Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lämnar de här två för pappahelg med @bingorimer. Det är fan lika jobbigt varje gång. Sen lägger det sig efter ett tag och jag har det ju underbart med min kille och så men… Det är jobbigt att lämna dem. Tre dagar är vi ifrån varandra, kan inte föreställa mig ångesten för de föräldrar som tvingas vara ifrån sina barn i en hel vecka jag hade blivit en otroligt nedstämd person av ett sånt liv. Aja det blir säkert bättre med tiden. Blir det bättre med tiden?

You Might Also Like

 • Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma
  28 april, 2016 at 20:49

  Dom är så söta dina killar =)

 • Smulan
  28 april, 2016 at 21:19

  Ja, det blir bättre men ett litet hål i hjärtat har man alltid. Men man hittar ett sätt att förhålla sig till det. Men skönast är det när de är tillbaka under ens vingar. Så känner nog alla. Jenny Strömstedt skrev himla bra om det där en gång. Det handlar inte om att man inte vet att de har det bra hos den andra föräldern. Så klart har de det. Men saknaden… Den finns. Stegen är aldrig så lätta som när man ska hämta dem igen. Sen finns det ju fördelar med det också. Själv har jag lagt upp det så att jag jobbar lite mer när jag inte har dem och är ledig mer när jag har dem. På det sättet kan man känna sig mer närvarande både på jobbet och som förälder. Man lägger krutet där man behövs helt enkelt. Men det är en sorg med skilsmässa. På många sätt. Men det blir bättre det gör det. Kram

 • Aurora
  28 april, 2016 at 21:24

  Man får lägga sina egna behov åt sidan. För mig är det självklart att ha varannan vecka . Annars vore jag ju en egoist. Vi är två om barnen. Dom behöver sin pappa lika mycket. Varför ska du ha dem mer?

 • Hanna
  28 april, 2016 at 22:25

  De kanske bara har kortare byten? Lika många dagar men ett annat upplägg än vv. Jag och min exman har barnen:
  ”Min v”: må och ti och sen fre-sö, de är alltså hos exet on och to. V efter tvärtom!

 • Maja
  28 april, 2016 at 23:21

  https://www.youtube.com/watch?v=S5QLxu1RtQ4
  plockat bomull kardat vävt och sytt den tishan. Det går med skarp insikt om var man själv slutar och barnen tar vid. Det värsta barn kan utsättas för är känslan av att vara otrogen mot sin andra förälder- därför sååå viktigt att inte bli en snyftande dramaqueen utan verkligen vilja väl med hela sin utstrålning och förlösa dem från skuld för ngt de ej varit med om att skapa.

 • Bu
  28 april, 2016 at 23:46

  Hanna, tycker det låter stressigt för barnen att byta bostad 3 hela ggr i veckan?

 • Irene
  29 april, 2016 at 00:54

  Läste läckbergs alla stjärnfamljmedlemmar lät så jobbigt!

 • Tina
  29 april, 2016 at 08:58

  Om det skulle vara så att de varvar var tredje dag så skulle de flesta barnpsykologer hurra! Det är nämligen vad de anser vara det bästa för små barn och att en längre väntan kan vara alldeles för lång för dem. Det kommer mer o mer nu att frånskilda prioriterar kortare byten.

 • Smulan
  29 april, 2016 at 10:10

  Smulan till Maja. Fy fan vad bra den videon är. Jag bara dog. Har ni inte sett den. SE DEN. Hon har fan fångat det komplett.

 • Maja
  29 april, 2016 at 10:36

  Japp Tina, man har färre dagar i sträck med små barn! F.ö är detta intressant i sammanhanget ! http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/668162?programid=909

  Maja till Smulan; Eller hur?! Första gången jag hörde/såg Mias video brast jag i gråt eftersom ”stygnen” värkte.
  Nu som vuxna pratar vi om tiden jag o mina barn. De är 28 och 31 o jag berövade inte dem deras far

 • Johanna
  29 april, 2016 at 13:48

  Katrin jag gillar verkligen din inredning! Snygg lägenhet! Vart har du köpt mattan? Och lamporna? Kan du inte göra ett inlägg med din inredning =)