Okategoriserade

Hederspris till mig

Katrins Snapshots

Hej bloggen. Det var länge sen. Det är av olika orsaker som jag inte har skrivit på så länge men framför allt är det för att jag skrivit en bok. Jag började skriva på den i juni och sen har jag antingen fnulat på den eller skrivit på den tills nu. Det i kombination med mycket jobb på cleaneating som vi typ erövrat Sverige med och som nu finns på alla välsorterade matbutiker i Sverige och separation och flytt och sen ny kille, ja ni hör ju… Jag har haft saker att fylla dagarna med och inte haft någon tid över alls till att skriva till er. Dåligt.

Nu har jag det lugnare i livet så då tänkte jag att det är på sin plats att skriva här igen. Verkligen! Så var jag ska jag börja? Det har hänt en del i mitt liv sen vi hördes sist. Jag har ju instagrammat så ni har ju koll på mig såklart men vi tar det från början ändå… Vi tar det från juni. Jag var inte på en bra plats då alls. Jag var frustrerad. Min relation till Bingo hade under en lång tid förvandlats till en jobbrelation där vi skulle sköta RingoRamboNova AB och så kunde man ju leva ett tag men inte för alltid. Jag blev mer och mer ledsen och panikslagen. Låg kvällar och nätter och stirrade i taket. Att fatta beslutet om att splittra en familj är vidrigt. Små barn som man älskar mer än livet, som man vill ge allt, som man vill skydda och fostra till trygga personer. Jag och Bingo bråkade inte med varandra så för barnen var allt som vanligt. Den enda skillnaden var väl att vi inte pussades eller kramades längre.

Att fatta beslutet om att flytta isär är det värsta jag gjort i mitt liv. Jag kommer aldrig att behöva fatta ett så hemsk beslut igen det är jag säker på. En dag kanske jag kommer att kunna gå in mer på djupet och känslostormen man lever i när man separerar men jag är inte alls där än. Jag är glad och lycklig idag det är inte alls så att jag är ledsen jag vet att vi fattade rätt beslut och nu har det gått ett och ett halv år sen vi gjorde det och jag har hunnit landa i vår nya konstellation men mina ögon fylls ändå med tårar när jag tänker på att jag berövat mina barn på den kärnfamilj som de förtjänar, okej en annan dag.

I juli bestämde vi oss gemensamt för att berätta för allmänheten om att vi går isär. Det gick, som allt annat jag gör, enligt plan. Inga smutsiga artiklar bara precis det vi ville att tidningarna skulle skriva. Och allt var sant såklart! Relationen mellan mig och Bingo är exakt den samma idag som den var för två år sen. Vi är goda vänner och det kommer vi alltid att vara.

Okej så jag var singel. Och som varje gång jag blir singel är jag redo att ligga med alla killar i hela världen. Skillnaden den här gången var att jag var äldre och jag var mamma. Jag sket fullständigt vad folk skulle tänka eller tycka om mig och min knullturné. Jag var redo. Jag har legat med väldigt få killar i mitt liv och det av den enkla anledningen att jag aldrig klarar av att hålla mig singel. Jag har funderat mycket på det där och jag vet inte vad det är som gör att jag alltid träffar någon som jag blir kär i på en gång. Men den här gången var det annorlunda. Jag hade två små barn och dem skulle jag leva med resten av livet. Jag skulle aldrig igen ha en relation med en man helvete heller nu fick det vara nog med att ta hand om män, nä männen skulle jag använda till att ha kul med men aldrig att jag igen skulle ha en riktig relation. Så jag började skriva en roman. Som handlar just om en småbarnsmorsa som separerar och som ska ut på knullturné. Det är inte mig jag skriver om, tyvärr. Jag lyckade inte alls med mitt knullande för jag träffade en kille på en gång typ.

En underbar kille som ger mig så mycket kärlek och positiv energi och som jag är så väldigt kär i och lycklig med. Han är så fin och kul och smart och grym på alla sätt och efter ett tag klarade jag inte av att kämpa emot längre. Jag kämpade för att stå emot det gjorde jag. Jag skulle ju aldrig ha en relation igen ju… Men vet ni när kärleken slår en på käften så är man fan maktlös och man får ta emot den så är det. Jag tog emot den. Och nu har jag den.

Okej jag ska avrunda för idag. Jag ska jobba några timmar i min butik i Sturegallerian, sen ska jag träna med Philip på Delta och sen ska jag hit igen och jobba till 19. Kanske att jag skriver lite mer då igen. Det här är ju väldigt kul!

En sista sak och kanske det som fick mig att komma igång igen. Igår fick jag hederspris på Finest awards. Det gjorde mig glad och jag minns med nostalgi hur det var när jag bloggade på finest. Tozer och Erwik var så grymma och vi kämpade tillsammans. Jag ställde till med skit och de löste alltid allt. De sa till mig på skarpen också såklart de är ju smarta. Men utåt sätt stod de alltid på min sida. Så fint.

Okej, nu kickar vi igång den här bloggen igen!

You Might Also Like

 • GC
  21 april, 2016 at 12:40

  Jättekul att du börjar blogga igen. Välkommen tillbaka.

 • Jenny
  21 april, 2016 at 12:41

  Kul att du är tillbaka! Har följt dig ända sen du startade upp första bloggen!

 • Marie
  21 april, 2016 at 12:45

  Välkommen tillbaka Katrin, jag har saknat dej!
  Skönt att höra att du gillar ditt nya liv!
  Trist att ditt kommentarsfält huserar så många puckon och idioter! Går det inte att stänga av dem eller nåt?
  Kram Marie

 • Diana
  21 april, 2016 at 12:45

  Åh vad härligt att du kickar igång bloggen igen och vad roligt att faktiskt få läsa mer PERSONLIGA inlägg och inte reklam här och där 😉 hehe. Men du, fan vad kul att läsa, alltså nej, inte allt såklart. Hemskt att separerar och jag beklagar att det ens gick åt det håller, att det inte gick att hålla vid liv men ibland blir det så (typ oftast) och jag tror ni kommer att göra ett kanonbra jobb med att hålla en fin relation för era barns skull.

  Och nu till det roliga, FAN VAD KUL att du hittat en ny.. även om du inte ville haha. Men love har sin egen vilja, så är det. Han är ju assnygg för fasen! Kul, blir glad för din skull.

  Ha en fin dag nu och kör din egna knullturné med mannen där hemma, haha i alla rum, positioner, ställen ute, inne, upp å ner. 😀

 • Cissi
  21 april, 2016 at 13:28

  Då hoppas jag verkligen kommentarerna i den här bloggen kan hålla sig lite mer ”städade” framöver och att alla troll, ingen nämnd ingen glömd, kan skärpa till sig och försvinna härifrån för gott!

 • Frida
  21 april, 2016 at 13:30

  Yes!

 • Nathalie
  21 april, 2016 at 13:40

  Härligt att ha dig tillbaka Katten!

 • Becka
  21 april, 2016 at 14:03

  Åååå vad kul! Har följt dig i 2 år och verkligen väntat på att du ska börja blogga igen. Du är en inspiration och jag älskar både dig och bingo får ni är så jävla coola. Äntligen börjar Du blogga igen o jag önskar jag hade en Kompis som var som dig. Som slutade bli så tråkig bara får att dom blir 35+ och skaffat barn! Go girl 🙂

 • Minns
  21 april, 2016 at 14:55

  Woho!! Du är tillbaka 🙂

 • Angelica
  21 april, 2016 at 15:32

  Wohohohoho!!!!! Yes!!

 • Cleo
  21 april, 2016 at 15:35

  Vad kul att du kommit tillbaka =)

 • Andrea
  21 april, 2016 at 15:37

  Vad kul att du börjar blogga igen, Wiiiie! Grattis till priset !

 • LiS
  21 april, 2016 at 15:52

  BRA!

  Grattis till priset från Finest och Grattis till vänskapen du och Bingo har och Grattis till ungarna som har er och Grattis till nya kärleken.

  NU hoppas jag att alla troll håller sig borta härifrån så vi kan ”njuta” av din blogg, som jag gjort i många år.

 • Ina
  21 april, 2016 at 16:51

  Ett fint och bra inlägg, tack, fin läsning. Livet är mestadels en jävla kamp och jag är glad att du hittat rätt igen. Lycka till !!

 • Louise Pettersson
  21 april, 2016 at 17:49

  ÄNTLIGEN är du tillbaka. Vad härligt och grattis till alla framgångar med företag och kärleken kram

 • Theres
  21 april, 2016 at 18:14

  Äntligen är du tillbaka på bloggen!

 • C
  21 april, 2016 at 19:46

  Åh vad roligt! Jag har saknat ditt bloggande! ???? ????

 • Åsa
  21 april, 2016 at 20:06

  Kul! Jag undrade om du lagt ned den typ, så bra överraskning ☺

 • Johanna
  21 april, 2016 at 22:07

  Äntligen, efterlängtat med blogginlägg från dig! 🙂 <3

 • Ann
  22 april, 2016 at 09:59

  Grattis till kärleken!

 • Julia
  22 april, 2016 at 18:59

  ÄNTLIGEN! Du är för bra på att blogga för att försumma det. Och grattis till kärleken, det vackraste som finns.

 • Katarina
  22 april, 2016 at 22:43

  Heeej:-) Kärlek till dig Katrin!<3

 • Mathilda
  24 april, 2016 at 22:06

  Säger som andra – äntligen börjar du blogga igen! ????