Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så otroligt vackert. Och ljuvligt gott. Se de växa i ugnen ger mig en känsla av att jag verkligen lyckats i mitt liv. Brödmixen är min första produkt och kommer därför alltid att vara min största kärlek. Den har fått mest kärlek från mig. Fortfarande 20% på hela sortimentet @cleaneating.se med min kod: katrin20. Jag känner mig väldigt glad, lycklig och generös just nu. Det ska ni också få ta del av. Såklart. #cleaneating

You Might Also Like

 • Smulan
  27 maj, 2016 at 10:09

  Varför får inte Blondinbella när alla andra får. Göra reklam utan att säga att det är reklam.

 • Ulrika
  27 maj, 2016 at 22:19

  Försökte beställa varor och använda din rabattkod, men den hade gått ut? Kommer du ha det igen?mvh Ulrika

 • Klara
  31 maj, 2016 at 11:10

  Vart är fläskchipsen? Har jag missat något??