Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken dag! Jag ger den högsta betyg lätt! Sol, bad, goda vänner, gott humör, svingod mat, asså jag börjar bli proffs på att grilla hela fiskar idag körde vi färska primörer, blomkålsmos och dijonsås till. Min proffsiga vän Sara hade med sig rabarberpajer som var magiska – LCHF såklart. Tänk att jag har så fina vänner som bakar LCHF för min skull och tar med, jag ska be om receptet till er. Lilla Stella var på strålande humör och Ringo badade jättemycket med killarna medan jag och Sara körde yoga på bryggan, he he töntigt? Namaste. #instacollage

You Might Also Like

 • Petra
  7 juli, 2013 at 19:36

  Mmm, ser ljuvligt ut, både väder och mat

 • Roxanna
  7 juli, 2013 at 19:46

  Varför hälsar du inte på svenska, eller har du konventerat till hinduismen?

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  7 juli, 2013 at 19:52

  Så jävla nice, älskar vädret och älskar att man verkligen gör nått för att utnyttja det. =) Bra jobbat med grillen.