Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mammas gulligaste pojkar. Ringo börjar bli så stor. Jag får ingen puss när jag kommer till dagis längre. En kram kan jag få. Han skrattar inte med Rambo utan åt Rambo. Han liksom ser på mig som en farbror och ler åt Rambo. För att tydligt visa att han och jag är vuxna och Rambo är gullig. Det gick fort. Se vilka fina kläder pojkarna har idag. Från @byengberg på Nybrogatan. En duktig tjej som kämpar på. Som vi duktiga tjejer gör! #byengberg

You Might Also Like

 • Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma
  6 april, 2016 at 18:55

  Dom är så fina <3

 • Djurfamiljen- För dig som älskar katter och hundar!
  6 april, 2016 at 20:02

  Sötnosar <3

 • bob
  6 april, 2016 at 20:11

  Ni har otroligt söta barn du och Bingo.

 • Irene
  7 april, 2016 at 00:36

  Söta barn!

 • kattja
  7 april, 2016 at 07:55

  Fin bild! Ja, tjejer/kvinnor är fantastiska!!

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 12:56

  Vart har vi stormobbaren Bob (anna,carrie m.f)

  du ska ju skriva något kränkande om Katrin som mamma eller om sönerna….

  skärpning nu. du börjar tappa fart.

  men du sitter väl med offerkoftan på och tycker synd om dig själv nu när du får samma elakheter kastat i ansiktet av mig och Davve.

  Jobbigt va att vara offret för dessa trakasserier. Det märks att du tar år dig då du är jätteupprörd.
  Man kan undra vad det är i din lilla reptilhjärna som gör att du tycker det är OK att du skriver vilken skit som helst men får du samma tillbaka ja då tar du på offerkoftan och spelar pajas. 😀

  Grow up och skaffa dig ett liv och ett jobb.

  mvh Hanna.

 • bob
  7 april, 2016 at 13:44

  HANNA/DAVVE: Jag hoppas STARKT att du blir blockerad här snart av Katrin.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  7 april, 2016 at 13:58

  @bob Jag hoppas detsamma men kanske inte så troligt. Det är verkligen hemska saker Hanna -Davve skriver. Hur kan man skriva på det sättet utan någon skam i kroppen?! Det känns så gravt stört och varför skulle man se ner på någon som har varit utsatt för övergrepp eller är i någon annan utsatt situation? Varför skulle man ge sig på ett offer? Det är som jag tror du skrev dumheten i kombination med elakheten som är det värsta. Ändå glad att se att det finns människor som reagerar och står upp emot ondska fortfarande. ✌

 • P
  7 april, 2016 at 16:02

  Tycker ni ska gräva ner stridsyxan allihopa och göra nåt vettigare med er tid, eller använda en bättre ton i era kommentarer, bara ett förslag liksom….

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 16:18

  Hhaha vill ni se kommentarerna av ett korkat mobboffer, så läs Bobs.

  Bobs lider av en sjukdom som gör att han inte kan se att hans eget beteende är grunden till hela problemet.

  Jag beter mig likadant, och då bryter den jävla idioten ihop. 😀

  Yes, jag har lyckats.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  7 april, 2016 at 16:18

  @ P Har ingen stridsyxa, känner inte heller att jag behöver ändra min ton och det går väldigt snabbt att svara på en kommentar, så tiden räcker till. Stiger upp 3:30 varje morgon så inga problem att hinna med en kommentar eller två på ett dygn, men tack för förslaget som jag tror var i all välmening ????????

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 16:22

  hör och häpna,, bob kan skriva en normal kommentar. grattis trollet. första på cirka 4-5 år från din sida 😀

  rökte du på innan eller?

  Märkligt att bloggmobbaren nummer 1..du alltså.. inte klarar av att samma behandling som du ger andra kastas i ditt ansikte. nä då bryter du ihop och tar på offerkoftan.

  Skit ner dig..ok 😀

  Du är en riktigt världsklass pajas.

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 16:23

  Nej såklart du inte vill ändra på din ton. Du är ju stormobbaren….. du måste ju få runka till dina elakheter..och dina svar du får.

  herrejisses.. ta en sup för fan och skriv att du tycker att wahlgrens barn är fula.

  du brukar ju tända på det din sjuke fan…

  haha

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  7 april, 2016 at 16:37

  Detta är ju bara för tokigt att bemöta. Är det någon som vet vad Hanna – Davve svamlar om nu för jag har då ingen aning. Jag är själv mamma så att göra narr av barns utseende finns inte i mig.

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 17:49

  Här över min kommentar ser ni Bobs senaste kommentar. Jag tror vi alla kan enas om att personen är en morsgris och totalt verklighetsfrånvänd. varför skriva om Katrins barn när du inte kan stå för det sen och blir butthurt för att du själv råkar ut för samma behandling som du ger Katrin och hennes barn.

  Du är en förstaklassens mobbare… och som sig bör klarar du inte av samma behandling själv.

  Svaga jävel. Brinn i helvetet.

  Nu lämnar jag bloggen likt davve. du har redan förlorat för längesen och du har blivit lika illa behandlad som du behandlat Katrin under många år på bloggen.

  Så nu kan du fiska efter uppmärksamhet bäst du vill.

  skitstövel

  Och är du kvinna är du en hora.. så enkelt är det.

  Men du och din morfar har en träff med en dildo ikväll ändå.

  goodbye.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  7 april, 2016 at 18:01

  @ HannaM/ Davve Hej då och ta hand om dig bättre i fortsättningen, ditt hat är mycket ohälsosamt. PS Min morfar dog 1947 och brinna i helvetet är inte aktuellt för min del. Saved by the blood of Jesus ???? ????

 • P
  8 april, 2016 at 02:13

  Ni är för sorgliga här inne, att ni orkar, bye bye!

 • Den riktiga Bob
  9 april, 2016 at 18:45

  De som skriver under Bov namnet här över är copycats. Jag har bett om ursäkt till Davve, gammelkärringen och Katrin.

  Jag hoppas alla kan förlåta mig.

  kram