Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni vet jag tar aldrig ut något i förskott hoppar inte över bron och ropar hej jag är skeptisk tills det är säkert! Underskrift på pappret. Därför… Vet jag inte men jag tror att jag kan ha fått tillbaka min löparhjärna! Kubbat intervaller på 4.40 i 40 min precis och känner mig allt annat än trött. Hör du @cecilianorrbom ! Kommer till kontoret om 30 min ska bara duscha snabbt. #cleaneating

You Might Also Like

 • Davve
  15 april, 2016 at 10:41

  Har ni hört historien om Bob 😀

 • Davve
  15 april, 2016 at 12:42

  Varför skriver ni till mig under olika nick? Har ni hört historien om tönten Bob?

  Vill ni se en offerkofta då titta på Bob för han har en på sig 😀

  Vilken idiot 😀 Och ändå kontaktar han mig på instagram fast där heter han andra namn och ser ut som en tjej men du lurar ingen offerkoftebob 😀

 • Davve
  15 april, 2016 at 18:13

  Nej, jag är ju bara för pinsam. Trevlig helg allihop!

 • davve
  15 april, 2016 at 21:45

  Hej, jag är en psykopat som behöver hjälp, men det visste ni väl redan.