Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hörrni visst har vi äntligen fått bukt på det så kallade "mögelproblemet" med vårt ekologiska knäckebröd? Har inte känt den smaken på väldigt länge nu! Det var ju såklart aldrig mögel utan den ekologiska husken som hade en bismak som påminde om mögel jag håller med om det. Alla våra produkter går igenom labb och eftersom vi är IP certifierade och har ISO 22000 så är vi väldigt noga kontrollerade men men då jag ofta äter knäckebröd med smör till lunch framför datorn är jag glad att de smakar ljuvligt igen! Alltid. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Eva
  20 april, 2016 at 11:01

  Finns ingenting som ”smakar” mögel om det inte är mögel i produkten. Lika felaktigt är det att påstå att mögeldoft i ett hus är någonting ”annat” än att det finns mögel i huset.

 • Mia
  20 april, 2016 at 15:07

  O till den näringsfattigt lunchen så drar du i dig ett glas Coola där man tydligt ser fettavlagringar från ditt intag. Mysigt o väldigt clean 🙁

 • Amanda
  20 april, 2016 at 17:15

  @mia Jag tror att det är kaffe som ångar. Det ser ut så i glas…

 • Rebecca
  20 april, 2016 at 23:16

  Jag hoppas att det är okej att sprida kunskap genom att länka min diabetesblogg i ditt kommentarsfält. Jag bloggar om mitt liv som typ 1 diabetiker och som mamma till mina 2av3 drabbade små barn. Du hade gjort alla diabetiker en tjänst genom att länka min blogg i ett inlägg. Livet kan ta en otroligt snabb vändning och ibland är livet allt bra orättvist. Kram<3 http://www.diabetesfamiljen.se

 • Smulan
  21 april, 2016 at 09:07

  Hur kan Blondinbella bli anmäld för smygreklam. När hela den här bloggen är en enda stor smygreklamreklamskylt?

 • Petra J
  22 april, 2016 at 07:42

  Råkade ur för ”mögel” smaken några gånger o slutade köpa. Ser fram emot att börja igen – grymt goda!