Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ljuvlig lunch med en kokt potatis i mitten. Gott med potatis när man inte har ätit det på så många år. Ska odla potatisar på landet i sommar. Kul för barnen tänker jag! #cleaneating

You Might Also Like

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"
  1 maj, 2016 at 14:12

  Det där ser kanongott ut! Kunde varit min egen lunchtallrik 🙂
  Men potatis är inte gott. Fick tillräckligt under min uppväxt och slutade i princip äta det efter att jag flyttat hemifrån 🙂

  http://chocochock.se
  ”Test Swebar Päronglass”

 • Anna
  1 maj, 2016 at 16:31

  Intressant! Vad är det potatisen ska tillföra till din kosthållning? Kör du lite mer åt paleo-hållet nu då?

 • anonym
  1 maj, 2016 at 18:48

  Inte längesen du ansåg att de som åt potatis fick skylla sej själva om dom mådde dåligt och dessutom drog på sej dödliga åkommor .. eftersom de var så dumma i huvudet ?????

 • Sandra
  1 maj, 2016 at 20:13

  Potatis är ingen höjdare smakar ju inget, men i gratäng mumma! Rör man sig så mycket som Katrine kan hon med got samvete äta potatis men vill man få ner i vikt ge fan i det!

 • Lotta
  2 maj, 2016 at 12:15

  Jättekul med potatisodling! Lättskött och roligt att plocka sen! Ja, kul för f.a barnen. Har man inget land kan man odla potatis i en hink eller vad som helst. Att äta potatis i måttliga mängder då och då skadar ”ingen”. Man måste ju leva också. Potatismos, pressad potatis, potatisbakelser, stekt potatis, friterad potatis, potatisgratäng m.m. Mums! Annat lättodlat: morätter och ärtskidor.

 • Malin
  3 maj, 2016 at 22:25

  Potatis är ju enligt dig till för fattiga jävlar… Men nu sänker du alltså dig så lågt så du kan äta det igen.. Ibland får man äta upp vad man tidigare sagt.. 😉 Ja eko potatis är sjukt mkt godare än vanlig – i min familj äter vi mkt mer sedan vi började köpa det. Gott till långkok/grytor eller i en omelett.. Ingen överkonsumtion men bra med lite variation..