Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Barn är så uppfriskande! Det senaste dygnen har Ringo sagt två väldigt roliga saker till mig. Igår när jag först trodde att jag hade tappat telefonen och letade i gräset vid busshållplatsen sa han: "Mamma, vad är viktigast? Att jag kommer i tid till utflykten eller att vi hittar din telefon?". Jag skrattade och så började jag kuta till dagis. "Att du kommer i tid såklart!", tjoade jag. Sen kubbade jag tillbaka för att leta vidare efter att jag lämnat på dagis. Ikväll sa jag till Ringo att imorgon kommer lite familj och vänner hem till oss för att fira hans födelsedag och min bok. Jag sa så för att gardera mig mot att alla kanske inte kommer att ha med sig en present till honom. "Va?! Ska man fira att du har skrivit en bok? Är det inte viktigare att fira att jag fyllt sex år?". Jag skrattade högt. "Självklart är det viktigare att fira din födelsedag", sa jag. "Ja för vad spelar det för roll att du har skrivit en bok?" "Nä precis. Verkligen ingen roll alls". Man får känna att man lever!

You Might Also Like

 • Maja
  25 maj, 2016 at 23:47

  Hmm, jag ber dig tänka efter lite. Bara en aning, det låter som att Ringo är lite bortglömd, jag menar inte att du inte ser honom. Men han är sex år, det finns inte på kartan att han ska vara den som tänker att du inte ska leta efter din telefon. Den nöten bör du knäcka. Att du kommer på dig när han säger det kan vara okej om det gäller något oviktigt. Men en utflykt på förskolan är jäkligt viktig, inte för dig men för ditt barn. Han får tyvärr ett vuxenansvar. Likadant som att folk ska komma hem till er och fira hans sexårsdag samtidigt som du ska fira din bok?? Varför? Vill du ha bokrelease så ha det, men blanda det inte med ditt barns födelsedag. Han är ett barn, du är vuxen.
  Han är fin och värd att fira, visa honom det. Ta kontrollen över egot, det är inte alltid lätt. Men som förälder måste man styra skeppet jämt, även om telefoner som är borta lockar. Man måste styra och vara ANDRE kapten. De är sjukt gölliga dina barn men lär dom att vara good enough och inga supermänniskor, var en förebild. Det är okej att vara den man är det ger lyckliga ungar.

 • Sarah
  26 maj, 2016 at 00:38

  Eller som min son sa 4,5 år gammal: Mamma, jag har aldrig haft någon barndom….???? Ok????????????. För allt vi gjort de sista 4 åren har varit bara för dig, semester som fritid… Hahahaha måste vara något han hört, men jag lär alltid komma ihåg det????

 • Jessica
  26 maj, 2016 at 10:00

  ???? naah

 • Smulan
  26 maj, 2016 at 11:41

  Håller med Maja i en sak. Varför i hela friden bjuder du hem folk för annan anledning samtidigt när sonen fyller år? Fy fan vad dumma de måste känna sig som inte kom dit med anledning av födelsedagen. Hej och välkomna en del har presenter till Ringo och andra inte. En del vet nämligen inte om att min son fyller år. Noll respekt för gästerna. Noll respekt för ungen. Foka på en sak åt gången. Jag kommer aldrig glömma min födelsedag typ. Morsan firade sin bok samtidigt. Blä. Pucko med choklad.

 • Cissi
  26 maj, 2016 at 20:39

  Respektlöst mot Ringo att gör på det viset. Att fylla sex år är det viktigaste i hela livet – för honom – just den dagen.

 • katt
  26 maj, 2016 at 21:20

  underbart klok Ringo