli, 2013 at 12:20

  Ja undrar om hon är lika elak mot sina nära och kära,som hon är mot andra människor?

 • Lisa
  10 juli, 2013 at 13:12

  Smart drag att låna/hyra ett husdjur ett tag istället för att köpa. Önskar fler vore lika smarta…

 • j
  10 juli, 2013 at 13:21

  Gör de som dockdrottningen säger och vill så är det nog lugnt annat ljud i dockhuset blir det väl annars. Och Katrin du är så DUKTIG * i boken för dig.

 • Ellen
  10 juli, 2013 at 17:45

  Låter ju helt sjukt om det är så att man kan hyra ett djur en månad! Ursäkta men jag skulle vilja prova på att ha barn en månad, någon som vet vart man kan hyra det?

 • anonym
  10 juli, 2013 at 18:01

  Ja inte kan man vara någon djurvän.
  Stackars arma djur, blir behandlade som saker, som lånas ut åt höger och vänster. De är faktiskt levande varelser!

 • Eva
  10 juli, 2013 at 18:01

  Ja du kan få hyra min tjugoårig 🙂 billigt o bra ha ha dum jävla fråga !!! E väl bättre man testar husdjur o kan lämna tillbaka än o köpa för att sen göra av med !! Jag läser här inne tycker det kan vara ganska roligt 🙂 men tycker att dom flesta bara skriver massa skit här om i stör Er så mkt så läs blondin Bellas blogg eller nått !!!!!!!

 • j
  10 juli, 2013 at 19:47

  Eva det är roligt att vara här och reta upp alla Katrins självutnämnda försvarsadvokater:) Och anonym det går nog inte att tjäna pengar på kaninen därför åker den…………………

 • Dannie
  10 juli, 2013 at 19:52

  En kanin fäster sig inte vid människor på samma sätt som en hund eller katt, därav är dem ett alldeles utmärkt djur att ha till uthyrning/utlåning istället för att familjer ska skaffa exempelvis en sommarkatt. Man är mycket mer djurvän om man inser sina begränsningar istället för att gå på impulsen och införskaffa ett djur som sedan säljs,avlivas eller dumpas i skogen.

 • m
  10 juli, 2013 at 21:14

  Håller med!

 • Eva
  10 juli, 2013 at 23:12

  Ha ha nä brukar aldrig skriva här 🙂 tycker bara folk e så patetiska !!!! Varför inte bara låta folk va som dom e ! O stör det att hon äter pizza bakar kan resa köpa det hon vill osv så varför läsa hennes blogg !!!

 • Carrie
  10 juli, 2013 at 23:19

  Exakt!

 • Py
  10 juli, 2013 at 23:38

  Du borde nog inte skaffa barn, om du inte förstår skillnaden på en kanin och ett barn

 • Py
  10 juli, 2013 at 23:40

  Antar att dom läser hennes blogg för att dom måste få ur sig all skit som deras liv innehåller

 • Cat
  11 juli, 2013 at 06:54

  Har haft en kaniner som helt klart fäste sig extra vid några i familjen så detta stämmer inte för alla kaniner. Är man minsta lilla tveksam till att skaffa ett husdjur så ska man inte skaffa något, simple as that.

 • Carrie
  11 juli, 2013 at 08:24

  Nä,precis då kan man hyra ett istället. Problem solved!

 • Dannie
  12 juli, 2013 at 01:08

  Fast det är ju vetenskapligt bevisat att kaniner inte fäster sig. Kaninen saknar dig inte & kommer inte ihåg dig.

  Det är väl bra att det finns alternativ att hyra eller låna kaniner? Många 4h gårdar gör så eftersom det inte finns tid/personal hela sommaren, då får privatpersoner hyra/låna deras kaniner och båda tjänar på det.

  Det handlar inte om att vara tveksam, det handlar om att man kanske INSER att man inte har tiden men att under semesterveckorna så HAR MAN TIDEN,, då är det väl fan så mycket bättre att exempelvis hjälpa 4h-gården och på så vis fylla funktionen/saknaden efter ett djur.

  Det är väl dessutom jävligt mycket bättre att få chansen att prova på ansvaret ett djur innebär istället för att köpa ett och inse efterhand att det inte funkade? Du kanske tom var allergisk.

  Det är såna som du som fyller djurlistan på blocket.
  ”Låna inte ett djur,prova inte på, fundera om du är säker och köp sen, skitsamma om du är allergisk, bara du är 100 på att du vill så löser sig allt” Eller????