Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lagade min absoluta favoriträtt igår. Panerad röding i ägg och pofiber. Grönsaksröra med ingefära, gurkmeja och avokado. Skulle kunna äta det här varje dag. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • linn
  19 april, 2016 at 17:56

  potatisfiber???

 • Sara
  19 april, 2016 at 22:30

  Pofiber består av torkade fiber från potatis och är helt fritt från gluten. Produkten uppstår efter en process utan kemiska tillsatser (även den slutgiltiga produkten är fri från tillsatser) och resulterar i ett fiberinnehåll på 70 %. Även då pofiber ursprungligen kommer från potatis, är det en produkt som går mycket bra att använda även om man äter en lågkolhydratskost. Kolhydratsinnehållet ligger på 12 gram per 100 gram, och då pofiber väger så pass lite (1 dl väger ca 17 gram), får man inte i sig många gram kolhydrater.

  Pofiber är finmalet, har en neutral smak och är ett utmärkt substitut till mjöl och används med fördel i kombination med olika slags nötmjöl. Då det binder mycket vätska, sägs det göra bröd och bakverk saftiga. Det passar även bra till paneringar, istället för att använda kolhydratsrikt ströbröd. Pofiber köps i vanliga mataffärer och finns ofta vid övriga glutenfria produkter.