Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag känner av pollen ganska mycket. Ser ut som att jag gråter hela tiden typ. Noga med att le brett när jag möter folk. "Pollen", gestikulerar jag. Inte hela världen. Går in på kontoret bara. Igår sa Ringo nåt så gulligt. Han sa "Mamma, har du tänkt på att träden har blivit gröna?". "Det har jag inte, men när du säger det ser jag det". Sen satt vi tysta en stund. I bilen. Sen frågade jag "Går du runt och tänker på såna saker?" Och då svarade han "Bara för att jag ser det betyder inte att jag går runt och tänker på det". Jag skrattade högt. En sån smart liten kille.

You Might Also Like

 • Lindberg.
  19 maj, 2016 at 15:07

  Hur gestikulerar man ”pollen”?

 • samba
  19 maj, 2016 at 22:01

  Hon pekar väl mot sina rinnande ögon..
  ibland är det svårt att tänka va?