Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men asså det här med proffesionellt smink och hår hörrni. Självklart är det inte min förtjänst att jag är så snygg idag det är helt och hållet @facebyf. Men vad gjorde hon? Jag hade plåtning med barnen så Rambo satt och skalade ett ägg, Ringo höll på med nåt annat som distraherade mig så jag missade helt vad hon gjorde! Fanny, vad gjorde du?!! Passade i alla fall på att träna i utsläppt hår och fick känna mig som en sån där tjusig brutta som är fixad på gymet det var kul faktiskt. Jo men det måste jag erkänna. Det är kul när varenda kotte man möter påpekar att man är snygg, jo men det är kul! Ska kanske gå en sminkkurs… @philiplailani skrattade också åt att jag idag såg helt annorlunda ut. Vi hade kul kan man säga. Kände mig lite som en glamourmodell på gymet och det fattar vi ju alla hur kul det är! #deltagym

You Might Also Like

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 17:50

  HAHA nu kommer snart Katrins stalker Bob och skriver något kränkande under något namn. han står aldrig för det han skriver.

  Men bob… du är så avundsjuk på katrin. Hon har allt du aldrig kommer få. Men du får ju snällt nog bo på katrins blogg och häva ur dig hat 24/7.

  Du är en evig förlorare.

  Jag lämnar bloggen och låter dig förgöra dig själv 🙂

 • Bobbis
  7 april, 2016 at 18:20

  Hoppsan! Davve har nytt återuppstått!

 • Bob blandsaft
  7 april, 2016 at 19:04

  Han har tjatat rätt mycket om att vi ’brutit ihop’ då vi inte klarar av ’samma bejhandling’ själva…
  Eh…har jag missat något eller vem av Bobbarna har brutit ihop? He he…
  Sedan är det fortfarande väldigt väldigt svårt att ta åt sig eller bli ledsen av att en missanpassad tönt-psycho sitter och tjatar om att man är en runkandes man från Afghanistan i en etta i rinkeby som går på socialen, har missbruksproblem och har blivit våldtagen av din pappa.
  Alltså…INGET av det stämmer in så det blir mest lite ’vatten på en anka effekt’. Det är liksom otroligt osannolikt att hela den bilden ska stämma in på en slumpmässig människa här, så om du vill att vi ska ’bryta ihop’ är det nog bättre att ge stereotypen lite större svängrum.

  Personligen tror jag att DavveHanna är en lesbisk gammal tant som aldrig fått leva ut sin sexualitet och därför är bitter och arg på oss. Jag tror att hon har en tvårummare i Falun.

 • bob
  7 april, 2016 at 19:58

  Är det nån som kan Katrins mailadress?
  Skriv den här då , Tack.
  Är det nån bob som har möjlighet att skriva i Katrins websta? Gör då henne uppmärksam på att Hanna.m och Davve håller på att spåra ur hennes blogg totalt, dags att blockera och polisanmäla..Tack ( kan inte skriva i hennes websta, men kan maila om jag bara får adressen.)

 • Annika
  7 april, 2016 at 20:04

  Det är inte svårt att locka håret. Köp en tång och sätt igång. Alls kan ha en bra hårdag.

 • Diana
  7 april, 2016 at 20:53

  Japp supersnygg var du där faktiskt. Det är du ju i natuligt smink också, nästan bättre men ändå, det var jättefint. Ser roligt att vara så sminkad och fixad när man ska träna, 🙂 Men fin!

 • Bob blandsaft
  7 april, 2016 at 21:17

  Hon har skrivit den här ett par ggr när hon sökt praktikanter etc..
  [email protected]ågot? Hjälpte kanske inte så mycket..

 • Bobski bob
  7 april, 2016 at 21:53

  Reklam reklam reklam reklam reklam,har du för i helvete inget annat att skriva om,så lägg ned bloggen den är aptrist! Numera är det bloggen läsarkommentarer som är mer intressanta än dina inlägg…..

 • Bob blandsaft
  7 april, 2016 at 21:59

  Såg just att han skrivit att vi är dödens och att han hoppas en bil kör på oss etcetc… Någon som vet hur det gick med polisanmälan som en av Bobbarna (Linda?) skickade in?

 • Linda
  7 april, 2016 at 22:06

  @Bob blandsaft, ja han härjar sjukare än någonsin. Ber folk vidga anaalen o runka hit o dit o bar nu bytt ut pappa mot en morfar. Vi kanske borde addera dödshot till den redan inlämnade anmälan. Människan är inte riktigt klok!

 • Bob
  7 april, 2016 at 22:33

  Kan inte alla Bobs anmäla det här psykofallet! Får polisen in tillräckligt många anmälningar så kommer de göra något åt saken! Eller Katrin, om du läser detta så snälla blockera hans ip-adress. Du hade fått tillbaka så många läsare!

  Det spelar ingen roll hur många gånger vi skriver till den här ”Davve”, han visar grava psykiska störningar ( jag jobbar på psykakut i Malmö). Antagligen är detta den enda sociala kontakten han har, men Davve det finns hjälp!! Du kan komma till oss och gå när du vill om det inte känns bra!

 • j
  7 april, 2016 at 22:46

  Jag ska kontakta den här lejonmediagruppen (elr vad de nu heter) och börja nysta…
  ALLT går bara man vill och nu ska hannadavve bort för alltid,. Det märkliga är bara att Katrin själv verkar vara totalt ointresserad..??
  Hon borde ju vara liite intresserad för sina bloggares skull, men men, hon är som hon är kanske……….

 • Irene
  8 april, 2016 at 01:11

  Wow! Själv ville ajg göra en makeup i dag på åhlens hos yves san lorent men det var fullbokat.Tycker du ska ha håret sådär.

 • Nu ska han ner!
  8 april, 2016 at 01:12

  Någon som vet vilken bloggportal detta är? Eller är det mer som hennes egna hemsida? Där måste väl finnas någon huvudansvarig över Katrin? Någon måste man kunna kontakta om davve/hanna. Dödshot har skrivits och det ska absolut anmälas!

 • B som i BOB
  8 april, 2016 at 08:29

  @Nu ska han ner. KZs blog var på en bloggportal innan men de valde att avsluta samarbetet med henne eftersom de inte ansåg att KZs moral o mobbingstaktik hörde hemma under deras namn. Så hon kör solo. O vem vet. KZ är ju känd för att slänga ur sig mycket fula saker själv så hon kanske inte ens bryr sig om att Davve ber folk spänna ut den anal farfar tänjt ut 🙁 Det kanske till och med roar henne. Varför skulle hon annars ( ja förutom att der ger pengar) vilja ha denna sortens inlägg i sin blog? Men att hota o utfärda dödshot så som Davve gör är olagligt o jag håller med om att han bör anmälas!

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  8 april, 2016 at 09:22

  Snygg! 😀 Kör hårt!

  -37kg!
  Bara 18kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Mail
  8 april, 2016 at 10:49

  [email protected]

 • Den riktiga Bob
  9 april, 2016 at 18:42

  Vem är det som försöker härma mitt namn här över. Jag är den riktiga Bob. Och jag har redan bett Davve, gammelkärringen och Katrin om ursäkt.

  att det alltid ska finnas copycats.

 • davve
  10 april, 2016 at 13:23

  Ursäkta, mitt namn är ju davve och dum som en sten har jag varit mot er alla, förlåt mig! Inga mer dumma ord som anspelar på sex, pedofilanklagelser, butthurt å allt jävla dumt jag sagt, FÖRLÅT.

 • Hilda
  12 april, 2016 at 12:56

  Vad är det för trams jag läser här över.