Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Inviger nya pjuck idag. Vad tror ni? Silver. Flätade. Otroligt sköna. De är från vännerna i Falun @twilight_skoboutique. Apropå dem så hade jag en väldigt intressant diskussion med käraste Pim om tur och hårt jobb och jag undrar vad ni tycker. Frågan är: Har man tur som lyckas skapa sig en bra karriär eller är det helt och hållet hårt jobb som man själv lägger ner. Alltså, har jag haft tur som kommit på produkter som folk köper eller har jag mig själv att tacka helt och hållet. Spännande att höra vad ni tycker!

You Might Also Like

 • Emil
  5 april, 2016 at 18:46

  Sorry men mode är inte din grej. Kameltå är inte hett heller. Bättre lycka nästa gång!

 • Katarina
  5 april, 2016 at 18:46

  Det är ditt jobb. Du som kommit på idéen. Dina egenskaper som låter dig utveckla den. (Sen tror jag att det är Gud som styr allt och ger lite ”tur” när man har varit lite duktig och förtjänat det???? Men det behöver ingen annan tro????)

 • Katarina
  5 april, 2016 at 18:49

  P.S. Jag gillar din stil. Lite manlig, sparsam med accesoarer, casual med bra kvalité på kläder.

 • Bob blandsaft
  5 april, 2016 at 18:52

  Minst 75% hårt jobb skulle jag säga. Och förtroende för sin idé. Och motivation! Så det är definitivt din egen förtjänst till stor del.
  Sen håller jag med Katarina om att högre makter kan spela in om man är på rätt väg och om det är meningen så att säga. Vissa kallar det ’tur’. Tror inte så mycket på tur/otur. 😉

 • gammeltjärringen
  5 april, 2016 at 18:54

  En kombo tror jag. Ärligt om du inte varit känd, umgåtts med kändisar och fått möjlighet till bloggen, och medialt intresse i form av söta små Bob-ybuilders så hade det varit svårare.
  Men jag förstår ju att du lägger ner massor av tid.På att mingla, träffa folk,räkna,fixa,ringa, sitta i möten, testa nya produkter,samverka med andra,skriva böcker osv. Sedan är du morsa åt två kids oxå! Hur hinner du med?Skippa magrutorna och gå in för att håll dig sund frisk istället.
  Så att du inte blir sjuk.Det vore katastrof.

 • Diana
  5 april, 2016 at 19:04

  Snygg outfit idag. Looking good. Lycka till med allt, kör på bara.

 • Brita
  5 april, 2016 at 19:05

  Äh men lägg av jag garvar ihjäl mig, kameltå är alltså inne igen??
  Ha ha ha, perfekt kombo med silverflätorna! En kan ju inte lyckas med allt heller ????

 • sussie
  5 april, 2016 at 19:24

  Göta petter!!! Så gräsliga!! Du lägger mycket pengar på sviiindyra kläder och skor,som ser ut som skit. Finbutikerna måste skratta åt dej när lämnar affären

 • bob
  5 april, 2016 at 19:28

  Du frågar vad vi tror om dina skor. Jag anser: om DU tycker de är snygga och känns bekväma så är det rätt för dig, skit fullständigt i vad andra tycker är bra eller inte, modernt eller ute…

 • Magdalena
  5 april, 2016 at 19:31

  Jättefina skor!!!

 • Bob blandsaft
  5 april, 2016 at 19:46

  Fast Gammeltjärringen, det finns olika sorters stress. Man har kommit fram till att just den typen av stress som kommer av att ha mycket att göra och fixa etc ofta inte är negativ för många. Man kan tom sporras och må bra av den så länge man känner att man har ett mål och att det leder till något positivt. Den sortens stress som däremot tar på folk är problem i hemmet/förhållandet, problem att få ekonomin att gå ihop, att man inte känner någon mening i sitt jobbb osv. Sådan stress är farlig och får en att åldras i förtid och är farlig för hälsan. Sedan är det även viktigt att ha lite skoj också, för då laddar man batterierna så det är synd att folk klagar varenda gång Katrin går ut och festar lite. Man behöver sånt med!

 • Cissi
  5 april, 2016 at 19:51

  Grymt fula skor, enligt mig.
  Både tur och hårt jobb tror jag. Sedan skulle jag personligen inte köpa jättedyra produkter av en person som ena stunden talar extremt illa om överviktiga personer…..och sedan försöker göra big business på samma människor. – men det är jag det.

 • Lo
  5 april, 2016 at 20:20

  Snyggt. Hela outfiten och bootsen var toppen !
  Hårt arbete ger framgång och om man har tur, pengar.
  Du har satsat rätt i kombon arbete och rätt instinkt i det du vill och tror/tycker behövs.

  Bra jobbat.

 • gammeltjärringen
  5 april, 2016 at 20:56

  Bob blandsaft – håller med till 100% det är bara att försöka delegera när det körvar ihop sig. Det är inte lätt för någon att få ihop ekvationen relation-jobb-familj.Man måste ha en stab med människor runt omkring som kan rycka in när saker händer och – så länge man är frisk – så funkar det i regel.Då går det mesta om man vill.Så hälsan är ett av det viktigaste man har. Utan det funkar ingenting.

 • bob
  5 april, 2016 at 21:19

  Jaha, var har vi klagomonstret Davve då? varit borta en bra stund nu ju, är det gammeltanten som hoppat in som springvikarie tro?
  För inte kan det vara så väl att han viker sig för pöbeln, alla BOBBAR???
  Nä, tror inte sista ordet är sagt än, blir nog först när Katrin tar tag i det här på riktigt eller lägger ner hela bloggen..
  Ha en bra kväll alla Bob och alla andra normala skrivare!

 • Bob blandsaft
  5 april, 2016 at 21:58

  Bob – jag hade hoppats att något gott skulle komma med Bob-kampanjen (jag menar, Gammeltjärringen försöker ju åtminstone vara lite tillmötesgående idag) men Davve förändras ICKE. Jag har gett upp honom. Det kommer vara samma tjat om styvpappor och invandrare för evigt med den mannen. Jag tror problemet är att han tror att vi skrattar med honom och inte åt honom. Jag tror han tycker vi tycker han är skoj och typ busig..
  Eller så är han skvatt galen. Jag VET faktiskt helt ärligt talat inte…

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  5 april, 2016 at 22:27

  @ bob blandsaft Tackar! Önskar dig detsamma. Jag har själv haft många funderingar kring davve mannen och trott att han inte är på riktigt för att det är så långt bortom knasigt det han häver ur sig. Det skulle vara en lättnad att veta att han faktiskt bara var här för att göra folk irriterade läs driva folk till vansinne med sin idioti och öka kommentarerna men alltså jag har ingen aning, den mannen är en gåta. Men vad ni än gör bobbar, SITT INTE NER I BÅTEN Hahaha ???? Let’s rock the boat så bobs blandsaft skvätter överallt. Trevlig kväll på er och måste tillägga att jag gillade gammeltjärringens kommentarer idag. Trodde jag aldrig att jag skulle säga ????

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  5 april, 2016 at 22:33

  Sorry min kommentar var till @bob & @ Bob blandsaft. Många Bobbar här nu ????

 • davve
  5 april, 2016 at 22:45

  Men kära Bob, tusan vad du har saknat mig idag. Men ser att du har underhållit dig själv med att svara på dina egna inlägg i vanlig ordning 🙂

  En fundering, jobbar du inte? Eller skriver du ifrån arbetsplatsen?. 🙂

  Puss.

 • davve
  5 april, 2016 at 22:46

  Och ja, sätt dig ner i båten. titta nu skrev jag det igen, nu har du något att muttra och vara butthurt över i ytterliggare 24 timmar 😀 Kul va 🙂

 • gammeltjärringen
  5 april, 2016 at 22:53

  Tillmötesgående? Man tycker väl det man tycker?Jag skriver definitivt inte kommentarer så att det ska passa BOB:ar eller Davve. Jag är en egen person som inte sitter ihop med nån!Är inte beroende av vad någon tycker om mig som person heller – eftersom ni inte känner mig. Läser man det jag skrivit så torde det framgå vad jag tycker. Dvs OM man läser.Vad jag HOPPAS men det är väl ett falnat hopp ,är att bloggen kan få vara fri från mobbing,trakasserier och näthat. Men det tror jag när jag ser det.Det var det som gjorde att jag började skriva för att det är så skittråkigt att läsa dumheter – och då var der KZ barn det handlade om – och det var det som jag tolkar det för Davve också..Och vad jag vill säga till ALLA är att låt er för sjutton inte provoceras hela tiden – det är precis det som gett den här bloggen signum nu.KZ själv provocerar rätt så ordentligt hon också ibland.För att få snurr på skriverierna Att alla skriver skit om varandra till höger och vänster .Kan vi inte försöka att åtminstone LÅTSAS att vi kan lösa världssvälten bara för en enda sekund?I stället för att starta världskrig på världskrig…..please?

  Men det kanske inte blir så rolig läsning då?

  Skit detsamma: ni vet vad jag menar….

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  5 april, 2016 at 23:23

  Davves ordlista: Offerkofta, styvfarsa, outbildad invandrare, sitt ner i båten, etta, Rinkeby, butthurt, bonde från landet, fetto från Arvidsjaur, troll, Jag och Katrin. Vilka ord har jag missat ? ????

 • Pia
  5 april, 2016 at 23:28

  @gammelkärringen: om du skulle vara deb starka o självständiga person du försöker måla upp så skulle du inte ha detta stora behov av att leva dina dagar genom kommentarer i en blogg. O Davve: Sjuk person med hybris o multipla personlighetsstörningar.

  Gammelkärringen behöver förstånd, Davve behöver vård!

 • davve
  5 april, 2016 at 23:44

  Du som skriver verkar ha väldigt starka åsikter om mig och gammelkärringen, du moraliserar över vårt beteende. men ignorerar helt den egen idioti 🙂

  Kul för dig.. mindre kul för dina föräldrar kan tänkas 😀

 • davve
  5 april, 2016 at 23:44

  Om de hade levt vill säga…

 • davve
  5 april, 2016 at 23:46

  Men gissar att du runkar av upphetsning nu när du får bråka och tjafsa med både mig och gammelkärringen. då har du något att leva på ytterliggare 24 timmar.

  så inte tjura och suga tummen nu.. var glad och låt handen göra jobbet 😀

 • davve
  5 april, 2016 at 23:53

  Men du gammeltjärringen, ignorera den där typen nu. För det tänker jag. Varför mata trollet. Den är ändå utvecklingstörd eller ett fyllo av något slag. Eller en invandrare som inte har jobb och ett ointressant liv…

  Den sitter här och skriver 24/7 och är jättekär i Katrin men får inga svar.. så då ger den sig in i en sjuklig besatthet över oss två istället. 😀

  Bob, anna, carrie eller vad nu vårt lilla troll bestämmer sig för att heta framöver har haft en supertrasslig uppväxt med alkoholism problem osv osv osv.. och styvpappan ska vi inte ens tala om….

  Brottsoffer brukar visa såna tendenser som trollet gör.

  Från och med nu vägrar jag mata detta troll..

  hoppas du gör likadant gammeltjärringen, om trollet inte får mat dör den snart….

  🙂

  hej då trollet det har varit en rolig tid med många skratt.. på din bekostnad.

  puss.

 • davve
  5 april, 2016 at 23:54

  Förresten har du fortfarande ont i ändan efter vad din styvpappa gjorde mot dig?

  En utsträckt anal är inte att leka med.

  Lev väl 😀 mohahahahaha

 • Renée
  6 april, 2016 at 00:11

  Sök hjälp @Davve!

 • H
  6 april, 2016 at 00:16

  Han har många strängar på sin lyra den gode Davve! Ett sjukligt intresse för pedofili o sexuellt våld visste vi ju att han är svag för sedan innan, men med allt detta snacket om analsex o pappor.. Homosexualitet verkar vara en stor böjelse för den lille brödroststillverkaren från Rinkeby! Otroligt sjuk människa! HoppS han skriver från en sluten psykiatrisk anstalt o inte går omkring fritt bland folk.

 • Bob blandsaft
  6 april, 2016 at 00:45

  ’Om dina föräldrar levt bill säga’. Antar att du talar om Carries pappa som dog i cancer. Du Davve – brinn i HELVETET.

 • Lovisa
  6 april, 2016 at 01:15

  Tur att man föddes frisk och priviligerad i Sverige och inte i en favela i Rio eller flyktingläger i Libanon. Det plus hårt jobb och skicklighet om man tagit sig dit du är, och så en liten släng tur på vägen i vilka man träffar, tajming etc. Don’t you think?

 • Matilda
  6 april, 2016 at 06:09

  Ganska mycket både och tror jag, men att det kan vara olika mycket av tur och jobb för varje person. Klart att endel sliter och jobbar men inte kommer någonstans medan andra inte behöver göra mycket för att komma dit de vill.
  Tänker mycket på alla människor inom vård, skola och socialt arbete m.m. Vilket arbete de lägger ner för hela samhället, utan dem skulle allt rasa. De är människor som verkligen sliter för sin karriär anser jag och den bygger nog inte så mycket på tur. Dessa får inget serverat på fat då arbetet ständigt innebär att göra saker för andra i utbyte mot en liten lön (som kan vara svår att leva på). Medan man inom vissa yrken lyckas med sin karriär genom kontakter och utifrån att man har en position i samhället som underlättar. Sen handlar mycket också om att man har tur att träffa ”rätt” människor som kan påverka karriärmöjligheter.
  Tror verkligen att det ligger hårt slit bakom din karriär Katrin!!! Men jag tror kanske inte att du hade kommit såhär långt om du ex. hade en funktionsnedsättning som innebar att du behöver ägna större delen av din energi och ork varje dag för att sköta dina basala behov!

 • Sanna
  6 april, 2016 at 09:06

  Bakom en lyckad karriär vill jag i alla fall tro att det ligger mestadels hårt jobb, men självklart en hel del tur också! Så tror jag!

  Skorna säger jag ett fett nej till, dom var inte snygga, men det är ju inte jag som ska ha dom på mig. 🙂

 • XX
  6 april, 2016 at 09:49

  Vad är definitionen på en bra karriär??

 • gammeltjärringen
  6 april, 2016 at 09:59

  Davve: har en funktionshindrad mycket nära – och hen kan både läsa och skriva – men skulle inte komma på tanken att skriva skit om andra för det.Tvärtom så är hen den mest fantastiska empatifulla människa jag någonsin känt.Så synd att du uppenbarligen inte känner någon med utvecklingsstörning.

 • Katarina
  6 april, 2016 at 10:17

  Jag brukade ge mig själv cred för mitt fantastiska liv men inser mer och mer att det är mycket tur. Tur att jag är född i Sverige, tur att jag hade de föräldrar jag hade, tur att jag haft vissa människor i mitt liv som funkar som mentorer osv. Väldigt många hade gjort ett lika bra jobb som jag gör om de haft samma förutsättningar.

 • Maya
  6 april, 2016 at 10:32

  @gammelkärringen: så du reagerar äntligen sunt negativt på Davves sjukliga mobbningstsktik. Häpnadsväckande dock att de reagerar först när det handlar om mobbing mot en ”grupp” som du själv kan relatera till, ta in, förstå, känna empati för. Intet har du yttrat när Davve slänger sig med pedofelianklagerser, hackar på invandrare, lågutbildade, cancersjuka, sexuellt utnyttjade och alla andra hemska inlägg. Nej du har snarare gått ut och direkt stött Davve o menat att hans åsikter är de enda sunda på bloggen. Så sorgligt. Människan är verkligen egoistisk och inskränkt till naturen! Så många som inte kan känna empati eller förstå sammanhang om de inte har något konkret, nära att relatera till. Mycket skrämmande! Det finns verkligen så många trångsynta, inskränkta människor utan större sammanhang o perspektiv som driver ett hat baserat på rädsla för förändring och oförmåga att ta i tu med sitt eget liv. Ja som den lille @Davve till exempel.

 • bob
  6 april, 2016 at 10:50

  Jag har förr känt förakt och äcklel när det gäller davve nu blandas det med en stor sorg då jag ser vad han skriver till ”Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)” och jag undrar hur kan någon vara så ond och empatilös som davve är?

 • bob
  6 april, 2016 at 10:52

  Jag hoppas han håller det han har sagt nu att han ska sluta svara oss ”bobbare” men tyvärr är han nog inte den som håller sina ”löften”

 • anonym
  6 april, 2016 at 11:06

  Fyy vad osmakligt med kameltå, hasa åtminstone ner brallorna en bit tills du skaffat rätt storlek!

 • gammeltjärringen
  6 april, 2016 at 11:38

  Maya; du har fortfarande inte fattat vad det handlar om – det handlar inte om mig och vad jag tycker, scrolla tillbaka ett par veckor och LÄS mina inlägg innan du anklagar mig: det handlar om att Davve försöker ge igen på alla sätt eftersom hen blev ansatt på precis samma sätt som hen gör nu när vi tillsammans försvarade Katrins barn.Och det funkar ju bra – det måste jag ju säga.Folk går i taket.MEN VAR SER DU ATT JAG HÅLLER MED?VAR Skriver jag det? Att förklara vad som hände är en helt annan sak. Davve bara driver med er….tyvärr….

 • bob
  6 april, 2016 at 11:49

  Jag hoppas att du gammeltjärringen eller någon i din närhet ska råka ut för det som davve ”driver om” först då kommer en sådan person som du att förstå vad det handlar om.

 • Hanna M
  6 april, 2016 at 12:45

  Är det de mentalt stördas riksförbund som valde att ha sin träff på Katrins blogg eller?

 • Maya
  6 april, 2016 at 12:49

  Gammelkärringen behöver självinsikt, förstånd o vett! Davve behöver tvångsomhändertas! Så enkelt är det!

 • BoB
  6 april, 2016 at 12:50

  Hanna M är det psyopaternas riksförbund som valde att ha sin träff på Katrins blogg eller och är du Hanna M tillsammans med davve ledare för den gruppen?

 • BoB
  6 april, 2016 at 12:53

  Maya klokt och sannt sagt.

 • B som i BOB
  6 april, 2016 at 13:04

  Japp @Hanna M, så det var bra att du kom så vi är kompletta o kan förklara träffen öppnad! Hur var det, fick du en kopia av dagordningen tillsänt förre veckan eller?

 • B som i BOB
  6 april, 2016 at 13:26

  ????????????????????????????????@gammelkärringen. Du förstår, det är inte alla som lever sina liv genom kommentarsfältet i en D- kändis blog så som du o @Davve gör. Vi åringar inte ut inlägg så spm Davve säger sig göra o vi sitter inte o skrällar tillbaks till forntid o granskar inlägg. Speciellt inte dina. Ledsen att behöva säga det men du är totalt ointressant! Dunsitter och gaggar om ditt engagemang i Katrins barn!!!! Snalla du! Get real! Spelar ingen roll hur mycket du försöker nysta in ditt försvar genom att dra upp de där barnen. Ditt försvar är totalt ”goddag yxskaft”. MAn försvarar inte en störd person som Davve. Oavsett om någon varit på hen för att han försvarat Ringo eller vad det är du yrar om. Hans beteende o mobbing är inte försvarbart. Han spränger alla gränser för vad som är normalt o friskt. O det är DET du försvarar! Inte ett par kändisbarn du inte vet ett skit om! Elakheter o sjuka fsntasier om pedofili o uttänjda anus etc är inte försvarbart bara för att någon menar sig egentligen vara ute o försvara barn! O hur går det i hop? Pedofilo o sexuellt våld mot barn på ena sidan o gullande av KZs varn på en andra. Nej, jäkligt dåligt försvar spm bara förstärker bilderna v sig o Davve som människor i behov av vård!

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  6 april, 2016 at 13:46

  Ja, vad ska man säga? Tänkte ta tillfället i akt och dela med mig av min tro. Jag har insett för ett bra tag sedan att det leder ingenstans att tjafsa med davve, självklart inte. Men jag tycker inte att det är ett okej beteende som han pysslar med och det är svårt att inte bli äcklad och sårad av vad han skriver om min pappa som han såklart inte känner så det är ju inte min pappa eller mig han skriver om. Jag förstår det och försöker att inte ta illa upp men ibland gör jag det ändå. Och det visar sig i att jag skriver omogna svar till davve istället för att bara låta det passera. Det enda som hjälper mig i alla situationer är min tro på Jesus Kristus, hans död, begravning och återuppståndelse. Den fria gåva av evigt liv och syndernas förlåtelse som han erbjuder fritt till alla som kommer till tro på de goda nyheterna 1Corinthians 15:1-4. Det är Jesus som hjälper mig att förlåta, för jag är själv totalt 100% förlåten och fri. Jag har frid och är återförenad med Gud idag. Jag kommer leva för evigt tack vare Jesus och endast tack vare vad Jesus gjort för mig. Enligt Gud så är vi alla på samma nivå och har alla kommit till korta och behöver Jesus för vår räddning, syndernas förlåtelse och återförening till Gud. Gud välsignar inte några och förbannar andra, han låter sin nåd flöda fritt under den här tidsperioden som nu råder och vill att alla kommer till tro och tar emot den fria gåvan som alltså är 100% fri. Går inte att arbeta för en fri gåva genom varken goda gärningar, vattendop eller någon annan religiös handling, allt det är i förfluten tid. Idag är det tro på Jesu lösenoffer som gäller. Att få evigt liv är lika enkelt som att dricka ett glas vatten för oss som har vatten i kran. När jag påminner mig själv om hur förlåten jag själv är för allt dumt jag gjort i mitt liv, för allt dumt jag gör och för allt dumt jag kommer att göra så länge jag är i den här tillfälliga kroppen så blir det genast väldigt lätt att förlåta alla andra för jag har också gjort dumma och taskiga saker i mitt liv så att det räcker och blir över men vill iallafall säga jag önskar ingen någonting ont och erkänner att jag har låtit mig styras av hatet från davve och besvarat honom och det är lönlöst. Önskar alla Bobbar och alla andra en fin dag även davve. Religion är människors försök att arbeta sig fram till Gud, Biblisk Kristendom är Är Gud gjorde ALLT för oss och ber oss tro och ta emot. Jesus is alive and He is coming back. Praise the Lord Jesus Christ. He paid it ALL???? ???????? Grace & Peace! ????????????????

 • gammeltjärringen
  6 april, 2016 at 13:56

  Som jag ser det Katrin: Så finns det folk som är fast beslutna att sänka den här bloggen: då jag inte är en av dem kommer jag inte att kommentera mer.Läsa ja – men inte kommentera. Vill inte vara en del av att trissa upp psykopater,det ger mig ingenting. Jag månar om dina barn, och det vet du.Ta hand om dig!

 • bob
  6 april, 2016 at 14:26

  gammeltjärringen sluta bara sluta snälla rara du. Du månar inte ett dugg om Katrins barn då hade du inte kunnat försvara en person som gör narr av barn som gått igenom sexuella övergrepp. Katrins barn har det mycket bättre utan din falska omtanke. Falsk omtanke är det fulaste som finns.

 • bob
  6 april, 2016 at 14:30

  Har vi lyckas få bort dig gammeltjärringen och davve så kommer stämmningen på Katrins blogg att bli mycket bättre. Då kanske Katrin kan få höra några vänliga ord från oss bobbare med. Vi bobbare menar det vi skriver när vi ger henne kritik menar vi det när vi ger henne beröm menar vi det. Vi har inget behov av att smöra för henne.

 • Hanna M
  6 april, 2016 at 15:36

  Verkar vara väldigt fokus på Davve och gammelkärringen här. En besatthet. Men besök Davves blogg eller Gammelkärringens blogg istället. Och sluta tjata om två personer som har noll med Katrins blogg att göra. Ni tjatar om att Davve och Gammelkärringen skriver konstiga saker, men ni andra verkar inte ett dugg bättre. Vad jag kan se så har det ältats om den där Davve nu i cirka 24 timmar,. Kanske dags att gå vidare.

 • Hanna M
  6 april, 2016 at 15:38

  Märk väl att Davve har lämnat bloggen vad det verkar. Medans den där Bob och Gammelkärringen fortsätter tjafsa fram och tillbaka. Säger ju en hel del. Davve har inte skrivit på över 15 timmar, medans det efter detta har skrivits minst 10 inlägg till om och till Davve. Varför försöker ni locka tillbaka personen när ni nu som ni påstår är så trötta på honom.

  Kontraproduktivt och väldigt barnsligt.

 • Pia
  6 april, 2016 at 17:12

  @Hanna M, det säger en hel del om dig att du sitter o har koll på hur många timmar sedan Davve skrev i kommentarsfältet! Har du skrivit ut o sparat valda delar också så som Davve gör? Angående andras inlägg: du kastar sten i glashus lille vän!

 • Ny Bob
  6 april, 2016 at 17:34

  Davve och Hanna M är ju samma person. Han rycker alltid in i egenskap av sig själv för att stötta..sig själv.

 • bob
  6 april, 2016 at 20:10

  ”Ny Bob” aha anade nästan det men var inte säker.Tyckte väl att Hanna M skrev lite liknande som Davve.

 • Hanna M
  6 april, 2016 at 21:09

  Ja precis Bob alla som inte tycker som du måste vara samma person. Men du diskuterar samtidigt med 5 olika personer som heter Bob och påstår att du inte är dessa personer.

  Det blir ganska löjligt. Du om någon stödjer dig själv igenom att använda olika namn av vad jag har sett när man går igenom inlägg.

  Men du, varför fortsätter du att skriva om Davve när han har lämnat bloggen? Det är det jag vill veta. Och varför är du så skum? Very very shady..

 • Anna
  6 april, 2016 at 22:24

  @HannaM underskirts aldrin en BOB Davve! Din stil med underliggande hat o sjukdomsdrag är inte svår att känna igen! Sök hjälp! Idiot!

 • Hanna M
  6 april, 2016 at 23:02

  Underliggande hat. Och du avslutar ditt inlägg med ordet Idiot. Ja du, snacka om underliggande hat. Återigen, varför snackar du om Davve 23 timmar efter han senast lämnade ett inlägg på bloggen.

  Du verkar vara helt ologisk.

 • Hanna M
  6 april, 2016 at 23:03

  Och vad betyder, underskirts aldrin en Bob? Ska jag aldrig undertröja en Bob. Ok, appropå ologiskt.

 • Bob!
  6 april, 2016 at 23:26

  Inte varit här idag och kollade just igenom kommentarerna – snacka om kalas när jag först läser att både Gammeltjärringen och Davve lämnat bloggen…..

  …….i samma sekund dyker en HANNA.M upp med exakt samma dravvel. Kalas slut.

  Om något låter för bra för att vara sant då är det det antagligen också 😉

 • Bob!
  6 april, 2016 at 23:55

  Fattar förresten fortfarande inte var Katrins barn kommer in i bilden och varför Gammeltjärringen tjatar om hur mycket de betyder för henne flera gånger om dagen. Låter inte helt hälsosamt faktiskt..

 • Anna
  7 april, 2016 at 06:24

  LOL så jäkla lättlurad o simpel han är den gode @Davvve (nu inne som Hanna M). Vi lägger ut några klassiska detaljer Davve alltid reagerar på o vips uppvisar Hanna M exakt samma kommentarsmönster som @Davve! Såååå korkad! Men det är klart, vad annat än just korkat kunde vi förvänta oss av någon som Davve. grattis mannen, din dumhet har nått ytterligare nya höjder! ????????????????????????????????

  O det där med barnen.. Spot on! Vad dravvlar kärringen om? O omsätta skulle vara ett försvar till varför hon stödjer Davve ( som enlighet henne blivit på påhoppat så oskyldigt med hemskheter från BOBBARE just bara för att han med sitt goda hjärta försvarat Katrins barn!!???) är otroligt oroväckande med tanke på denne Davves otaliga inlägg om barn våld o sex med barn. Hur menar @gammelkärringen att Davce går in o gör något positivt för KZs barn( som ingen av dem ens känner) genom detta. Så vitt jag vet är våld o sexuella handlingar samt hot om dessa olagligt i Sverige men Davve o Gsmelkärringen kanske har en egen liberal dagordning där allt är tillåtet för deras egen tillfredsställelses skull? Mycket sjukt o skruvat är vad det är! O nej Gammelkärringen: Davves inlägg om pedofili o sexuellt våld mot barn kan inte rättfärdigas bars för att du anser att han någon gång i denna sjuka blog kommentars historia har gått in o försvarat KZs barn! Så sjukt! jag skulle säga att det är oerhört bra att Davve med alla säkerhet är ensam, bitter o barnlös. Konsekvenserna av Dacve som förälder skulle vara förödande. Så igen: dina argument är otroligt korkade @Gammelkärringen!

 • kattja
  7 april, 2016 at 08:00

  100 % egen arbetsinsats!! Gör man inget kan man heller inte ha tur eller lyckas med något!

 • kattja
  7 april, 2016 at 08:15

  Hmm…går in och ändrar vad jag själv skrev: befinner man sig under ”rätt” premisser här i livet kan man genom 100%-ig arbetsinsats lyckas! Dvs vara född i ett land som gör det möjligt att fullt ut använda hela sin potential! Är man född i ”fel” land hindras man ju tex att lyckas om du är kvinna, homosexuell, fattiga förhållanden etc.

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 10:18

  Ok så nu vågar du inte svara till mig under ditt namn Bob, utan använder namnet Anna. Moget och väldigt modigt. Tillåt mig att skratta. Du använder massa olika namn för att som tydlig trakassera massa olika människor. Men du blir ilsken och sur och anklagar andra för det du just gör så fort någon annan påtalar dina idiotiska inlägg och beteendet.

  Ja du, Davve gjorde helt rätt som lämnade bloggen. För du behöver verkligen hjälp.

  Du klarar inte av att andra gör sama sak som du..om det nu hade varit så. Jag är någon helt annan som bara läser vad jag ser och gör en bedömning. Och Du Bob (anna, carrie och diverse andra namn) är uppenbart en väldigt osäker och aggressiv liten människa.

  Davve har helt rätt i sin bedömmning att du är offer för ett brott i ungdomen. Och säkerligen är du arbetslös eftersom du kan spendera 00.00 till 23.00 på bloggen varje dag oavsett om det är vardag eller helg.

  Sorgligt att socialfall som du inte tas om hand av kommunen och ges jobb och meningsfulla vardagar.

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 10:21

  Verkar som att så fort Davve dissade Bob så hoppade han direkt på Gammelkärringen och började gnälla, hota och trakassera. Och nu hoppar idioten på mig. Ja, ska man skratta eller gråta, tror jag väljer att skratta.

  Bob, ditt beteende är oroväckande, du verkar ha stora problem. Och du tar inget eget ansvar, du skriver skit hela tiden. Men om någon ger tillbaka som Jag, davve och gammelkärringen gör så blir du jättesur och sitter i ett hörn med offerkoftan på och ser dig själv som offer. Men om du nu tar så illa vid dig. Varför håller du på med ett beteende som gör att andra behandlar dig som skit. Skit får skit.. och du är skit i renaste form.

  ett jävla socialfall och mobboffer det är vår kära Bob 🙂

 • BOB
  7 april, 2016 at 10:44

  Hanna M? Offerkofta? Davve du måste vara en av de absolut dummaste jävlarna jag stött på!

  Men inte bara dum. För dumhet i sig själv kan man väl oftast hantera. Men dumhet och ondska kombinerat är rent outhärdligt!
  Och efter dina senaste kommentarer om uttänjda analer på barn samt hån ang föräldrar som dött i cancer, så kan du enligt mig bara DRA åt HELVETE ditt lilla jävla slödder.

  Sorry, men jag har gått nog. Har skrattat förr åt en viss komik i situationen men det är inget roligt vad gäller den här killen längre!

 • B som i BOB
  7 april, 2016 at 10:46

  Men snälla @Davve/Hanna! Vem försöker du lura! Vilket stolpskott du är! Grattis! Priset till årets mest störda, korkade människa går till dig!

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 12:43

  Nej nej, du har redan vunnit det priset för längesedan då du har skrivit av vad jag kan se under flertalet namn under flera års tid. Men nu när jag kommer hit och kritiserar dig så beklagar du dig och blir sur och anklagar mig för att vara andra personer. Men du, om du nu blir så gnällig som en tant, varför gör du själv det? Varför skriva under flertalet namn, och sen när du tror någon annan gör det så börjar du tjura och blir gnällig….

  varför göra något själv som du så uppenbart inte gillar att någon annan gör?

  Du är en clown av stora mått.

  skaffa dig ett jobb.

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 12:45

  Sorry, men jag har gått nog? menar du fått möjligtvis. herregud, du blir så upprörd att du inte kan skriva ordentligt.

  Men du om du nu blir så upprörd över vad davve har skrivit så varför beter du dig som du gör då?

  Och varför har du offerkoftan på? Du klarar ju inte av samma behandling som du gladeligen ger andra hela tiden.

  Du är ta mig fan en riktig tönt. och en total fjollla.

  Davve har som sagt helt rätt i sin analys om dig. Offer för en hemsk uppväxt med som sagt töjd anal och hemska dagar inlåst i bur.

  Tro fan du blir screwed up. Ta dina antidepressiva 😀

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 12:52

  Gå nu tillbaka till att trolla och skriva elakheter om Katrin och speciellt hennes barn. Så du får provocera henne och få en reaktion. så du mår bra och kan runka (som davve skrev) sönder dig och må riktigt fint 24 timmar till.

  tror fan du runkar till alla dina elakheter. Du verkar vara Anders Eklund typen. Alla småflickor better watch out.

  Såklart du vill hämnas pågrund av din uppväxt 😀

  Psykopat.

  Men du skriv nu något elakt och snuskigt om Katrin som du brukar. Eller om hennes pojkar, så du får runka och dricka en 1,5 liters cola.

  Du har mött din överkvinna .. jag likt Davve är ingen du kan mobba. Eller sätta dig på med dina grova elakheter. För du får samma sak kastat i ansiktet.

  Piss off nu din jävla tomte. 😀
  puss.

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 12:52

  Tror bestämt BOB har offerkoftan på.

  Runka på, runka på… hahah

 • BOB (tjej)
  7 april, 2016 at 15:56

  Herre! Kan man bli mer patetisk o korkad än denne Davve som låtsas han är Hanna. Han äger inte förmåga att ens försöka dölja sitt taffliga tilltag rent språkmässigt sett. Sorry, räcker inte att byta ut anus o pedofili till runka när allt annat, inkl. bruk av emojis är skrivit på karbon! Gå o skriv in dig för vård snalla!

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 16:19

  BOB är ett mobbningsoffer..

  ja stackaren, att mobba katrin och hennes barn har äntligen slagit tillbka i ansiktet på dig din förbannade idiot 😀

  Nu vet du hur det känns.

  Vi har lyckats.

  Du blir helt förstörd av samma beteende som du uppvisat själv i åratal 😀

  din korkade apa

  haha

  puss /Hanna

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 16:20

  Dra ut ditt anal lite till. Pajas…

  för din morfars skull..

 • Anna
  7 april, 2016 at 17:04

  Det säger otroligt mycket om moralen o standarden på Katrin Z som tjänar pengar på sköna människor som @Davve. DavveHannan skriker ut sexuella fsntasier, förakt, rasism o pedofili o KZ stoppar gladeligen pengarna hon tjänar på dessa sjuka människoial i fickan. Men det är klart. Kallar man andra feta o fula o menar andras barn se ut som griskultingar o förklarar att man kommer bli en misshandlande mamma så äger man knappast moral o samvete! Tur livet är så fint ordnat så människor som beter sig illa, skryter om sig själv o hotar o hånar andra alltid är de som det går illa för i slutändan! Ja förutom för Dif då @davve som redan begränsat ditt liveinnehåll till att sitta o häva ur dig hot o könsord under bilder på knäckemackor. Säg mig vad blir du mest upphetsad av? Knäckis med kaviar eller bara smör? Idiot!

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 17:45

  Ok, vi kommer inte längre. Du har tagit uppenbar skada av det jag har skrivit. Och det känns jättebra. att någon äntligen sätter emot din mobbning mot Katrin och hennes barn. Sen att du beter dig som ett litet barn är upp till dig, du blir sur och sitter i ett hörn och suger tumme när någon beter sig mot dig som du beter dig mot andra.

  Offerkoftan kommer naturligt för dig. Men du, om du nu tar så illa vid dig varför beter du dig likadant. Jag skriver sånt till dig för att du skriver exakt likadant till katrin,hennes familj och barn. Under flera års tid.

  Du är en riktigt ful fisk.

  Men jag är klar här. Du är upprörd och förstörd, precis som vi vill ha det.

  Nu lämnar jag bloggen likadant som Davve och kan bara hoppas att du bli påkörd av en bil och dör framöver.

  Skit på dig kära Bob (a.ka Anna och Carrie m.f) hahaha

  du är dödens.

  Nu hoppas jag att du fortsätter skriva butthurt inlägg i flera år till. För du kommer aldrig lämna bloggen, den är ditt hem.

  sjuka fan..hahhah

 • Hanna M
  7 april, 2016 at 17:45

  tänj den där analen du har.

  snälla.