Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland, ganska ofta, undrar folk varför jag har så lite böcker hemma. Det bidrar ju till en kulturell känsla i hemmet menar de. Så där! Nu har vi det kulturellt hemma. Kör en första utlottning när jag ändå har ämnet på tråden. Motivera bara varför du ska få en bok skickad från mig så tar jag fem vinnare på studs! #bucketlist

You Might Also Like

 • Cindy
  26 maj, 2016 at 12:20

  För att jag tycker du är grym 🙂 och för att jag behöver nåt att läsa i solstolen i Grekland.

 • Sara
  26 maj, 2016 at 12:22

  Hej Katrin! Är inne på mina sista veckor som föräldraledig. Älskar att läsa och skulle längta efter tiden på kvällen när barnen somnat och jag kan lägga mig ner för att läsa. Håller tummarna att boken blir min!

  Kram på dig – Sara

 • Nicole
  26 maj, 2016 at 12:35

  För att jag är en trogen läsare som följt dig i många år och ser upp till dig. Du är en stark och självständig kvinna som sätter upp höga mål och når dem! Jag har alla dina andra böcker hemma och tror att jag skulle älska denna! Kram/Nicole

 • Therese
  26 maj, 2016 at 12:37

  För att jag är jag

 • Monica
  26 maj, 2016 at 12:38

  För att jag tycker du är en cool och grym tjej!

 • Johanna
  26 maj, 2016 at 12:39

  För att jag är sugen att göra något liknande som jag tror boken handlar om… Vore ju bra att kunna göra lite research innan tänker jag.

 • Terese
  26 maj, 2016 at 12:46

  Jag är höggravid, svullen och känner mig allmänt jävlig.. Så din bucketlist skulle sitta fint nu!

 • Vicktoria Murawska
  26 maj, 2016 at 12:48

  hej Katrin!
  Har du någon mail man skulle nå dig på?

  Gäller ett mode event som hålls av Wonderland och Social U i Stockholm på Umami Park den 12:e juni.

  Vi skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig.

  mvh
  Social U-teamet

 • ann-sofie andersson
  26 maj, 2016 at 12:50

  För att du är grym och har en så jävka skön inställning till livet. Att läsa dina inlägg gär mig glad varje dag så att få en bok skriven av just dig skulle göra min sjukskrivnig så jäkla myckeg roligare.
  Ja en fin dag katten

 • Lotte
  26 maj, 2016 at 12:55

  Vi älskar att läsa, hela familjen, men lånar oftast på bibblan så hyllan gapar tom
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Caroline
  26 maj, 2016 at 12:57

  Vara en bra förebild till mina barn. Jag kan inte SÄGA till mina barn att läsa. Barn gör som man gör, inte som man säger. Läsning är så viktig för barn.
  Kram

 • Åsa
  26 maj, 2016 at 12:58

  Har en död råtta någonstans i mitt hem som håller på och förmultnar och stanken är vedervärdig. Det tar tre veckor innan processen är klar och det går inte att hitta aset, kan vara i en vägg eller ett golv. Så för att jag inte själv skall ruttna av äckelhet så önskar jag mig din bok så har jag något att läsa när jag håller mig borta från mitt hem.

 • Susanne
  26 maj, 2016 at 13:01

  Älskar att läsa bra böcker, spännande att se om du lyckats lika bra med boken som med mycket annat i ditt liv????sjukskriven oxå så skulle sitta fint. Gillar dig skarpt!!

 • Louise
  26 maj, 2016 at 13:19

  Gillar det du gör, du är dig själv, gillar att provocera, gillar göra nya saker, har en hjärnvilja som heter duga med det mesta. Det gillar jag, gillar att du tar dig till nya utmaningar och inte blir bekväm. Så skulle vilja läsa boken av en som inte suttit och drömt att bli författare sedan barnsben, utan mer bara bestämmer sig att det är en sak man vill genomföra i livet.

 • Desiree eklund
  26 maj, 2016 at 13:25

  Du har skrivit så mycket spännamde om boken under tiden du skrivit den så är sååå nyfiken om hur den blev. Å självklart för du är så grym kvinna och är öppen om allt och ärlig! Gillar dig skarpt!

 • madelene
  26 maj, 2016 at 13:28

  Jag har en arbetskamrat som fyller 40 och hon älskar denna typ av böcker. Hon har tex läst 50 nyanser av grått 5 gånger om och jag vet att hon väntat på att din bok ska komma ut. Så jag tänkte att om jag vinner så kommer hon få denna i present av mig 🙂

 • Michaela
  26 maj, 2016 at 13:32

  För att jag fyller 30 år den 4 Juni och tänk att få skryta på festen att jag fått en present ifrån självaste Katrin Zytomierska!!

 • Cecilia
  26 maj, 2016 at 13:33

  För att du är en cool kvinna och jag skulle vilja ta del av det du skrivit, kan inte blir annat ät spännande! 🙂

 • Emelie
  26 maj, 2016 at 13:36

  Ligger hemma med en bruten fot (”bara” 5 veckor kvar tills gipset ska bort.) Skulle därför vara superhärligt med lite sträckläsning i soffan för att fördriva tiden. För just nu känns det som om botten is nådd så att säga.

 • Ida
  26 maj, 2016 at 13:42

  Har följt din blogg och din resa fram till den färdiga boken och är jättenyfiken på resultatet! Skulle vara hur coolt som helst att få vinna något!

 • Marie
  26 maj, 2016 at 13:49

  För att jag gillar din attityd och det du skriver.
  Och jaa, jag vill ha bokjäveln!

 • bob
  26 maj, 2016 at 13:50

  För att jag aldrig kommer att smöra för dig.För att jag alltid kommer att vara ärlig mot dig på gott och ont.

 • Annika Du Rietz
  26 maj, 2016 at 14:13

  För att jag behöver få inspiration för att få upp arslet ur soffan och börja göra roliga/spännande/galna saker. Du är ju rätt bra på det ???? Så, give it to me ????☀️????????

 • Maria
  26 maj, 2016 at 14:17

  Fordi jeg digger deg og får ikke kjøpt boken din i Norge!!

  /Maria

 • Isabelle
  26 maj, 2016 at 14:17

  Helt ärligt vill jag läsa en bok som får en att va sugen på lite ligga EFTER man har lagt bokmärket och lagt boken på nattduksbordet. ????

 • Daniea
  26 maj, 2016 at 14:20

  För att du under de åren jag följt dig öppnat ögonen för mig om hur en monogam-relation inte fungerar i ett livslångt liv längre då vi kan leva tills att vi är 100 år och inte bara 35. Men vad händer sen? Om, eller snarare när, den här relationen når sitt slut. HUR får jag någon intresserad av mig? Vad gör JAG? Behöver hjälp, om så från en fiktiv bok. Behöver meeer inspiration från dig!

 • Natasha
  26 maj, 2016 at 14:26

  Jag behöver en härlig bok att läsa under min mammaledighet (haha, om man nu får någon tid över vill säga) så att man kan försvinna verkligheten då och då 🙂

 • Jessica Bjork
  26 maj, 2016 at 14:27

  För att jag uppriktigt läst alla Sylvia Day, E.L Games, Abbi Glines samt Jodi Ellen Malpas böcker och jag tror din bok kan kick-some-ass med dessa författare. Fast det vet jag ju inte förrän jag läst boken din 🙂

 • Karin
  26 maj, 2016 at 14:32

  För att ja har dina andra böcker och älskar dem ????????????

 • Jenny
  26 maj, 2016 at 14:38

  Är så otroligt trött på att läsa kurslitteratur då jag läser till gymnasielärare. Har varit inne i en tung period med dödsfall i familjen som gjort pluggandet lite tuffare än vanligt. Längtar efter att läsa ”egenvalda” böcker och har längtat efter ditt boksläpp. Hade varit perfekt att läsa under sommarlovet.

 • Jeanette
  26 maj, 2016 at 14:41

  Åh jag skulle bli super glad om jag hade turen att vinna! Vinner aldrig nåt, så jag tycker liksom att det vore på tiden….

 • Mari
  26 maj, 2016 at 14:42

  Becauce Im Worth It????????

 • Felicia
  26 maj, 2016 at 14:46

  Jag är 28 år och har precis skrivit på mitt allra första EGNA andrahandskontrakt efter att ha bott i skyddat boende under 6 månader med mina 3 barn (2,3 och 4 år gamla) för att kunna bli fri ett mardrömsförhållande. Allt som betyder något är att vi överlevde och att jag får vara tillsammans med mina barn. Vi bor något avsides och har inte tillgång till bibliotek, jag som älskar att läsa. Jag tog de sista pengarna vi hade över för april månad och köpte sagoböcker till barnen och beställde er fantastiska KOKOSOLJA från clean eating genom matsmart.se till superpris! Målet för juni månad är att beställa en roman för mig själv att läsa här ute i skogen på kvällarna när barnen somnat. Ingen skulle bli gladare än jag om jag fick ett exemplar av din ”Bucketlist”, då skulle jag rentav ha TVÅ romaner att läsa under juni månad!

 • Amanda
  26 maj, 2016 at 14:50

  Det är jävligt torftigt på sexfronten hos mig just nu. Skulle behöva lite inspiration till att få fart på det igen, det är ju snart sommar! Tror din bok skulle kunna hjälpa mig med det.

 • Evelina
  26 maj, 2016 at 14:53

  Älskar att läsa och det förgyller mitt liv! Hängmatta, bra bok, sol efter ett träningspass. Vad mer behövs?

 • Jessica
  26 maj, 2016 at 15:04

  Blir föräldraledig med barn nummer två i juli. Kan behöva en stunds avkoppling samt spänning för mig själv i form av läsning. Tycker att boken verkar osa självständighet och girlpower- vilket jag kan relatera till!

 • Jenny
  26 maj, 2016 at 15:09

  För att du är en av de kvinnor jag följer med stort intresse. Lyssnar på de poddar du gästar och självklart lyssnade jag varje vecka när du hade en egen. Har köpt och delvis följt din bok ”Dags att bli smal” och gillar verkligen upplägget i den boken. Den här nya är ju en roman och för mig skulle det vara riktigt kul att vinna den. Jag kommer ju läsa den i vilket fall som helst men just att ha vunnit ett ex skulle kännas speciellt.

 • Johanna
  26 maj, 2016 at 15:15

  En trogen läsare som alltid gillat hur du bara kör!
  Skulle vilja fira examen och antagning vid master på svåraste musikutbildningen med att läsa din bok på stranden i LA.

 • Sara
  26 maj, 2016 at 15:24

  Kort och gott för att jag gillar dig och för att jag har så jä*la svårt att gå ner mina sista kilon efter min graviditet.

 • Ulrika
  26 maj, 2016 at 15:57

  Jag har dina båda LCHF-böcker och de har hjälpt mig jättemycket, men nu har jag helt tappat sugen, så kanske din nya bok kan ge mig en spark därbak så att jag orkar igång igen!

 • Åsa E
  26 maj, 2016 at 16:18

  Jag vill läsa om ditt galna liv och sjuka historier, bring it on!

 • Lindah
  26 maj, 2016 at 16:46

  Du är en sån jävla kul & härlig person ! Pallar inte vänta på din bok längre, vill ha den på studs????????????✌????️

 • Josefin
  26 maj, 2016 at 16:48

  För att vi är buksystrar du och jag ha ha ha. Eller nä förresten jag låg aldrig med ditt gammel-ex Alex (lö men hade kanske eventuellt kunnat bli så vid ett tillfälle för nu ganska länge sedan. Men jag höll iallafall pengar i min hand en stund som han precis innan hade hållit i. Den du.. Vore coolt att återigen få sätta tänderna i en bok som fräsiga du knåpat ihop. Tack för trevlig blogg!

 • Helena
  26 maj, 2016 at 17:02

  Katrin, gör de flesta irriterade. Du är ganska så enerverande..
  Väcker många känslor arga, glada, snälla, elaka.. Du får verkligen kommentarsfält att spraka.. Snälla, skicka mig din bok… du har ju flera… och jag vill verkligen veta mera. Vem är egentligen Katrin? Underbar eller bara ett svin?

  Vill läsa din bok! Kanske blir jag mera klok? Eller så fortsätter jag vara samma tok!!

  Haha… skicka en bok till mig i Norrland.. äru snäll.. så ska jag int lämna nå mera gnäll 😉

 • Emma Bengtsson
  26 maj, 2016 at 17:23

  Älskar att läsa! Därför arbetar jag med böcker. Ser fram emot att läsa din bok och se om den levererar!

 • Annika H
  26 maj, 2016 at 17:24

  För att Katrin inspirerar, ser allt i vår vardag klarsynt, rör om och vågar konfrontera läsare med sina betraktelser. Hon söker och finner förklaringar och lösningar på medmänniskors beteende som väcker uppmärksamhet i alla läger. En sådan bok borde alla få läsa.

  Jag vill gärna ha en hemskickad så jag kan relatera till den på nästa föreläsning.

 • Heli Heikkinen
  26 maj, 2016 at 17:28

  Jag älskar doften och bläddrade av en RIKTIG bok. Läser alltid GT och älskar prassel av e tidning. Har varit sjukskriven i 1/2 år på grund av en axel o knäskada, så då är läsning något jag tillbringar mycket tid åt. Älskar att läsa din blogg, den har räddat mig många gånger. Tack för att Du är Du.

 • Amanda
  26 maj, 2016 at 17:29

  För att du är så jävla grym såklart!!!

 • emma johansson
  26 maj, 2016 at 18:11

  Jag måste få vinna den så jag kan läsa den på min semester i las vegas om ett par veckor! Tror den kommer göra sig bra där, vid en pool med en drink!

 • Anna
  26 maj, 2016 at 18:16

  Jag vill läsa den.

 • Emmelie
  26 maj, 2016 at 18:23

  Jag har precis blivit dumpad av (en idiot) min kille. Vi hafe bokat en resa till Portugal i sommar och nu har jag bestämt att åka ändå trots att det inte blev som det skulle. Eftersom jag ska åka själv utan sällskap behöver jag nåtta smaskigt att läsa

 • Jenny
  26 maj, 2016 at 18:35

  Har varit otroligt intresserad av att läsa boken sen jag fick veta att du skrev på en ny. Vill väldigt gärna kunna läsa boken på kvällarna när jag kommer hem efter sommarjobbet.

 • Lisa
  26 maj, 2016 at 18:42

  Jag går snart på semester i väntan på att lillebror att komma till världen. Så det skulle vara perfekt med lite läsning till viloperioden nu innan livet vänds upp och ner igen och fylls med amning, vaknätter och blöjbyten.

 • Karin Högquist
  26 maj, 2016 at 18:53

  Jag skulle vilja vinna boken för att jag gillar att läsa böcker och är alltid sugen på att testa nya författare som jag inte läst av tidigare. Ibland har man tur och hittar en ny författare som man gillar skarpt, beror på uttrycket, handlingen, beskrivning och storyn (såklart) och ibland blir det inte en bra matchning.
  Håller tummarna och hoppas på att få möjligheten att vinna just din bok! Återkommer självklart med om det blev en perfekt match för mig eller inte :-).
  Stort grattis förresten till den färdiga boken!
  Hälsningar Karin

 • Ann Forsberg
  26 maj, 2016 at 18:57

  För att du är grym. Har gått ner över 80 kilo med hjälp av dina andra böcker.

 • Janette
  26 maj, 2016 at 19:07

  Här sitter jag, 30 år, singel och osäker på allt och alla. Behöver läsa något som får mig att våga tro på mig själv igen 🙂

 • Liza-Marie Eklöf
  26 maj, 2016 at 19:12

  Nyligen flyttat och sparade inga böcker, vore sweet att vinna din som den första att ställa i nya bokhyllan!

 • Fanny
  26 maj, 2016 at 19:16

  Du är brutalt ärlig, kaxig och driven – allt med glimten i ögat – vilket jag förmodar att din bok också är.
  Jag befinner mig just nu i en svacka.. Skulle behöva lite ”jävlaranamma”, och jag tror din bok är precis den rätta boosten för det!! Tack o hej 🙂

 • Emma
  26 maj, 2016 at 19:18

  Är 19 år och har följt din blogg i snart 5 år regelbundet.
  Lyssnat på varenda avsnitt av din podd och lyssnar på andra poddar du är med i. Älskar din inställning till livet, relationen till dina barn, Bingo, träning och mat. Ser upp till dig! Din bok har jag längtat till så mycket och tror att de är en bok man inte vill sluta läsa. DU är grym!!

 • Lisa
  26 maj, 2016 at 19:29

  För att jag vill läsa din bok NU men är för snål mot mig själv och därför kommer vänta tills den kommer på någon rea och det kan ju ta flera år.

 • Johanna Pettersson
  26 maj, 2016 at 19:32

  För att du är en sådan inspiration i livet!

 • Annica
  26 maj, 2016 at 19:45

  Jo för att jag ganska nyligen blivit hemskickad av läkare med ordern att sitta still och ta det lugnt, annars föder jag för tidigt. Har jäkligt svårt för detdär , stirrar mest runder i trädgården och får sammandragningar. Skulle verkligen behöva en riktigt bra bok för att stilla tristessen. Du skulle med andra ord hjälpa vår bebis att hålla sig inne om jag vann ett x av just din bok (för jag tror den är riktigt bra) och en sån möjlighet kan man väl inte neka till?! ????????

 • Amanda
  26 maj, 2016 at 19:50

  Jag skulle vilja ge din bok till min mamma som var en helt fantastisk ensamstående mamma under många år. Hon har grym humor och älskar att läsa. Den hade passat henne perfekt. Och det bästa? När hon läst färdigt den får jag också läsa den!

 • Anna
  26 maj, 2016 at 20:44

  För att du ger mig stor inspiration gällande träning och motion! Just nu känner jag att livet rockar å jag med det! Att vinna en bok vore som grädden på hallonet ????

 • Monika
  26 maj, 2016 at 20:47

  För att jag köpt dina andra böcker och gärna dina produkter. Tackar dig för bra recept och inspiration.

 • eva
  26 maj, 2016 at 21:07

  vad är böcker hrmm skämtar bara hur som helst dom slukar jag alla biogrAfer som är personen egen älskar jag hrmm ska jag säga mera hoppas inte det utan håller tummarna att jag får läsa igen ha en underbar HELG NU MED DINA NÄRA OCH KÄRA HEJA HEJA

 • Tommy
  26 maj, 2016 at 21:25

  Ärligt så har jag ingen vidare anledning förutom att jag är en nybliven pappa som behöver något att läsa när sonen somnat.

  Vill såklart ha den signerad av dig!

  Med vänlig hälsning,

  Gåsapågen fraun Skaune

 • Rebecka
  26 maj, 2016 at 21:25

  Åh!! Jag har följt din blogg slaviskt sedan innan du fick barn (vill inte tänka hur många år de e, va ju en fjortis när jag började o nu har jag själv barn o familj!!) tycker bara den blir roligare o roligare med åren! Skulle vara såå kul att få ett ex av din bok, kanske med en liten hälsning i! 😉 kram Rebecka

 • Madeleine
  26 maj, 2016 at 21:30

  För att jag under ett års tid bara läst kurslitteratur och inte en enda vanlig bok. Skulle vara roligt att få läsa din under sommaren ????????????????

 • Malin
  26 maj, 2016 at 21:52

  Skulle sitta fint med en smaskig bok sluka på balkongen nu när värmen äntligen kommit upp till norraste delarna av landet också.

 • Sara
  26 maj, 2016 at 21:55

  För att jag måste lägga mina extra slantar den här månaden på min hund som ska operera sitt korsband…annars hade jag mer än gärna köpt din nya bok! Har alla dina andra så det känns som ett måste!

 • lisa
  26 maj, 2016 at 22:07

  Har dina kokböcker på hylla i köket och vore kul med denna som komplement i bokhyllan! Är sjukt nyfiken och längtar efter att få kasta mig över den, + du är grym, men det hade du säkert redan listat ut.

 • Lina
  26 maj, 2016 at 22:09

  För att jag är sjukt nyfiken på din bok !!

 • Lina Olsson
  26 maj, 2016 at 22:15

  För att jag vann ett original föreställande Viktoria Silvstedt av Bingo för ett par år sedan. Jag menar, du kan ju inte ligga i lä bak honom 😉 Klart jag måste vinna din bok så det råder jämlikhet!

 • Denice
  26 maj, 2016 at 22:15

  För att jag är sjukligt nyfiken på din bucketlist, perfekt att få inspiration till en egen! ????????

 • Maria
  26 maj, 2016 at 22:20

  Jag har läst
  Bingos
  Magdalena Graafs
  Carolina Gynnings
  Ken Rings
  Camilla Henemarks
  Magnus Hedmans
  Listan kan göras lång, men ditt namn saknas ????

 • Rebecka
  26 maj, 2016 at 22:25

  För att jag älskar hela din fantastiska person!

 • Anne
  26 maj, 2016 at 22:42

  Hej Katrin ???? Är en trogen följare sen många år tillbaka. Din RIngo och min dotter Milia är lika gamla och båda födda i maj. Det va under din graviditet som jag började följa dig. Love you Girl. Håller tummar på att va en som får din bok. Ha det bäst. ????????Anne

 • Gabriella
  26 maj, 2016 at 22:51

  Efter en tuff termin på högskolan, hade det suttit fint med att läsa din bok som avkoppling och inspiration. Även som första bok för sommaren 🙂 Tycker du är så härlig!

 • Danne
  26 maj, 2016 at 22:55

  För att jag är typ enda killen här som erkänner att jag vill läsa boken!:)

 • Ida
  26 maj, 2016 at 23:00

  Singel mamma till en sexåring å en tioveckorsbaby som bara vill äta och äta…. Sugen på någonting bra att läsa medan jag ammar. Gillar din blogg med raka rör och pang på. Just haft en jävelkväll med kvällsskrik av killen å oroligt storsyskon. Ge mig lite styrka i form av din bok! ????mvh Ida

 • Sara
  26 maj, 2016 at 23:13

  Jag bara är o behöver fortsätta vara Sara

 • Emilia
  26 maj, 2016 at 23:20

  Bara för att du är så jäkla grym!! O jag behöver inspireras till att va lite mer som du????

 • Emma
  26 maj, 2016 at 23:43

  En småbarnsmamma som älskar att läsa! Är väldigt sugen på att läsa din bok!

 • Linnea
  26 maj, 2016 at 23:48

  Den verkar ju sjukt intressant och snart tar jag examen och vill gärna att din bok ska vara den första boken jag läser på väääldigt länge (utöver alla akademiska böcker som tagit upp all min tid och ork). Ser fram emot att få läsa din bok, vare sig jag vinner eller inte.

  Ha det gott!

 • Sandra
  26 maj, 2016 at 23:49

  Jag beundrar dig och ditt jävlarenamma! Heja! Fortsätt som du är. Hade inte varit fel att få din bok nu när vädret här i Sundsvall suger! Kram på dig ????

 • Irene
  27 maj, 2016 at 00:40

  För att du är bäst! För att jag läste din förra bok dags att bli smal.

 • Sara Gunnarsson
  27 maj, 2016 at 01:42

  Jag bor i San Fransisco din blogg är det enda jag läser på Svenska.. lääängtar efter svenska böcker o speciellt din 🙂

 • Louise
  27 maj, 2016 at 04:09

  For att jag bor I San Francisco o den inte gar kopa har och for att jag blir sa grymt inspirerad av dig!

 • Helena
  27 maj, 2016 at 05:45

  Allt du gör gör jag precis samtidigt, vi ligger precis i tiden du och jag! Båda graviditeterna samtidigt, lchf resan och separationen och träningen. Alltså jag relaterar i allt du gör och kommer självklart att läsa bucketlist så fort den kommer, tror du inte jag tänkt tanken att skriva en egen ?? ???? Men har lite tightare ekonomi än du som nyseparerad och har inte ett jävla korvöre kvar efterräkningarna betalda och det suger ju,minst sagt. .

 • Sessa
  27 maj, 2016 at 06:19

  Efter att ha gått hemma sjukskriven och är i en djup depression under flera månader hade de varit skönt att få hem en bok i brevlådan att läsa för att tänka på annat än allt skit i mitt liv….

  Tror dock inte att jag har så stor chans bland alla andra, men provar ändå…

 • Caroline
  27 maj, 2016 at 07:27

  Jag läser till svensklärare och har under hela våren läst äldre litteratur, nu blir det sommarlov om en vecka och då vill jag läsa något helt annat och njuta av ledigheten!

 • Linda
  27 maj, 2016 at 07:37

  För att det skulle reta gallfeber på mina vänner om jag fick läsa boken före dem och det gillar jag!

 • Jenny
  27 maj, 2016 at 10:58

  Hej! Jag tycker att det är kul att läsa böcker. Men jag har svårt att hitta en bok som verkligen fängslar en. Så jag skulle vilja få din bok och se om den fängslar en? ????

 • Sandra
  27 maj, 2016 at 11:11

  Hej!

  Vill så gärna läsa din bok för den verkar hur grym som helst! Jag läser i princip aldrig, för jag behöver verkligen en grym bok för att kunna göra de! Är säker på att din bok kommer vara grym!

 • Marie
  27 maj, 2016 at 11:22

  Jag har inte läst en bok på fem år så jag skulle behöva en. Din verkar bra! Dessutom heter min yngsta dotter Mila.

 • Linnea
  27 maj, 2016 at 12:00

  För att jag är gravid o går bara och väntar på att bebis ska komma, vore en bra tidsfördriv att ha din bok att läsa i allt väntande ????

 • Carolina
  27 maj, 2016 at 12:51

  Hej..Du inspirerar ..har följt din blogg sen du o Alex va ett par.Jag är sjukpensionär och har ingen möjlighet att köpa din bok eftersom jag har lite pengar.Har asberger o adhd och har ingen koncentration alls och klarar inte läsa men önskar att jag kom i gång.Detta dilemma är en stor sorg för mig..för läsa självbiografier va mitt stora intresse tidigare när jag kunde koncentrera mig lite.Tack för en givande blogg..gillar att du e personlig o bjur på dig själv!

 • Åsa
  27 maj, 2016 at 13:12

  För att jag då kan göra pr för dig i de svenska delarna av finland också. Väntar på att finländarna ska få upp ögonen för dig, boken och cleaneating!

 • bob
  27 maj, 2016 at 14:21

  Koncentrerad
  alltid på gång
  trogen sig själv
  rak på sak
  inte rädd för att säga vad hon tycker
  naturlig debattör

 • Therese
  27 maj, 2016 at 16:17

  Vill gärna få chansen att läsa din bok. Har tre små barn hemma o pluggar o jobbar men en liten stund på kvällen har jag ibland men ingen hobby mer än att läsa just då..eller ork till annat. Vill vinna din bok för jag diggar din blogg o läst den i två tre år. Mvh Therese

 • Satu
  27 maj, 2016 at 18:05

  Vet inte varför just jag skulle vinna den? Men är 50+ ganska cool om jag själv får säga! Följer dig o tycker att du är en cool tjej! så det vore en ära att vinna o läsa din bok! Satu

 • Anna
  27 maj, 2016 at 18:36

  Jag måste bara ha den! 😉

 • Maria
  27 maj, 2016 at 19:49

  Jag behöver något att fylla ut mina dagar med nu när jag är mammaledig med en femmånaders. Dagarna blir oftast rätt långtråkiga.

 • Mikaela
  27 maj, 2016 at 22:47

  För att jag är en fattig student som denna månad inte har råd att unna mig din bok. Så vad skulle vara bättre än att vinna den lagom till sommaren?!

 • Ella
  27 maj, 2016 at 22:47

  För att jag är värd den.

 • Åsa sssss
  27 maj, 2016 at 23:44

  Har 3 små barn, flyr lite och tar fram mobilen, så inte bra länge, snyggare att ta fram en bok, och din vill jag verkligen läsa, så bytet blir lätt. Spännande!

 • Rebecca
  28 maj, 2016 at 08:35

  Hahaha!! Ja jag verkar leva ditt liv fast året efter. Du och Bingo har motiverat och varit en STOR förebild för mig vid separation. Hur bra ni sköter de med barnen osv. Nu är jag i samma sits. Har kakan men ändå äter upp den, på ngt vis. Så nu är jag en singelmorsa med en 2’åring o en 5 åring. Efter 7 års relation ska jag nu bege mig ut på knullturne haha! Behöver alla tips jag kan få 🙂

  Klart jag MÅSTE läsa din bok!

 • Saja
  28 maj, 2016 at 08:54

  Skulle så gärna vilja läsa din bok men ekonomin är dålig så jag har tyvärr inte råd att köpa boken. Alltid älskat att läsa böcker men har inte gjort det på väldigt länge.

 • åsa holmkvist
  28 maj, 2016 at 09:46

  Biblioteket är det bästa jag vet !
  Men egna böcker är roliga att ha för de läser man oftare !

 • Annica
  28 maj, 2016 at 11:06

  Har följt dig sen du var tillsammans med Bingo och det var ju ett tag sen .

 • bob
  29 maj, 2016 at 09:29

  Om jag vinner boken så ska davve få den av mig. Han om någon är värd den.

 • unique
  29 maj, 2016 at 12:49

  om mig vinner boken blir mig magiskt lycklig

 • Gunilla.M.B
  29 maj, 2016 at 16:29

  Jag vill bidra till att fylla bokhyllorna hos min dotter – hon har knappt inga . Själv är jag bokfrälst – så jag klarar mig ! Men böcker är härliga – kan knappt sluta när man börjat !

 • Elin
  29 maj, 2016 at 21:44

  För att jag är inne på 3e veckan med öroninflammation! Behöver nåt uppiggande att sysselsätta mig med ????

 • Sandra
  30 maj, 2016 at 13:41

  Behöver en riktig kioskvältare att sätta tänderna i:)

 • Py
  31 maj, 2016 at 10:12

  Och jag tänker HerreGud så många 119 st so far som gillar K när det är gratisbok på gång
  Hörrni var är alla ni som ”tycker K är cooool” ”som ser upp till henne” osv osv när det är elakheter här? Ingen av er som har lust att säga emot då?
  Gratis är gott….

 • bob
  31 maj, 2016 at 12:20

  De 5 vinnarna är: ingen,ingen,ingen,ingen,ingen. Ett stort grattis till er!

 • Amanda
  31 maj, 2016 at 20:07

  Studerar och jobbar just nu sammanlagt 140%… Nu får jag sommarlov vilket känns jättekonstigt. Skulle vara underart då att ha en kul bok att ta sig an!

 • Agneta
  2 juni, 2016 at 09:47

  En pensionär och tant som läser din blogg men saknar bucketlist behöver möjligen inspiration att upprätta en sådan.

 • Kristina Norrman
  2 juni, 2016 at 10:20

  För att jag älskar böcker och kan inte få nog! Bokstavligen slukar böcker och älskar hur man lever sig in i någon annans liv, en ny värld och glömmer problemen i vardagen för en kort ( eller lång) stund 🙂

 • Jenny Nordberg
  2 juni, 2016 at 11:44

  Tävlar som amatör i bowling och reser runt mycket i sverige och bor på vandrarhem och vissa av dessa går det inte att ladda telefonen på och lika så när jag reser med bil buss och tåg brukar jag läsa böcker som gör att resan känns kortare och jag lär mig ett och annat. Likaså har man sällan någon att prata med på kvällarna då bowling INTE ÄR EN LAGSPORT och då blir det också mycket böcker eller hotell tv men oftast blir det billiga vandrarhem ute i obygden. Älskar dock att bowla och trots många resor och låga vinst summor i sporten så kommer jag att fortsätta.

 • Annika Nilsson
  3 juni, 2016 at 10:07

  Boknörd med TID att läsa SNART hoppas på en bok!

 • Marie
  3 juni, 2016 at 23:51

  Böcker är för mig”skola” men vill ge din en chans kanske kull?.