Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är grym under veckorna. Grym med kosten, grym med träningen. Men på helgen klarar jag inte av att vara grym. Då dricker jag vin och äter alldeles för mycket. Klart att man ska leva också men fan jag kommer aldrig att nå mitt mål om jag ska hålla på och balla ur på helgen. Bra pass idag i alla fall @philiplailani. Väldigt bra. #deltagym

You Might Also Like

 • B som i BOB
  5 april, 2016 at 15:34

  Nej men dra på trisser! Ytterligare en utspännande träningsbilder!! SITT NER I BÅTEN o njut av det mångfald av inslag som bjuds i denna blog. Det går i mönster: intetsägande träningsbild- reklam för en sketen LCHF produkt ur det egna sortimentet – en billig ansiktprodukt som visas upp på bloggerskans nylle- lite skryt om låg ålder- en knäckemacka – några barnbilder då folk börjar droppa av – intetsägande träningsbild…… Spännande!

 • Similian
  5 april, 2016 at 16:14

  En del av mig säger: Kör på. Ge inte upp. Du fixar det. Kämpa på. En annan del säger: Livet är så kort. Vi vet inte hur länge det varar. Vad är meningen om man ska tillbringa halva livet med att kämpa och stå emot allt som gör livet värt att leva. En del forskning säger. Ät rätt – lev längre. I realiteten så finns det inga bevis för det. Folk blir fetare och fetare men medellivslängden ökar hela tiden. Folk blir trots allt äldre och äldre hela tiden. Det enda vi vet säkert är att vår tid är utmätt. Så frågan är. Ska vi kämpa eller njuta oss i genom livet. Ja valet är upp till var och en. Men hur vi än väljer så kan vi aldrig vara säkra på att vi blir 120. At the end of the day så får man rannsaka sig och fråga. Var det värt det. Var det värt att förspilla en enda minut på att bekymra sig om hur man ska må istället för att leva som om varje sekund av livet var dyrbart och värt att njutas varje stund. Det är som sagt var och ens val. Men jag tror att när jag dör så kommer jag inte ångra det jag gjort utan allt som jag tackade nej till.

 • bob
  5 april, 2016 at 16:16

  B som i BOB den var bra och snart kommer jägaren davve tillsammans med moraltanten och jagar bort oss nej förlåt dig nej förlåt mig nej ursäkta jag har glömt hur det var nu blir det vi blir det ni blir det jag blir det du?Snälla davve hjälp mig med denna röra.

 • bob
  5 april, 2016 at 16:22

  Hej Katrin, visst är du grym som tränar hårt, kanske lättare när man har en pt?
  själv tänker jag: nästa vecka SKA jag börja träna.. men det blir inget av det, suck! Som tur är jag inte fet, bara liten och nätt, änsålänge…
  Gör upp ett helgschema vetja! både vad det gäller mat som aktivitet elr dryckesintag, en viss tidsperiod, kanske funkar? Hälsoresa? som en del gör, tränar hårt och äter bara nyttigt-tillsammans, allt går lättare om man är flera !
  Hursom, lycka till med mat, dryck, träning.

 • Bob blandsaft
  5 april, 2016 at 18:55

  Davve är fortfarande på sitt skift på brödrostfabriken..

 • davve
  5 april, 2016 at 22:47

  Nej men till skillnad från dig har jag ett liv utanför Katrins blogg. Men du underhåller dig som vanligt med att svara på dina egna inlägg..så har inte gått någon nöd på dig vad det verkar.. 🙂

 • davve
  5 april, 2016 at 22:51

  Men nu har du något att gå igång på i ytterliggare 24 timmar.. och det är ju kul för dig.

  Jag gissar att du kommer runka av upphetsning nu resten av natten över att äntligen fått svar från mig 🙂

  Och du, det är du värd. Tack för bra underhållning.

  tjoo

 • davve
  5 april, 2016 at 23:56

  Förresten adios och goodbye… ignorerar dig från och med nu trollet.

  Ett offer för vanvård är inget att lägga energi på.
  Lägg lite salva i öppningen så gör det inte lika ont.. alla dessa år senare jisses.

  (jag vann, och du förlorade,,, kul för mig 😉 … du är den eviga losern…. )
  kram