Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hur ska jag klara fyra dagar utan den här älsklingen @cleaneating.se ? Fast det är bra att längta också. Då blir återseendet så väldigt kärt. Ni vet att jag kryddar allt med den här, va? Jag gör verkligen det. Fisk, kyckling, grönsaker. Jag älskar den här. Skulle säga att den här är främsta orsaken till att det är så lätt för mig att äta nyttigt och hålla formen. Den gör så att allt blir så gott. Aja… Jag åker till Nice nu. Med mina tjejkompisar. Tjejresa. Juhuuu! @lidoplagenice #nice

You Might Also Like

 • maja
  12 maj, 2016 at 17:20

  oj oj oj min älskling hur ska du klara dig utan den cleaning grejer…jag känner med dig det blir svårt för dig i första hand filtar bort dina svullna ögon, dina rynkor och nu kommer det som brev på posten det med eteng klenings grejer…undrar hur kan du leva med det själv när det så många pysselbittar som saknar och så den der bögen. Svårt liv du har

 • Bobban
  12 maj, 2016 at 18:34

  Herregud, får den inte plats i resväskan!? Stanna hemma och käka grillkrydda då!

 • Anna
  13 maj, 2016 at 11:37

  Löjligaste reklam jag har läst .det är väl bara att packa ner en påse.

 • Karib
  17 maj, 2016 at 15:05

  …och väldigt salt,smakar typ bara salt