Okategoriserade

Sommaren är nära nu

Katrins Snapshots

Vet ni vad som får mig på bra humör? Det är när jag står naken framför en helspegel och gillar vad jag ser. Idag gjorde jag det. Jag började med strikt sommardeff i måndags och redan efter en vecka ser jag skillnad. Eftersom jag inte längre håller LCHF äter jag lite annorlunda nu. Jag äter mindre fett och lite mer kolhydrater. Jag äter såklart ingen gluten och jag äter väldigt lite kolhydrater men i min kost ingår numera både ris och potatis. Jag äter havregryn ibland också. Vissa dagar börjar jag med att äta en deciliter havregryn med en halv skopa proteinpulver i. Och lite kokosolja i också. Sen äter jag kyckling, torsk och lax. Broccoli till varje mål äter jag. Jag gillar mitt matschema jag och Philip har utvecklat det tillsammans så att jag ska känna mig nöjd med det och klara av att hålla det i sju veckor och det känns väldigt bra efter första!

Jag har blivit besatt av lime också. Jag vill ha lime till allt. Pressar det över min broccoli, äpplet, i vattnet. Det är så väldigt gott, har ni provat? Ta ett grönt äpple och skär det i bitar. Pressa lime över bitarna. A men vi ska inte tala om hur gott det är att pressa lime på vattenmelon herregud! Ja men prova vettja.

Jag har en ny favoritlåt också. Den ska jag dela med mig av till er. Den heter I´m in love with my life med Phases. Den finns i club remix också om man vill springa till den. Glad låt. En annan grym låt som är bra att springa till är Miracle med Julian Perretta. Har ni låtar att tipsa om som är bra att springa till? Jag försöker få ihop en grym spellista med lite nytt tipsa mig gärna!

Så vad händer i helgen? Jag ska till Skänninge. En pyttepytteliten stad nära Mjölby. Min kille kommer därifrån så vi ska dit och ta det lugnt. Tydligen ska de ha ett kul Valborgsfirande med sång och fyrverkerier. Det blir mysigt. Vi ska springa också. Bra att ha en kille som man har samma intresse som. Fast han springer ju mycket bättre än mig såklart så det är knappt njutning för mig att springa med honom för jag tar ut mig som att jag sprang lopp och han springer bredvid och pratar utan att ens flåsa. Orättvist. Den 19 maj ska vi springa milspåret ska ni med? Jag har dragit ihop ett glatt gäng vänner, jag har många vänner som gillar att springa det är kul. Fan alla springer nu för tiden förresten..

Apropå det här med träning. Jag undrar om det är ålderskris för alla, precis alla i min omgivning tränar som galningar nu för tiden. Det var inte så förut. Idag tränar folk inför ”En svensk klassiker”, Maran, Lidingöloppet, Vasaloppet det är helt sjukt alla tränar inför något. Har det att göra med att man ser hur kroppen förfaller om man inte tränar eller har det att göra med att man plötsligt inser att man inte har åstadkommit tillräckligt bra i sitt liv och vill ha något att boosta sin självkänsla med? Ha något att skryta med i fikarummet? Eller är man så urless på familjeliv vid 40 att man vill hitta någon syssla som gör att man kan komma ifrån, ha ha ha. Oj känsligt kanske sorry. Nu skrattar jag ihjäl mig faktiskt. Men va fan jag kanske har en poäng. Så jävla slitigt och tröttsamt med nattningar och bad och tjafs med ungar kanske är grymmaste undanflykten ”Älskling jag ska bara ut och cykla tre mil du vet jag måste öva inför klassikern…!”

Oj måste äta nu! Vi hörs.

You Might Also Like

 • Kajsa
  29 april, 2016 at 13:07

  Hej, har följt dig ganska länge och blir nyfiken på varför du inte äter LCHF längre?

 • Lillan
  29 april, 2016 at 13:48

  Sååå UTMÄRGLAD du serut. Ätstörning ??

 • Malin
  29 april, 2016 at 13:59

  Jag är också jättenyfiken på varför du släppt LCHF?

 • M
  29 april, 2016 at 14:03

  Det var väl bara en tidsfråga innan hon släppte LCHF officiellt. Kan inte tänka mig att hon har följt det så strikt som det står i bloggen. Den är ju bara en reklampelare för hennes produkter.

 • Evelina
  29 april, 2016 at 14:46

  Prova mixa vattenmelon, limesaft och lite mynta. frys till isglass!! Mina barn älskar det!!!

 • Djurfamiljen- För dig som älskar katter och hundar!
  29 april, 2016 at 14:49

  Varför slutade du med lchf?

 • ML
  29 april, 2016 at 14:50

  Många tränar nog för att få en bättre hälsa, skulle jag tro. Även om kanske du och fler med dig gör som du beskrev.
  Du som alltid skull äta LCHF. Så varför inte längre undrar jag med.

 • Lisa
  29 april, 2016 at 16:41

  Seeb feat. Neev – Breathe

  Känns som du kommer gilla den:)

 • Kerstin
  29 april, 2016 at 18:24

  Tror absolut du har rätt! Vi har några grannpappor som man ser gå till gymmet nästan varje kväll och på helgen. Helt övertygad om att de vill komma hemifrån både barn och fru en stund, hihihi

 • sara
  29 april, 2016 at 18:37

  Men va är det med er folk läs va fan hon skriver just nu kör hon en deff goggla om ni inte vet vad det är. Katrin kommer aldrig sluta med lchf..

 • Sandra
  29 april, 2016 at 20:19

  Snygg du är kvinna! Hör och häpna gott folk att man kan faktiskt ändra kost och åsikter mm genom åren, busigt va? Hm kallas visst att utvecklas!

 • Sia
  29 april, 2016 at 22:00

  Oj oj oj. Vilken intetsägande reklampelare till ”blog” fylld med korkade uttalanden, rop på psykolog-och läkarhjälp samt kommenterande besserwissrar som agerar som om de vore hennes syster. Snälla nån. Gör oss en tjänst o lägg ner eländet!

 • anonym
  29 april, 2016 at 22:31

  Bara fåniga överklassmiffon som håller på så , vakna upp för tusan och inse att resten av Sveriges övriga befolkning garvar åt de osäkra stackars människorna som inte vågar vara sej själva utan måste följa alla skrattretande oskrivna lagar och regler som gäller för överklassen 🙂 ! Föresten tror du fortfarande att man tillhör eller blir överklass för att man har pengar ????????????????

 • Alicia
  29 april, 2016 at 22:44

  Va Fan Håret. Hahaha
  Vad använder du för hårprodukter för att få det så stripigt
  Du är ju bra på att göra reklam för olika produkter.
  Snygg färg !!!
  Hmm

 • Stina
  30 april, 2016 at 01:04

  Låter vettigt att du äter mer varierat. Men bara en påminnelse: det är gluten i ris…. ?! Äta balanserat och träna måttligt det tror jag vinner i längden 😉

 • Stina
  30 april, 2016 at 01:06

  Eller fel av mig ris är utan gluten. Du kan ju också äta glutenfri pasta.

 • Bu
  30 april, 2016 at 01:21

  Men sluta. Varför frågar ni varför inte Katrin kör LCHF längre? Det har ju många av oss förutspått sedan dag 1.
  Katrin startade sin diet för att tjäna pengar och sa att den var både hälsosam och att man inte behövde träna alls.
  Sedan insåg hon att det inte höll så då började hon träna som besatt. Då kunde hon givetvis inte kalla det BANTNING längre…och så föddes påhittet ’clean eating’. Men eftersom folk köper även det konceptet mindre och mindre så stänger hon butikerna, säljer ut lagret och därmed, dvs när det inte längre genererar några inkomster, känns det inte längre lönt att ljuga om kosten. Det är därför hon skrivit en bok nu tex. För att leta andra inkomstkällor. Inget fel i det, förklarar bara för er som (fortfarande) inte greppat konceptet utan (fortfarande) känner er förvånade.

 • Ris, gott men ej så bra
  30 april, 2016 at 11:47

  RIS ÄR JU INTE BRA ATT ÄTA! Man har ju gått ut med detta i media! Och att barn ej ska äta ris! Vet inte om det innehöll för höga halter arsenik?? Någon som vet? + Att pasta innehöll ofta något som var dåligt, men skulle vara mindre halter av i italiensk pasta?

 • david
  30 april, 2016 at 18:53

  Att läsa kommentarerna här över är ren komik. Folk som har sina faces so far up their own arses they can probably taste the shit… 😀

  gå ut i världen och gör något eget produktivt istället för att sitta och gnälla på katrin framför en datorskärm.

 • Malle
  30 april, 2016 at 23:08

  Se till att komma tillbaka till Skänninge den 10 september för Mvlt extreme run. Ett terränglopp på ca 8 km. Hade älskat att träffa dig där, ses då! Dessutom är det cykelfest på kvällen , kom igen det får ni inte missa .

 • tina
  1 maj, 2016 at 17:56

  Det här med att äta mer kolhydrater hänger det på ditt sällskap… Sorgligt.. Så stark var du..