Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ica Maxi i Umeå. Vilket konstverk! Så nu har norrlänningarna chans att prova vårt populära knäckebröd till kampanjpris. Norrlänningar har ju koll på hälsa så det här kommer att gå hem. For sure. #ica #icamaxi #icamaxiumeå

You Might Also Like

 • Evelina
  19 maj, 2016 at 14:31

  Hej Katrin, jag är 21 årig tjej och undrar om jag får skicka ett mail till dig? Har en sak som hänt i mitt liv och ser upp till dig så mycket, skulle vilja ha ett råd av dig.

  Kramar

 • Lotta
  19 maj, 2016 at 20:06

  Hej!

  Vill bara säga att jag köper ditt bröd ibland när det kostar 49,90. Men ALDRIG till ordinarie pris. Det är svindyrt!!!! Tror du skulle tjäna på att sänka priset permanent. Även om marginalen minskar så tror jag att volymen av försäljningen skulle gå upp rejält!

 • Jennie
  20 maj, 2016 at 21:44

  Hej!

  Bara undrar när Göteborg ska få in mer produkter från er? Det är lite tomt på hyllorna.