Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tagit ledigt idag för att sommarstäda huset på ön. Städerskan som är med mig undrar vad jag ätit idag jag är hysterisk! Har ni sett "Den där Mary". Jag idag. Så sjukt exalterad över att göra fint här och hänga här i sommar. Bästa stället på jorden. #ön

You Might Also Like

 • Diana
  3 maj, 2016 at 14:59

  Gud så fint det ser ut, vad mysigt och härligt. Njut nu fina Mary haha, ha en fin dag.

 • Hilda
  4 maj, 2016 at 06:56

  Verkligen fint hus ni har! Jag har förstått att du och Bingo fortfarande äger det ihop. Men, blir inte det krångligt i längden?

 • Ina
  7 maj, 2016 at 17:13

  Det är jättemånga som äger hur ihop. Det är bara att göra ett schema och bestämma hur man ska fixa det praktiska med underhåll mm så det är inte alls krångligt. Lätt som en plätt och jätteskönt ! Och huset blir väl använt som det vill bli 😉