Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Små prinskorvar. De älskar varandra. Tur att de har varandra. Livet ut hoppas jag. Imorgon fyller Ringo sex år. Svårt för mig att ta in att jag har ett barn som är sex år. Hans högsta önskan är att gå på Grönan på sin födelsedag. Det ska han få göra. Med sin bäste vän Carl och sin största idol @zytomierski. Jag frågade Ringo om han inte ville gå med mig bara och åka alla åk eftersom Carl är en centimeter ifrån att få åka allt. Ringo sa att han hellre går på Grönan med Carl och åker det som han får åka. Vilken fin liten kille vi har. Hur lyckades vi med det @bingorimer? Foto: Bingo

You Might Also Like

 • mango
  24 maj, 2016 at 22:00

  Ja hur lyckas vi föräldrar att få sååå fiiina barn…..??

 • ölma
  24 maj, 2016 at 22:06

  Det är ovanligt att uppfostra sina barn till att bli fina människor.
  Så grattis till ER !!!
  Ni måste vara speciella!
  Goda råd TACK !

 • Malin
  24 maj, 2016 at 22:35

  Guuuud vad trött jag blir på era kommentar! Ni läsare är så otroligt elaka, dryga och fulla med skit! Låt bli att läs! Lägg av med fula kommentarer! Skärp er! Återfå respekten som ni verkar ha förlorat på vägen

  Förhoppningsvis känner ALLA föräldrar att deras egna barn är det finaste! Jag nyper mig själv i armen ibland och är förundrad hur jag kunde få en sådan fin dotter på 7 år! Vilken lycka och ära för mig!

  Till er två ovanstående så tolkar jag er text som att ni antingen inte har egna barn eller så är de tydligen inte fina i era ögon! Fruktansvärt enligt mig!

  Och till dig Katrin! Kör över alla idioter och fortsätt ditt race! Det är du och de dina! Go girl! Och skit i alla som gör andra val för att sedan hacka på dina vsl

 • Sharon
  24 maj, 2016 at 23:26

  Malin
  Säkert ironiskt skrivet !?
  Hahaha

 • eva
  24 maj, 2016 at 23:34

  Så fin bild. Njut av småbarnsåren för den tiden bara rusar iväg.

 • Bibbi
  25 maj, 2016 at 07:27

  Det är klart Ringo ska gå med Carl, hans bästa (och enda) kompis. Stackars Ringo när han börjar skolan i höst!

 • Bigus Dicus
  25 maj, 2016 at 13:22

  skall Ringo börja skolan?
  Var?
  Carlssons, Fredrikshov, Bannerporten?

 • Z
  25 maj, 2016 at 20:51

  Att vuxna människor skriver sådana elaka kommentarer, fyfan. Behandla andra hur du själv vill bli behandlad, det gäller på riktiga livet samt över nätet. Men över nätet är det ju så lätt att gömma sig bakom en skärm och leka häftig.
  Jag tycker ni bör växa upp och skaffa er ett liv