Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag måste förtydliga för ni verkar inte fatta. Jag är väldigt nöjd med min kropp. Tycker att jag är ganska så perfekt som jag ser ut. Framför allt mår jag väldigt bra så det är inte frågan om att jag mår dåligt eller har komplex. För mig är det en hobby att träna och se vad jag kan åstadkomma för resultat. Ungefär som att många har som hobby att äta chips och dipp och se vad det gör med kroppen tycker jag att det är kul att äta broccoli och kyckling och se vad det gör. Är det okej? Är vi coola då? Grymt. #cleaneating

You Might Also Like

 • Cissi
  12 maj, 2016 at 11:15

  Vad hände med att LCHF var såååå himla bra nu då? Har du ljugit i dina böcker eftersom du tydligen inte lever som du lär?
  Ja, du är jättefin….och att träna är alltid bra för välmåendet.

 • Julia
  12 maj, 2016 at 14:49

  Ja du har säkert lite press på dig med tanke på hur unga o snygga ex-tjejer din nuvarande kille har haft 😉

 • Helena
  12 maj, 2016 at 20:33

  Ha ha så bra skrivet Katrin! Jag håller med dig helt men varför ska man behöva förklara och försvara att man gillar att träna, äta nyttigt och att man bryr sig om att ha en fin kropp?

 • Josse
  13 maj, 2016 at 06:13

  Eller så kan man äta POTATIS och se vad det gör med kroppen. Kanske på tiden och ta tillbaka all mobbing mot alla idioter som äter potatis och andra kolhydrater som du gapat om i tv och i olika texter.. Pinsamt att du inte har bättre koll på hur du beter dig och din hysteriska Lchf propaganda…

 • Ewa
  13 maj, 2016 at 09:55

  Perfekt? Var?

 • Sara
  13 maj, 2016 at 11:52

  Helt rätt! You go girl