Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi var på Grönan igår. Det var kul. Jag hängde mest med Rambo så de andra kunde åka. Rambo är min lilla bebis fast han beter sig mer som ett djur är som en människa. Han är otroligt rolig och underhållande. Mest är han knäpp och udda. Han är så fantastisk. Min lilla groda. #grönalund

You Might Also Like

 • bob
  6 maj, 2016 at 14:00

  Du får inte säga bebis. Han är en POJKE nu. Du kan få stryk om du säger bebis eller en hård kram av lilla Rambo om du säger bebis.

 • isabell
  6 maj, 2016 at 14:39

  HÄXA ….!!

 • Jenny
  6 maj, 2016 at 23:09

  Men vad är det för fel på människor? Har ni inget positivt att säga, säg ingenting!
  Super gullig liten kille du har, lik min egen i samma ålder ❤️

 • j
  7 maj, 2016 at 15:58

  Men bob då!
  Jag kan fortfarande kalla min älskling, min son som nu är 15 för: ”min lilla baby” ibland.!
  OK, han säger inget eller ber mig hålla käft, han vet att det är för att jag älskar honom så och inte kan låta bli att tänka så ibland…Så han låter mig hållas..

 • bob
  7 maj, 2016 at 17:54

  j Bingo hade en super gullig filmsnutt på sin blogg där lilla Rambo själv sa att han var en POJKE nu INGEN bebis. Gullungen Ringo sa att Rambo hette Rambo och var en BEBIS och då fick han en HÅRD kram av Rambo. så därför skrev jag som jag skrev. Innan ni svarar så ta reda på saker och ting är ni snälla.

 • bob
  7 maj, 2016 at 17:57

  Här är filmsnutten https://www.instagram.com/p/BEUMs4fRely/