Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland undrar folk över hur effektiv jag är. Hur mycket jag pallar liksom. Jag ska ge er en recap över mitt senaste dygn. För att ni ska fatta att jag är odödlig. 08.00 åkte jag till Furuvik med fyra barn. Där satt jag inte ner en sekund. Sen kom jag hem 18. Då kom syrrans två små flickor för övernattning. Middag till alla barn, lek, bad, tandborstning, nattning. Då ställde jag mig och tillagade en vegansk lunch till 14 pers som kommer imorgon. Bakade muffins, kirrade en jordärtskockssoppa och lite annat gott. Nu satte jag mig i soffan. Ska ta och sova snart nog… Har ju liksom inga garantier för att alla barnen kommer att sova i natt. Om jag känner mig irriterad? Dödstrött? Helt slut? Absolut inte. Jag känner att jag lever bara! Då vet ni. #superwoman

You Might Also Like

 • Cissi
  22 maj, 2016 at 09:21

  Och nu vill du ha bragdmedalj då eller?
  Finns många som har det som du, fast kanske värre eftersom de dessutom inte har de ”ekonomiska muskerna”.

 • Linda
  22 maj, 2016 at 10:45

  Bra jobbat! Extra plus för vegansk mat. Bra för hälsan, klimatet och djuren. 🙂

 • Alexandra
  22 maj, 2016 at 11:12

  Bra av dig. Som inte är van.
  Du har pengar och kan få mat hem till dörren ..städhjälp.. nanys. .. ledig när bingo har barnen… O säkert mycket mer☺jag är ensamstående ned 4 barn
  7år. 5. 3. Och 1 år.
  Jag gör Allt själv.
  Handlar .städar .tvättar.osv..
  Ingen hjälp från ngn alls.
  Just det och jobbar ☺

 • Biggan
  22 maj, 2016 at 12:59

  Många är de ensamstående föräldrar där ute som sliter med vardagspusslet. Jag är en av dem som behöver lugnet. Jag har aldrig varit och kommer aldrig bli en superwomen. Med ett handikapp i botten så måste jag framförallt ha lugn och ro. Jag är inte rik och kommer aldrig kunna jobba mig till någon miljon. Mina barn kommer aldrig få flojdiga semestrar eller lyxiga prylar. De är glada för tid, kramar och en dag i parken. Jag sänder en tanke till alla sönderstressade föräldrar som sitter fast i ekorrhjul av måsten. En eloge till alla som kämpar. Många har inget val. Inte jag heller. Jag måste lyssna på min kropp. Annars hamnar jag i sängen. Det jag vill ha sagt är bara. Det måste finnas plats för alla. Även oss som inte är så mycket super. Det finns vardagshjältar på många plan och på många sätt.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  22 maj, 2016 at 13:24

  @Biggan Du är imponerande och inspirerande. Människor som vågar erkänna att de inte alltid är supermänniskor är de riktiga supermänniskorna i mina ögon. Hade varit riktigt givande att läsa bloggen om DITT liv. Kram ????

 • Ok
  22 maj, 2016 at 13:36

  @ Alexandra – varför skaffade du så många ungar så tätt?

 • bob
  22 maj, 2016 at 14:09

  Kan bara instämma med ”Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)”

 • bob
  22 maj, 2016 at 14:12

  Sedan rekommenderar jag er att se på https://www.youtube.com/results?search_query=vecka+f%C3%B6r+vecka+bingo för Bingo gör ett fantastiskt jobb med pojkarna och han skryter aldrig.

 • Mattias
  22 maj, 2016 at 15:26

  Multitasking på hög nivå! ????

 • Linda
  22 maj, 2016 at 17:24

  Bob?
  Han skryter aldrig… Sedan bevisar du det med ett youtube-klipp? Hallå är det någon hemma???

 • Alexandra
  22 maj, 2016 at 18:11

  Ok den.
  För att jag var lycklig gift
  Hade det bra med min man.
  Älskar barn.
  Men han dog nyligen i en trafikolycka. 4 mån sedan .

 • Balkonghängarn
  22 maj, 2016 at 18:52

  Alexandra,???? till dig! Och Bob,håller med,Bingo är grym!!!

 • Irene
  22 maj, 2016 at 21:03

  Okay varförä r min första tanke?

 • Cecilia
  22 maj, 2016 at 21:38

  Katrin, jag gillar det jag läser . Du är rik för att du är smart och jobbar hårt. Så är det.

 • Alexandra
  23 maj, 2016 at 09:19

  Balkonhängaren

  Tack så jättemycket!
  Det är tufft och saknaden går inte att beskriva. ..
  36 år och änka 🙁
  Det värsta är att mina småttingar inte kan förstå varför pappa inte kommer hem från ”jobbet”….

  Jag måste vara stark för barnen. Det är det som håller mig vid liv .

 • Balkonghängaren
  23 maj, 2016 at 21:57

  Alexandra! Hoppas du har familj och vänner runt dig så du får stöd! Sänder dig en styrkekram!!! Kämpa,det är det värt!❤️❤️❤️

 • M
  24 maj, 2016 at 05:34

  Katrin inte vara för mycket skrytmås nu!

 • pingo
  24 maj, 2016 at 09:20

  Men Bingo dååå……
  Ställer han inte upp ??

 • bob
  24 maj, 2016 at 11:49

  pingo alla som läser Bingos tvitter https://twitter.com/bingorimer?lang=sv ser hur mycket han finns där för barnen.