Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Om jag skulle till en öde ö? Kex och avokado. Kan leva på det. Så var jag på ICA Esplanad igår och handlade god mat till landet så i kassan ska jag skoja till det lite. För jag utgår naturligtvis från att alla känner till mina produkter och kopplar dem till mig. Jävligt osmakligt drag men jag utgår från det. Alltså i Stockholm gör jag det. Aldrig på landsbygden där vet inte folk vem jag är på samma sätt men på Östermalm? Jo men det tycker jag. Så när kassörskan blippar in kexet utbrister jag glatt " Väldigt gott kex det där!" Sen ler jag med rynkad näsa och ser mig omkring. Vill gärna få med de andra i kön på mitt sköna lite smålustiga förhållande till min egen produkt också. "Jag har inte provat dem", säger kassörskan och ler artigt. Killen bakom mig lyfter sina ögonbryn för att visa att han gärna betalar och drar och damen bakom honom ser frågande på mig som att hon undrar om jag bjuder på show som hon inte riktigt uppfattat. Men gärna tar del av. "Du borde prova dem!", säger jag och ser att killen bakom nu ser undrande på mig och på kexen. "JAG SKOJAR!" Platt fall. Minst sagt. #cleaneating #parmesankex #icaesplanad

You Might Also Like

 • Dimitri
  7 maj, 2016 at 20:58

  Magiskt.

 • ölma
  8 maj, 2016 at 06:31

  DYYYRTT !!!!!!!

 • amanda
  8 maj, 2016 at 08:09

  Jag är född och uppvuxen på Östermalm och dom flesta vet inte vem du är och tyvärr dom som vet skäms och låtsas inte veta, det är tyvärr så att ditt rykte är inte det bästa!!!!!!

 • alice
  8 maj, 2016 at 09:37

  å fy Amanda, måste du vara så himla otrevlig, kanske känner ni varandra?

  det måste varit himla underhållande och se dig göra bort dig så där????????kassören hade nu någonting att tala om☺️ DIG???? jag ler i smygg???? jag bara älskar när människor bjuder på sig själv????

 • Ebon
  8 maj, 2016 at 10:36

  Jag är 19 år. och har aldrig hört talasomdig. Tittar över axeln på min mamma, som läser din blogg.
  Vad är du känd för. Är du skådespelare sångerska eller vad ….?

 • Pam
  8 maj, 2016 at 10:41

  Narcissistisk mamma … stackars barn !!!

 • Annica Gillberg
  8 maj, 2016 at 20:12

  ”Amanda” att du är inne på den här sidan du som är så fin?

 • amanda
  9 maj, 2016 at 07:09

  Jag är inte ett dugg fin för att jag bor på Ömalm, dessutom är det få som vet att Östermalm har mer socialfall än Södermalm, så fint att bo på Östermalm kan ju diskuteras. Kollar denna blogg då jag hörde Katrin säga i tv att bara om man är smal mår man bra och att tjocka är lata och olyckliga, att någon så korkad o ointelligent person fanns på riktigt var jag bara tvungen att kolla, så nu vet ni…

 • Davve
  9 maj, 2016 at 15:02

  Amanda, du är verkligen attention whore. Det ligger förövrigt något i det Katrin säger. Annars hade du inte reagerat så kraftigt. Sanning.

 • Bautastenen
  9 maj, 2016 at 19:15

  Å däääääär vakna davve!