Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Foosball. Väldigt kul! Grym lördagskväll. Ringo vann. Såklart.

You Might Also Like

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  2 april, 2016 at 21:36

  Hejja Ringo 😀

  -36kg!
  Bara 19kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Emi
  3 april, 2016 at 08:41

  Katrin är det din nye partner?
  Vilken snygg kille!! Grattis!!

 • Maria
  3 april, 2016 at 11:02

  Han är ju perfekt!
  Hoppas på er kärlek!

 • Sandra
  3 april, 2016 at 11:53

  Lust att chatta eller ses? Skriv till mig på https://maxxdate.com/#/FL6

  🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 20:49

  Vart är Katrins stalker? ska du inte skriva något elakt eller sexistiskt om Katrins kille? …..

  du börjar sacka….. sjuk?

 • Birgitta S
  3 april, 2016 at 21:05

  Hej!
  Ni ser ut att ha det skönt och avkopplande.Läser varje dag men kommenterar i princip aldrig beställde Morrocan Oil via ditt tip och vilken fantastisk produkt.
  Tack för tipset.
  Hälsningar Birgitta S

 • davve
  3 april, 2016 at 22:48

  Hhahaha katrins stalker har fått totalt hybris 🙂

  Nu väntar vi bara in att personen ska bryta ihop totalt 🙂

  Mycket underhållande att läsa hans desperata rop på hjälp.. och uppmärksamhet.

  Personen förstår inte heller sitt eget beteende ….

  det är en mer än sjuk person bakom 🙂

 • P
  4 april, 2016 at 02:57

  Vem fan är denna davve som verkar helt störd i huvet? Skriver osammanhängande, smått sjuka saker om personer han aldrig har träffat, får man hålla på så, helt utan vidare? Tycker det är sinnes….

 • Bob
  4 april, 2016 at 07:53

  P – Davve är en sjuk man som under en lång tid gjort kommentarer om hur små barn har sex med sina pappor samt hur alla som skriver här är en och samma specifika person han känner. Han tror att alla här alltså är en person och att vi blivit våldtagna av våra pappor i barndomen – därför tjatar han dagligen om att vi ska berätta hur det var och kändes etc. Han är en sjuk människa och vi har alla fått nog.

  Därför bestämde vi oss under förra inlägget att alla börja ha samma nick. Dessutom är han nu polisanmäld efter att ha hotat en av Bobbarna att sätta munkavle på hen och förvara hen i sin källare. Men jag tycker personligen man borde kontakta soc också då polisen ofta har bristfälliga resurser i dagsläget.
  Hoppas det här har belyst läget en aning.
  Bob.

 • Bobban
  4 april, 2016 at 07:58

  Tack för förklaringen Bob! Men inte nog med det. Vår käre Davve aka språkpolisen är dessutom med i dagens Expressen. Bild o allt på honom sittandes framför sin nättrollar dator hemma i ettan i Rinkeby 🙂 Kändisfaktorn skjuter i höjden för vår narcisistiske vän 🙂 Bra jobbat @Davve!

  http://www.expressen.se/omtalat/nyheter/brukar-du-ratta-folks-grammatik-da-ar-du-formodligen-en-hemsk-person/

 • bob
  4 april, 2016 at 08:17

  Ja! Precis så kan jag tänka mig att Davve ser ut!
  Tack Bobban för bild och artikel från Expressen.

 • Davve
  4 april, 2016 at 09:20

  Trollet Bob har rymt från sin bur under natten ser jag 😀 nu gör han som han alltid gör… Tramsar och beter sig som ett fån …. 😀

  Bergatrollet Bob har rymt…. Akta er… Han trollar på diverse sociala medier. 😀

 • Bob
  4 april, 2016 at 09:32

  Hahaha! Davve lyckas som alltid bana vägen till sina egna antiklimax 🙂 Grattis! Trevligt att se dig i Expressen. Ska jag klippa ut o spara i sann Davve horder anda 🙂 Dagens bästa!

 • Davve
  4 april, 2016 at 11:42

  Trollet Bob har talat. Men ingen lyssnar. Stackaren. Gå nu ner i din underjordiska håla igen och trolla där istället trollet.

  Troll är äckliga… Så även du 🙂

  Va, har DU läst om dig själv i Expressen och trott det var jag… Du mår verkligen dåligt trollet 😀

 • Davve
  4 april, 2016 at 11:53

  Visste ni att Bob kommer ifrån Eritrea? Hans mamma är född där och pappan kom ifrån Somalia.

  Do I need to say more 😀

 • bob
  4 april, 2016 at 11:55

  Nä det visste jag inte. Kan du davve vara snäll och berätta mer om mig.

 • Bobbis
  4 april, 2016 at 11:59

  Davve är inte enbart korkad, psykisk labil och elak, han är rasist dessutom! Vilken kanon kombination!

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  4 april, 2016 at 12:43

  @ Bobbis, yep! Och denna davve är alltså den person som gammeltjärringen tycker är en av de få goda själarna i detta kommentarsfält, en av de få vettiga härinne. YIKES !! ???? Vet verkligen inte vem av de två jag respekterar minst just nu.

 • Bob
  4 april, 2016 at 12:53

  PRECIS ’Kalla mig Bob’…finns inget värre än en MORALPOLIS MED DÅLIG MORAL! Gammeltjärringen dvs. Helt ofattbar är hon.

 • gammeltjärringen
  4 april, 2016 at 13:13

  Varför drar du in MIG i det här? Jag har sagt vad jag har att säga: Det är INTE OK att häckla KZ barn.Det var det som jag protesterade emot.Personangrepp om hur de såg ut och uppträdde.Det är aldrig någonsin försvarbart.Men det fick jag inte .Endera var jag KZ själv, eller så var jag Davve,Och jag känner ingen av dem.Scrolla tillbaka och se var jag skrivit det du påstår någonstans, att hen skulle vara en god själ? Det gäller att du har fakta rätt när du anklagar någon.Ni har bägge hetsat varandra i ett helt dygn nu.Varför kan man fråga sig.På en annan människas bekostnad – den som äger bloggen.Jag har inte kommenterat för att få personlig respekt – jag tänker på barnen som inte alls respekterats utan som häcklats ett flertal gånger-vidrigt-oavsett vem som skriver.Men jag fick inte ha den åsikten.Åsikten ”var fri” – fick jag veta.
  Vad är meningen? Bara för att man kan? Sedan spårade Davve ur – precis som du spårade ur och vad har det med mig att göra?Angår mig icke överhuvudtaget. Det får ni själva svara för.Du skriver: Vet verkligen inte vem av de två jag respekterar minst nu. JA, det kan ju polisen få fram vet du – vem som skrev vad.Så det får du ju veta. Jag vet ju bara att det inte var jag som skrev det du påstår.Hån – och hot är alltid fel.

 • BOB
  4 april, 2016 at 13:29

  ICKE Gammeltjärring. Vi hade kunnat sätta oss och leta upp hyckel och moraliska tvivelaktigheter från dig och FÅTT IHOP EN HEL BOK.

 • BOB
  4 april, 2016 at 13:35

  Och vaddå ’inte blanda in dig’. Ändå sedan du halka in på den här sidan har du inte GJORT ANNAT än att blanda dig i precis ALLLLT!!
  Du är nästan lika stor del av problemet som Davve!

 • Katarina
  4 april, 2016 at 13:41

  Det var jag som skrev att jag tyckte Davve och Gammeltjärringen var goda själar. Jag håller med henne till 100 %, inga barn förtjänar mobbning, oavsett vad man tycker om deras föräldrar. Davve behövs här, tycker jag, men jag blir lite förvånad över att hen lät sig provoceras av denna psykfall Bob/Anna/Linda eller vem det nu är. Känns egentligen helt dumt att uttala sig här, man vet ju inte als vem man pratar med.

 • Bob
  4 april, 2016 at 14:20

  Men lägg ner Gammeltjärring. Vi vet att det är du. Inga tvivel alls. Många om ka anledningar. Samma syntax, samma felaktiga kommatecken, samma bristfälliga logik etc etc ETC
  Det enda du lyckas med är att visa att du återigen backar upp en man som sitter och går igång på familjesex med små barn.
  Patetisk är du och skämmas borde du göra!

 • Bobban
  4 april, 2016 at 14:49

  Bra sagt BOBBARE! Finns INGEN normal funtad människa som stödjer varken KZs dumma mobbingstaktik o Davves pedofeli fascination. Sjuka människor är vad ni är @Gammelkärringen, Davve och Katarina! Och Gsmmelkärringrn….vilka tunna argument du kommer med. Du försvarar Davves ruttna o sjuka ideal o blandar in barn för att verka human. Hur menar du försvar av pedofeli hat o hot gå i hop med din förskönade bild av dig själv som en stackare som enbart tänker på barnens bästa? Rimmar dåligt du! O att du enbart ska ha glidit runt som en räddande ängel o strött rosen röds ord kring dig i syfte att försvars försvarslösa barn är rena BS! Get real! Davve har hotat personer fler än en gång här o har en obehaglig fascination för våld o sex mot/ med barn. Det är DET och hot o att du försvarar när du ställer dig på hans sida, inte KZ barn! Davve är nu polisanmäld o kommer att få ta konsekvensen av sitt handlande.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  4 april, 2016 at 14:51

  @ gammeltjärringen Vem tycker det är ok att häckla barn? Inte jag iaf, det har jag stått för i alla de år jag läst den här bloggen och kommenterat mycket om och jag skrev tidigare ett svar till dig om just detta med att häckla barn. Jag skrev att jag slutade läsa här i cirka ett år efter att Katrin skrivit att blondinbellas barn troligen såg ut som en griskulting och att det var därför hon inte ville visa honom offentligt i bloggen. Det tycker jag är att häckla barn och jag mår illa av att läsa sånt. Sen verkar det ju som att även du tror att det är en och samma person som skriver här men så är inte fallet och är rätt säker på att du skrivit att du tycker davve är vettig och för mig är det obegripligt hur någon kan tycka det efter allt sjukt och vidrigt han har skrivit här. Att han är en god själ har ju nu Katarina sagt att det var hon som skrev så jag har blandat ihop dig med henne där. Har inga problem att säga när jag har tagit fel men att blanda in dig i saker och ting är då ingenting du behöver hjälp med. Det gör du så bra själv.

 • Bob
  4 april, 2016 at 15:00

  Precis Bobban! Tack. Förresten, ytterligare ett gyllene exempel på Gammeltjärringens totalt nollställa logik – ’varför håller ni på så här…på KATRINS bekostnad’!!!

  Ehh…hur då??? Hon tjänar pengar på att folk besöker bloggen och kommenterar och dessutom har vi inte sagt ett ont ord om henne så vitt jag vet.

  1.Varför är allting Gammeltjärringen säger ogenomtänkt?
  2. Om man inte har några som helst vettiga argument – varför fortsätter man då argumentera?

 • gammeltjärringen
  4 april, 2016 at 15:02

  Bob: du fattar inte,va? Katarina som skriver härovan och jag, gammeltjärringen, är inte samma person.Känner inte hen heller.Och Polisen SER ju att det inte är samma IP:adress – så det är ju kanonbra tycker jag.Helt perfekt.Att du anmält till dem,menar jag.Så kanske mobbingen mot KZ får ett slut.För jag tyckte det började gå för långt – det var därför jag lade mig i.Du var helt klart upprörd över att det var någon annan som tyckte något(jag), någon annan som vågade yttra sig.(jag)och antog det var Davve – vilket det inte heller är.Du har ju antagit att Davve är Bingo också.Var står det att jag backar någon?. Jag påtalade att hen(davve) gav igen med samma mynt. Det är ett konstaterade, inget annat.
  Varför ska jag skämmas för det?Du påstår grova saker härovan, insinuerar att jag backar familjesex – det blir nog bra om Polisen blandar sig i, tror jag.För det har de nog synpunkter om, att du insinuerar om mig också.Så att de kan tala om för dig att du faktiskt har fel.Så kanske du förstår att jag inte alls är den du tror.Jag vill än en gång påtala att bara för att vi i Sverige har åsiktsfrihet så innebär det inte att man anonymt kan kasta ur sig vad som helst mot barn och insinuera att någon är en dålig förälder mm, i tron att man inte kan spåras – för det kan man!

 • Bobbis
  4 april, 2016 at 15:21

  Gammelkärringen: BOB fattar! BOB stödjer varken hat mot KZs barn eller allt det hat o de fula elakheter KZ spritt genom åren om andras barn. KZ själv sa i en intervju när hon först blev gravid att det skulle bli synd om barnet eftersom hon inte gillar barn, kommer bli en hård mamma o direkt citat: nog kommer bli en sådan spm slår barnet! Jag vet i te vilken värld du lever i men i min värld blir inte folk anmälda till socialen pga misstankar om vanvård av barn utan anledning. KZ har spritt så mycket fula ord o hat mot andras barn o tom med mot sitt eget, ofödda så exakt vad är det hos KZ du försvarar. O ännu mer intressant, hur kan du försvara Davve som är sjukligt intresserad av sex med barn? Du upprepar gång på gång hur Davve är den mest vettiga här inne o att mobbingen mot stackars KZ måste upphöra från oss Bobbares sida. VAD ÄR DET DU INTE FÖRSTÅR? Det som får mig o alla andra BOBBARE att reagera o agera är den fula o kränkande människor syn KZ står för.muttalanden spm att hon säkert kommer att bli en som slår sina barn o kallar andras barn för griskultingar. Hennes förakt mot medmänniskor o öppna mobbing av offentliga personer där hon sänker sig så lågt som att gåpåig utseende o kroppsform o mena människor vara fula o lata pga sitt utseende! DET min goda Gammelkärringen, det är sjukt och det är just det som vi BOBBARE som besitter en normal empatisk social kompetens reagerar mot. Människor spm KZ ska inte få ta till orda o skada andra med sitt hat o sin mobbing. Om du tycker att stå upp mot barn hot, barn aga o sexuellt våld mot barn är att mobba KZ o Davce så är du ute på väldig hal is o dina argument o försköna gå försök är oerhört tunna! Nej det är aldrig ok att tala illa om andras barn o det har aldrig jag, o troligtvis inte heller någon annan av oss BOBBARE gjort. Vi står istället upp mot det hat, den mobbing o de fula ord mot barn som KZ o Davve slänger ur sig till höger o vänster.

 • BOB
  4 april, 2016 at 15:51

  Är det ovanstående exempel på etik människosyn som du menar dig försvara Gammelkärringen?

 • bob
  4 april, 2016 at 16:05

  Gammelkärringen jag tror att du innerst inne är en vänlig själ som tror gott om de flesta men davve har flera gånger nedvärderat invandrare, vuxna som har gått igenom incest, de med lägre begåvning, personer som är födda på landet, personer med övervikt osv osv. Han har till och med skrivit direkta grymheter till en person vars far har gått bort i cancer. Han om någon har gjort grymma inlägg i Katrins blogg. Vi Bobbare har ifrågasatt Katrin tex hennes hets mot överviktiga och då har vi genast fått höra att vi är ointilligenta invandrare som blivit sexuellt utnyttjade av vår pappa och en massa annat. Det är därför vi Bobbare har så mycket emot davve. ( Åtminstonde den här Bobbaren)

 • Bob!
  4 april, 2016 at 16:07

  Medbobbare: bara en tanke som kom: ponera att ha Gammeltjärringen som kollega 8 timmar om dagen.

  Jag mår genast bättre 😀

 • Bob
  4 april, 2016 at 16:31

  För mig handlar det inte bara om Katrin och att vi inte får lov att svara på hennes inlägg för även om vi inte ens nämner hennes existens utan enbart yttrar oss om varandra eller något helt annat, så är Gammeltjärringen där och tillrättavisar oss! Berättar för oss att vi har fel trots att hon inte vet vad hon pratar om. Varför vi har fel har hon inga argument för så oftast börjar hon svamla om att vi måste tänka på barnen oavsett vad ämnet handlade om. Hon har helt klart ett behov av att få vara pekfingerfröken och läxa upp folk men jag fixar inte det. Jag har försökt ignorera allt hon säger men det går inte när hon kritiserar ALLT man säger även om det inte har ett dugg med varken henne eller att Katrin att göra.
  Gammeltjärringen har utsett sig själv till den här bloggens moderator och reglerna för censuren är att även om vi har rätt så ska vi låta Gammeltjärringen tillrättavisa oss i tystnad så att Gammeltjärringen får känna sig behövd och duktig trots att hon har ytterst tvivelaktig moral. Det finns det andra sätt man kan göra på!! Du kan skapa en grupp på meetup då hittar du andra som du i din stad och så kan ni bekräfta varandra istället för här!

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  4 april, 2016 at 16:36

  @bob WORD! och det var till mig han höll på skriva om min döda pappa upprepade gånger och det hjälpte inte att jag försökte förklara att han dött i cancer nä, jag hade blivit utnyttjad sexuellt av honom och skulle redogöra alla smaskiga detaljer här i kommentarsfältet och ta av mig offerkoftan osv osv.. Så äcklad av davve att det är svårt att bara strunta i alla påhopp och kränkningar han kommer med. Jag står för precis allt jag har skrivit här och skäms inte för någonting då min avsikt aldrig varit att såra någon eller vara elak bara för att jag kan. Har inte sagt något jag behöver skämmas för. Alla kommentarer skrivna från denna ip adress är mina ord, tankar och känslor som jag står för till 100%. Har alltid skrivit i samma nick ”Carrie” fram tills bobkampanjen startade ????

 • Davve
  4 april, 2016 at 16:41

  Snillerna spekulerar… Ni är för bedrövliga…. 😀

 • Davve
  4 april, 2016 at 16:42

  Men om du nu blir så arg. Varför håller du på likadant själv, svaghet?

 • Davve
  4 april, 2016 at 16:47

  Du är som mobbare i skolan. Du tycker det är kul att mobba. Men när du råkar ut för samma sak själv blir du butthurt och sårad 😀 mamas boy är du tydligen. Eller vad säger dina andra personligheter? Dina ena vänner 😀

 • Bobban
  4 april, 2016 at 16:56

  @Davve! Jämför inte oss BOBBARE med dig själv. Det finns INGA likheter o vi har INTE ”hållit på likadant själv”. Du gör en klassisk: ” ja men du dååååå” du är inte bättre duuuuu” när argumenten tryter. men vet du va.. Jo vi är bättre. vi kränker inte, vi mobbar inte, vi hetsar inte folk till samtal om påstådd pedofili, vi är inte rasister, gör inte nRr av förståndshandikappade och vi hotar inte någon. Vi står upp i båten o det tänker vi fortsätta med. Det är vår medmänskliga plikt att stå upp för o tysta de ruttna åsikter så som du, gammelkärringen o KZ står för. Vi accepterar inte det hat ni sprider. Tjänar inget till hur mycket du skriker om att vi ska sitta ner ”i båten”. VI STÅR UPP!

 • Davve
  4 april, 2016 at 17:06

  Sitt ner i båten. Ta av offerkoftan och inse att om du beter dig illa år in och år ut så får det konsekvenser. Du skriver tusen ggr värre saker till Katrin… Sen när du får samma kastat i ansiktet tar du på dig offerkoftan och gråter och suger tummen 😀 du är just weird.

 • bob
  4 april, 2016 at 17:10

  Davve berätta vad har vi skrivit för farliga saker till Katrin?

 • davve
  4 april, 2016 at 17:47

  Bob, du kommer inte undan igenom att förneka all skit som du har skrivit under åren.

  Men lova mig att du slutar tycka synd om dig själv, och att du slutar suga tummen.

 • Bob!
  4 april, 2016 at 17:50

  ’Kalla mig Bob..’ Jag vet och så vitt jag vet måste det vara det absolut värsta han sagt hittills. Det finns INGEN normal människa som skulle säga ens något liknande. Normala människor kan relatera till andra människors sorg och har en spärr som gör att de inte går över gränsen. Davve har inte den gränsen. Dessutom verkar han inte ångra sig då han inte ens kan be om förlåtelse. Tycker man är rätt liten som människa om man inte har så pass mycket ödmjukhet att man ÅTMINSTONE kan göra det i ett sådant läge.
  Hoppas du förstår att ’it’s him – not you’!!

 • bob
  4 april, 2016 at 17:52

  davve du anklagar en massa men du kan inte skriva vad jag eller andra har skrivit för hemskt till Katrin.

 • davve
  4 april, 2016 at 18:51

  Du kan det inte heller… för du erkänner ingenting du själv gör. Och inser inte att det jag skriver till dig är en spegelbild av de hemskheter du har skrivit till Katrin och mig tidigare. Du är en bebis tyvärr… en bebis med ris där hjärnan ska sitta.

  Du inser inte att gammelkärringen och jag försöker förklara för dig att om DU är elak så får du elakheter tillbaka. Du låtsas vara ett helgon.. men du har varit på katrins blogg i åratal och mobbar, hotat och trakasserat Katrin, hennes man och hennes barn framförallt.

  Men vi vet båda att du är helt ovillig att erkänna något du gör..

  Vi vet båda att du kommer att vara på katrins blogg även om 5 år och skriva samma skit om hennes barn och om katrin…… och sen pekar du finger mot katrin eller mig 🙂

  jag kan aboslut vara ditt ” jag är ett arsle men jag skyller mitt dåliga beteende på andra”-freecard.. men då får du vara beredd på att få samma skit kastat i ansiktet tillbaka.. 🙂

 • davve
  4 april, 2016 at 18:52

  Tar du dina mediciner?

  Och vad hände i din ungdom?

  Berätta nu istället för att tramsa 🙂

 • bob
  4 april, 2016 at 20:13

  Men du måste ju kunna ta fram ett enda exempel där jag har skrivit något elakt om Katrin och hennes barn. Ge mig ett enda exempel. Leta upp något och kopiera det så jag får läsa det.

 • B som i BOB
  4 april, 2016 at 20:24

  Herre Gud. Verkar på allvar som om Davve tror han är tillsammans med Katrin ???????? Vore ett passande par! O detta hets till att berätta påhittade hemligheter från folks barndomar. Vilken störd person! O seiöst. Säger en hel dem om bloggerskan själv som låter personer som denna Davve orera ut rasism o hat på bloggen. Moralen är som bort blåst. Men det är klart. Om man försörjer sig på att kalla andras barn för fula griskultingar så är väl inget annat att vänta!

 • bob
  4 april, 2016 at 20:40

  Vi ska vara glada över att han bara verkar tro att han är tillsammans med Katrin. Snart tror han väl att han är Katrin. Snart ska jag ta min medicin ”panadoil”

 • B som i BOB
  4 april, 2016 at 20:58

  Lol @bob, janeller ännu värre: han får för sig att han är Kicki D och börjar joddla fram sina mantran om båtar, tappade spädbarn o pedofili. Det vore nåt det!

 • Bob
  4 april, 2016 at 21:21

  SITT NER I BÅTEN!! SITT NER I BÅTEN!
  :’D

 • bob
  4 april, 2016 at 21:27

  Vi ska vara glada över att davve är rädda om oss. För han vill ju vi ska SITTA NER I BÅTEN. Det känns lite som om han tar över papparollen. Kanske är det han som är den hemska pappan till oss. Vad vet jag……:)

 • davve
  4 april, 2016 at 23:02

  Awww skönt att du verkligen till 100% tar åt dig av mina sätt dig i båten inlägg. För jag menar det verkligen, sätt dig ner i båten.

  Du är verkligen ett nättroll… jisses 🙂

 • P
  4 april, 2016 at 23:04

  Kan inte Davve bara ta o dra åt helvete med sina sjuka ideal o sitt hat! Jeeezes vilken jävla människa.

 • davve
  5 april, 2016 at 23:58

  Jag ignorerar dig nu. så tyvärr… du får inga fler chanser att skriva strunt som kommentaren här över min.

  Puss och kram