Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Godmorgon pms! Jag håller på att bryta ihop. Kämpat i sex k i alla fall. I stekande hetta och värsta tänkbara pms:en. A men så här till exempel. För män som har svårt att förstå. Mina tuttar känns som två stora blåmärken som guppar på min kropp. Typ så här varje steg är värsta smällen känns det som. Stackars mig. Då blir det mens på loppet också. Då har ni koll. #nican2016

You Might Also Like

 • Smulan
  15 maj, 2016 at 11:00

  Premalex is tha shit. Try it you like it. Det gör under. Det finns gräns hur mycket man ska kämpa.

 • Marie
  15 maj, 2016 at 11:11

  Då kommer loppet att gå lättare. Iaf om du brukar samla vätska innan mens.

 • Annie
  15 maj, 2016 at 11:12

  Tips, som jag kallar stål-bh. Först bygel-bh sedan en riktigt bra och tajt sport-bh över det. Annars hade jag aldrig kunnat springa med mina stora tuttar.

 • Elaine
  15 maj, 2016 at 15:09

  Kör med royal jelly från Forever. Hur bra som helst och innehåller ingen skit. Hör av dig så skickar jag en burk så får du testa ????

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"
  15 maj, 2016 at 15:11

  Får värmeslag bara jag läser texten 🙂
  Skulle aldrig klara av att springa i stekhetta, men bra kämpat!

  http://chocochock.se
  ”Marabou-tester”
  Vilken är din favorit?

 • Z
  15 maj, 2016 at 20:25

  Jag har sagt till min pojkvän ”tänk dig att mina bröst är som blue balls”
  Han förstår lite bättre nu 🙂

 • Frida
  15 maj, 2016 at 20:38

  Testa naturlig progesteronkräm för att slippa pms. Du är förmodligen östrogen-dominant. Väl värt att lära sig mer om detta för bättre hälsa!

 • Gyn
  15 maj, 2016 at 22:43

  Frida, hur tänker du nu? PMS orsakas just av en ökning av progesteron, bildat i gulkroppscystan som uppstår efter ägglossning. Addera ännu mer progesteron? Knappast bästa hjälpen!

 • Linnea
  16 maj, 2016 at 08:34

  Inte kul med de där gumpande bomberna just den tiden… Hela kroppen känns som inte bra. Japp äsch vem bryr sig om ett resultat på ett lopp. Det är bra att du genomför det. …..O ger aLLT ☺️Snabb tid är bonus.

 • Frida
  16 maj, 2016 at 17:52

  PMS orsakas av hormonell obalans (för mycket östrogen i kroppen). Progesteron bildas vid ägglossning men inte tillräckligt. Pga miljögifter, stress, kost, mediciner (p-piller etc) så är de flesta av oss Östrogendominanta. Man kan komma tillrätta med detta genom att ta naturligt Progesteron. Man kan läsa mer på:
  http://www.vitallyft.se/