Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mammas glada groda! Tänk att allt som är viktigt i livet är helt oviktigt när man har honom.

You Might Also Like

 • anonym
  14 februari, 2013 at 12:07

  Ja lyckans er som kan få egna barn. Det är inte alla förunnat. Men livet måste gå vidare ändå. Bitter JA.

 • kjerstin
  14 februari, 2013 at 12:24

  Men jag är supertacksam att jag sluppit barnafödande , barn är till största delen allmänt jobbiga, samt dyra i drift , unnar mig hellre resor o livets goda till mig själv saknar inte barn ett dugg!!

 • Angelica
  14 februari, 2013 at 12:30

  Ja, barn är rätt jobbiga. 🙁 vill inte heller ha några ungar har redan bestämt mig för o sterilisera mig fast jag är ung. Ogillar tanken på o binda upp mig en jävla massa år, vill vara fri 🙂

 • Anna
  14 februari, 2013 at 12:32

  Tips! ”Om fettdieter”. http://www.lakartidningen.se/store/articlepdf/1/17565/LKT1151s2713_2717.pdf

 • Linan
  14 februari, 2013 at 12:34

  Tycker som du, men nu kommer hela mamma-ligan att kommentera och förklara (aggressivt) hur fel du har för det är nämligen helt ok för någon MED barn att säga till någon UTAN barn att de har ett meningslöst liv bara för de inte gjort samma val som de själva – men aldrig tvärt om!!

 • Linan
  14 februari, 2013 at 12:42

  Min mens var sen i julas och jag drömde mardrömmar och vaknade i smärre panik och ångest attacker på nätterna. Och då vill jag tillägga att jag är i ett stabilt förhållande och över 30 så det rör sig liksom inte om någon 18-åring som haft ett one night stand…
  Jag bad till Gud och när jag väl fick min mens grät jag av lycka.

 • Fröken Jenny
  14 februari, 2013 at 12:52

  Hm, jag tror att nån hoppas bli gravid inom kort 🙂 Men bara för att man fått ett barn betyder det inte att man kan få ett till…Man ska vara ödmjuk inför att KUNNA få barn, det är inget man bara skaffar som en del verkar tro.

 • anonym
  14 februari, 2013 at 13:09

  Precis så är det. Min stora sorg är att jag inte kan få barn, då jag har haft cancer och blivit steril av cellgifterna.
  Från en 24 årig tjej.

 • Annica
  14 februari, 2013 at 13:22

  Åh, så underbart söt han är.
  Man blir alldeles varm i hjärtat.

 • Sandra
  14 februari, 2013 at 13:38

  Det man inte har det saknar man inte….

 • Kristina
  14 februari, 2013 at 14:21

  Inga ” mammaligor” här ännu 😉 tror iofs att det blir mer o mer accepterat att välja bort barn, precis som att folk väljer bort äktenskap , samhället har förändrats o kärnfamiljen är inte det enda valet längre . Det bästa med dagens samhälle är att vi kam välja att leva med barn utan barn med man utan man med barn utan man osv osv . Vi kvinnor står inte längre fastkedjade vid spisen o är tvingade att skaffa massa barn , SKÖNT 🙂

 • Svea
  14 februari, 2013 at 14:24

  Åh vill inte heller ha barn o har haft massa jobbiga drömmar att jag varit höggravid:( i verkligheten har jag haft one night stands på fyllan o sen sprungit o skaffat dagen efter piller numera är jag förståss noga med att skydda mig både från barn o könssjukdomar 😉

 • Svea
  14 februari, 2013 at 14:25

  Livet leker utan barn 🙂

 • Adam
  14 februari, 2013 at 14:31

  Kristina – tänk på att det finns väldigt många fler som hade inte fått välja… de fick inga barn för det ändå. Barnet är verken självklarhet ett rättighet… men klart att livet kan vändas till meningsfullt även om man önskade att barnen kommit. Det är vi som skapar livet inte barnen. Till er som känner sig bittra över barnlöshet… det finns en mycket bra bok: ”Jag känner mig hel även om jag inte födde barn” – mycet givande bok. Läs det och gräv inte ner dig, det finns mening med allt.

 • Anna
  14 februari, 2013 at 14:49

  Omöjligt att det kan va en man bakom nicket Adam

 • Anna
  14 februari, 2013 at 15:27

  Va e du eg bitter över? Torka bajs spyor vaknätter kolik trotsåldrar sjukdomar kvartsamtak tonårsutbrott relationsproblem seperation sen är du sliten rynkig orolig o passé när barnet är vuxet , inget att eftersträva !

 • Lena
  14 februari, 2013 at 16:05

  Stort tack för ”pepp-talk” idag i butiken Sturegallerian!
  kram Lena

 • AnnaS
  14 februari, 2013 at 16:48

  Vet nån här vilken som är lägsta ålder för att få tandställning?

 • anonym
  14 februari, 2013 at 17:01

  Hans tänder ser ut som på barn som använt napp för länge. Missklädsamt.
  Men det går väl att göra något åt det får man hoppas!

 • AnnaS
  14 februari, 2013 at 17:03

  Ja det ser konstigt ut annars är han ju skitsöt !!

 • Camilla
  14 februari, 2013 at 17:06

  Jag säljer extra starkt lavemang, dessa underbara piller har hjälpt min viktminskning enormt, lite ont i magen kramper etc får man, men det är det värt!

 • Håddi
  14 februari, 2013 at 17:10

  Välkomna till förortsbloggen numero Uno !!!!

 • SweTex
  14 februari, 2013 at 17:10

  Hej o hå va kroppen värker idag

 • Py
  14 februari, 2013 at 17:18

  Stackars dig säger jag!

 • Anna
  14 februari, 2013 at 17:21

  Mammaligan i farten? Haha ! Inget synd alls om mig!! Men det är det nog om dig haha

 • Py
  14 februari, 2013 at 17:22

  Jag undrar mest varför ni känner er tvingade att berätta hur illa ni tycker om barn? Ni måste absolut inte skaffa barn! MITT liv däremot skulle kännas oerhört tomt utan barn.

 • Betty
  14 februari, 2013 at 17:24

  Känner du dig som en bra människa nu?

 • Betty
  14 februari, 2013 at 17:26

  Lavemang och piller är 2 olika saker!

 • Camilla
  14 februari, 2013 at 17:53

  FEL! Lavemang finns som stolpiller för stjärten men även i tablettform, dragerade sådana o lätta att svälja o inom några timmar sätter processen igång. Väl mött!

 • Svea
  14 februari, 2013 at 18:01

  Vi har väl rätt o yttra oss!? Alla neurotiska mammor som glorifierar detta med barn, vi har väl rätt att berätta att vi tycker livet är fantastiskt utan barn!? Lever i ett långt kärleksfullt passionerat förhållande, med åren har vännerna separerat den ena efter den andra o alla har haft barn och angett samma orsak, att barn sliter på förhållandet . Låt oss vara lyckliga utan barn 🙂

 • Linda
  14 februari, 2013 at 18:29

  Blev glad av att se hur många som inte vill skaffa barn! Jag är även jag anti mot att skaffa barn. Har alltid varit och nu är jag 32 år och är fortfarande inte ett dugg sugen på att skaffa. Brukar oxå drömma mardrömmar om att jag är gravid, och måste komma på lösningar på hur jag ska bli av med det. Riktiga ångest drömmar 🙁 Skrattade när jag läste inlägget om varför man ville ha barn. Torka spyor, byta bajs blöjor sjukdomar,aldrig lugn och ro, stress, problem, ingen frihet etc etc
  Kan rabbla upp hundra saker till;-)

 • Linda
  14 februari, 2013 at 18:30

  Instämmer 🙂

 • Anna
  14 februari, 2013 at 18:47

  🙂 ja livet är så himla skönt o fritt utan barn och jag är så förbannat trött på alla dessa Lattemorsor som glorifierar detta med o skaffa barn ! Har sett hur det är o ha små ungar på nära håll o jag får ren o skär ångest inför tanken på allt vad som krävs av en förälder idag. Småungar ska ha iphones , o när de inte alla är högre än ett äpple ska dem ha hundra fritidsintressen o skjutsas hit o dit blä:( nej jag lägger hellre pengarna på mig själv o min sambo på resor o leva gott 🙂 än på snorungar 😉

 • Anna
  14 februari, 2013 at 18:51

  Vi känner oss lika tvingade som ni jobbiga småbarnsmorsor som måste vräka ur er att barn är det bästa man kan skaffa i livet samtidigt som kräket rinner på era tröjor när ni hasar runt i mjukbyxor

 • Angelika
  14 februari, 2013 at 18:52

  Katrin har ju själv varit den stora förespråkaren för att avsky barn samt speciellt alla småbarnsmammor, sedan att det är kul mellan varven nu med en unge är väl för att det är kul bara när K själv bestämmt att det är kul..Har mest varit gnäll med denna unge men kul när hon är på humör..

 • Linda
  14 februari, 2013 at 18:53

  Håller med!!

 • Anna
  14 februari, 2013 at 19:18

  Haha det ligger mycket i det du säger samt att inlägget efter detta är ungen på bild igen, hon läser med andra ord kommentarerna 😉

 • Linan
  14 februari, 2013 at 19:35

  Men Py. Det är lite det här jag syftade på innan. Du skriver att ”MITT liv skulle i alla fall kännas oerhört tomt utan barn!” Ok. Visst. I hear you. Men VÅRA liv känns inte tomma utan barn. Det finns ingen anledning att irritera sig över det. Vi måste väl också få dela med oss av de tankegångar och upplevelser som lett fram till våra beslut på samma sätt som en förälder kan och får göra?

  Minns att jag såg ett avsnitt av Sex and the city där det togs upp att föräldrar ofta ser barnlösa och lyckliga människor som ett hot och därför omedelbart känner sig manade till en defensiv attityd (barnlösa och olyckliga är däremot helt accepterade då de fungerar som en bekräftelse..) Tror det låg något i det.

 • Linda
  14 februari, 2013 at 19:36

  Klockrent!

 • Linan
  14 februari, 2013 at 19:47

  Jag med! Känns uppfriskande att se att det finns så många andra som tänker likadant 😉
  En sak jag funderade på var att det är rätt många jag känner som inte har barn som sagt att de vid något tillfälle fått höra att det är ”otroligt egoistiskt och själviskt att välja bort barn”. Jag kan inte helt förstå de argumenten. På medeltiden hade jag kanske hållit med. Men idag är världen överbefolkad. Hur är jag självisk? Jaja…

 • SweTex
  14 februari, 2013 at 20:01

  Kan vi ge fan i att använda andras nick? Fega jävlar.

 • J
  14 februari, 2013 at 20:04

  Please Katrin kan du inte skriva ett roligt inlägg om alla dessa pinsamma kommentarer om hur härligt det är att vara utan barn och hur livet blir förstört utan barn och hur underbart det är med barn och hur livet blir förstört med barn? Jag fattar inte att de orkar tjafsa om det i all evinnerlighet! Snälla kan inte du med din vältalighet sätta dem på plats? 😉

 • Anna
  14 februari, 2013 at 20:09

  Helt otroligt dumt ! För vem är det egoistiskt att inte skaffa barn?! Det mest egoistiska som finns är par som skaffar barn i tron att det ska rädda förhållandet, barn löser inte relationsproblem tvärtom det frestar på en relation som redan har bekymmer å precis som du säger vi lever i år 2013 inte medeltiden. Jag vill påstå att det är jävligt ansvarsfullt att välja bort barn med tanke på att den är överbefolkad redan med råge jag vill ge alla barnkritiska em High five här :kr

 • Anna
  14 februari, 2013 at 20:10

  Mitt avslut skulle såklart inte vara ;kr utan en 🙂

 • Anna
  14 februari, 2013 at 20:13

  In your bloody dreams !! We rule !! Katrin kan ju börja med o ta upp alla gamla inlägg där hon gnäller över allt som har med småbarn o göra haha du e kul du men förstår att du ser alla oss som ett riktigt hot , det är underhållning på högsta nivå 🙂

 • Anna
  14 februari, 2013 at 20:18

  Hur kan du bli irriterad över det ?

 • Linan
  14 februari, 2013 at 20:24

  J – hur kan vi förgylla din dag? Få höra vad du anser vara viktigt att prata om. Müsli? Ringos söndagar på badhuset?
  Skit samma, det roligaste jag hört är att Katrin skulle ”sätta oss på plats med sin vältalighet”. He he..

 • Anna
  14 februari, 2013 at 20:26

  Haha kul det 😉

 • Linan
  14 februari, 2013 at 20:34

  😉

 • Lisa
  14 februari, 2013 at 21:43

  Det är bra att du i alla fall vet själv att du inte gillar barn, så slipper en stackars bebis bli född till att ha dig som mamma.
  Man måste inte älska barn, men att kalla dom snorungar är ju bara idiotiskt. Jag kan dock inte låta bli att tycka synd om er som inte gillar barn (menar inte de som inte vill ha egna barn, men att inte ens gilla barn), visst, ni är nog lyckliga på erat sätt, men ni har inte förmågan att uppskatta det underbara som kommer med barn när man gillar barn. Ni missar nåt. Men som sagt, det är ju tur för de ofödda barnen….

 • Anna
  14 februari, 2013 at 21:55

  Vad missar vi????!!! Spyor nerbajsade blöjor ???! Trotsåldrar kvartssamtal relationsproblem ett sprucket underliv oooooo ja en unge måste vi ha för o få ett meningsfullt liv ?! Not !!!!!!

 • Linda
  15 februari, 2013 at 07:03

  Ge dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en ungeGe dig.. acceptera att vi inte vill ha en unge! Och varför måste man gilla barn? Jag ogillar dom starkt

 • Lotta
  15 februari, 2013 at 21:34

  Du måste inte gilla barn men du behöver hjälp!

 • Lotta
  15 februari, 2013 at 21:38

  Vad är det för hot?
  Vi som vill ha barn, ”skaffar” barn (om vi kan)
  Ni som inte gillar barn, låter bli att ”skaffa” barn
  OK? Svårare än så är det inte.

 • Öht
  15 februari, 2013 at 23:18

  Kanske dags att sluta med napp innan ni pajar ungens gap helt?

 • Sexbarnsmamma
  16 februari, 2013 at 00:17

  Så söt han är! Gosunge<3

 • Mamman
  16 februari, 2013 at 06:25

  Du är inte ens byxmyndig, så varför uttalar du dig? Pateto…
  För övrigt, folk frågar, ”vad missar vi? Kräks, bajsblöjor, ingen fritid” osv… Är ni helt dumma i huvudet som inte fattar att allt det där är en bisak, kärleken till och från barnet överväger allt det jobbiga. Ni kommer haja om ni testar själva, men det är tur att ni inte är tvingade 😉
  Kram & puss /mamman