Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Rambo vägrar keps så fröknarna föreslog att jag skulle låta honom välja en själv. Skydd mot solen. Så då fick det bli en med texten Furuvik på och en propeller på toppen. "Tack, Maja. Gjorde precis som du sa så nu har han den här". Maja skrattade. Jag är inte lika medveten och noga med coolheten på tvåan. Han är sjukt cool i och för sig.

You Might Also Like

 • bob
  23 maj, 2016 at 13:51

  Barn och vuxna som går sin egen väg är automatiskt coola. Vi behöver fler självständiga tänkare i vår värld.

 • Luce
  23 maj, 2016 at 15:12

  Hjääääääääääälp! Jag har blivit en permanent tjockis, jag har gett upp, 25kg övervikt, behöver bli uppdragen ur hålet nu!!!!!!!! Kan lchf utantill men ger alltid upp efter fem kilo därför jag inte är taggad nog,,vill inte flörta, gå ut och festa,,, bara se snygg ut i alla kläder, min dröm nu förutom bröstförminskning botox och några mille,,,,men huuur kan jag peppa mitt lata ass Kattrrriiin hjälp!
  OCH barn behöver inte SE coola ut som sagt,,dom bara ÄR det (förhoppningsvis) annars går söta och knasiga bra oxå! <3 🙂

 • Anna
  23 maj, 2016 at 16:29

  Snälla Katrin! Ge mig din mejl. Har uppstått samma situation här som för dig o bingo förra året. Våra barn är lika gamla som er. Hur gör ni? Upplägget med barnen? Helger , dagar osv. Behöver verkligen din hjälp’ tack

 • Sannna
  23 maj, 2016 at 18:10

  Har en pojke som är jämngammal med Rambo. Det är ju verkligen ingen ålder då man tycker att barnsliga och smaklösa grejer är ocoolt. Tvärtom, min lille kille skulle älska en sån keps.

 • Åsa
  23 maj, 2016 at 20:35

  Men det är ju helt underbart ????

 • Emi
  24 maj, 2016 at 08:12

  Rekommenderar Katrin`s knäckebröd, det bästa .
  som finns.Har testat alla möjliga men det här slår alla andra.
  ICA Maxi Nacka hart just nu extra pris på knäckebröd.
  Det enda som är fel är själva förpackningen, den är
  för stor och klumpig. Katrin kan du inte bytta mot tunnare kartong som exempel Annas pepparkakor har? Jag försökte passa på att det är extra pris och hamstra lite…men det gick inte…hade bara 5 enorma kartonger med lite innehåll i. Du skulle spara pengar och miljön och oss kunder enorma kassar med osmidiga kartonger. Tänk på det. Men Katrin tack för brödet den smakar gott.

 • Jannica
  25 maj, 2016 at 13:24

  Vi gjorde precis samma, vår pojk som blir 3 i augusti har vägrat all form av huvudbonad. Så då satte vi oss vid datorn och han fick själv peka ut vilken keps han ville ha (hade flera sidor öppen). Han pekade ut en, och sa ”Ludwigs keps”, så vi tog bilen in till stan med enda målet att köpa den kepsen. Vi hade tur, köpte sista i hela Sundsvall och han älskar den 🙂