Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Mamma min ryggplatta åkte av när jag hoppade!" "Va?! Det kan inte vara möjligt!!" "April april!" Fan asså han fick mig.

You Might Also Like

 • Linda
  1 april, 2016 at 17:49

  Eng: projection [prəˈdʒekʃən], pluralis: projections; psychological projection [ˌsaɪkəˈlɒdʒɪkəl prəˈdʒekʃən], pluralis: psychological projections.

  Latin: proicere {uttal: pråjick´ere} ’kasta bort’, ’kasta fram’; pro ’fram’ + iacere {uttal: jack´ere} ’kasta’.

  Reaktionsmönster som består i att en person förlägger egna synsätt, motiv och känslor till en annan person, eller ser den egna gruppens synsätt, motiv och känslor även hos en annan grupp. Det finns också en tendens hos människor att tolka konstverk, teorier, författares tankar och så vidare utifrån egna tankemönster, attityder och motiv i enlighet med egna uppfattningar. Man ”tolkar in” egna föreställningar i olika typer av fenomen och händelser, vilket ofta leder till missuppfattningar och felhandlingar.

  Ordspråket ”På sig själv känner man andra” beskriver i en allmän form vad projektion är.

  Enligt psykodynamiska teorier är projektion en försvarsmekanism.

  .

 • Linda
  1 april, 2016 at 17:56

  @Davve: läs o begrunda texten ovan! Dina inlägg är praktexempel på psykologisk projektion men innehåller även mycket rubbade inslag som troligtvis har mycket mer mörk härkomst än en simpel projektion. Hoppas du inte har eller kommer att skada någon medmänniska med din uppenbart problematiska och sjuka personlighet. Du behöver vård! Väldigt tråkigt om den ilska o det hat du sprider i form av tunga anklagelser om brott o ofredande är projiceringar från ditt förflutna, jag förstår det. Men sök då hjälp för din plågade själ istället dör stt leva ut ditt hat mot okända människor på nätet.

 • gammeltjärringen
  1 april, 2016 at 18:42

  Linda: – förstår att du har en profession som gör att du utrycker dig som du gör och du är säkert bra på den men ärligt talat så har jag inte sett davve som problemet här. Hens personlighet skrämmer mig inte det minsta. Däremot finns det en del andra som gav sig på davve på det här sättet och då började davve ge igen med samma mynt. Scrolla gärna tillbaka och läs, så tror jag du får en annan upplevelse än om du bara läst det senaste som skrivits…

 • Linda
  1 april, 2016 at 19:29

  Att yttrycka avsky mot den krassa människosyn KZ har är sunt o inte sjukligt. Att upprepa hetsiga fraser omutkräva svar om ”vad din styvpappa gjort mot dig” etikettera folk som outbildade, misslyckade, invandrare, multipla personligheter på det sätt som Davve gör tyder på personlights störning! Stor skillnad @Gammelkärringen!

 • gammeltjärringen
  1 april, 2016 at 19:54

  Linda: jag är överviktig – men blev inte ett dugg provocerad av att KZ vill rycka upp överviktiga soffpotatisar som mig.Inte ett smack. Det kan jag tycka är mer sunt än osunt.För det är vad det rör sig om enligt min uppfattning.Vad beträffar Davve så ger hen igen på tidigare kommentarer som gått i samma stil som hen nu själv skriver – kanske inte det bästa sättet men personlighetsstörning pga det? Knappast! Du är helt klart professionell – då är det extra viktigt att du inte uttrycker dig tvärsäkert om varken KZ eller Davve genom att etikettera dem,eftersom du inte känner någon av dem.Det vore oproffessionellt. Som jag skrev:scrolla tillbaka så ser du.Vad jag och andra protesterat emot bl a är hur man beskriver KZ barn,osv.Att vi blir bemötta på samma sätt.

 • Linda
  1 april, 2016 at 20:30

  Gammelkärringen: både du och Davve har så mycket ogrundade åsikter om vad folk är eller inte är! Ni är ute på djupt vatten i era tolkningar! Beträffande KZ s narcesistiskt egen utnämnda framgångskonceptet, så finns det betydligt mer sofistikerade och professionella metoder än den intelligensbefriade, kommersiella förtryckarmobbing som KZ står för du skulle kunna vända dig till för att få hjälp med din övervikt. Hon är en stor bluff som drar åt sig mindre vetande människor i behov av helt annan hjälp än det hennes totalt ogrundade metoder o uttalanden erbjuder. Så du låter dig piskas ner i vikt av hennes dumma mobbing o dyra bluff produkter bara för att sluta som smalt mobboffeer med dålig självkänsla eller skev bild på andra personer som fortfarande är överviktiga istället. Så, från en av dig utnämnd professionell som mig själv: ta dig du en funderare o försök hitta en sund förebild o en långsiktig lösning än den ruttna taktik KZ spyr ut på din o andras bekostnad!

 • davve
  1 april, 2016 at 21:39

  Gammelkärringen, tror vi ska ignorera personen vi diskuterar med idag heter den Linda, imorgon kan det vara anna eller andra namn. Personen är helt ovillig att inse sina egna problem så bättre att bara ignorera.. eller göra som jag.. ge igen med samma mynt 🙂

  Det är kul att se personens reaktion… den har inte mycket att komma med.

 • Linda
  1 april, 2016 at 21:52

  Du lever i förnekelse @Davve. Projektion var ordet o du uppvisar åter ett klassexempel på detta även med en beskrivning mitt framför näsan. Att du verkar tro att det bara är du själv o en samma person i olika skepnader som reagerar på den galenskap som spelas upp av KZ, dig och Gammelkärringen tyder på narcisistiska vanföreställningar. Davve. Sök hjälp. Du är ett sko,exempel så en diagnos med påföljande medicinering är snabbt avklarad!

 • davve
  1 april, 2016 at 22:07

  Linda, intressant det där.. du skriver om projicering. När det är du som projicerar aggression och förnekelse mot mig. Så hur ska du ha det? Du kan inte predika om projicering och narcisism när det är du som uppvisar dessa kriterier.

  🙂

  Men att skriva med dig får väl ses som att diskutera mänskliga rättigheter med Putin.. meningslöst 🙂

  Men som lätt underhållning är du ett intressant fall att följa.. jag tror även Gammelkärringen kan hålla med mig om att du är rolig på en pinsamt och gulligt naivt sätt 🙂

 • gammeltjärringen
  1 april, 2016 at 22:57

  Linda: du har verkligen inte förstått någonting alls du: jag är inte ett smack intresserad av att gå ner i vikt förstår du!Hur fick du det intrycket?Är inte ute efter någon sund förebild heller, jösses tror du verkligen någon med mitt nick är en fjortis?Oavsett var KZ , du eller nån annan tycker så är jag inte beroende av det.Det var liksom därför jag inte tog åt mig alls av KZ uttalanden.Och det tycker jag ingen annan ska göra heller.Ta det som det var: ett försökt till att rycka upp!Följer Katrin av helt andra anledningar:-)))) OCH Du : jag tar tillbaka allt som jag skrev om att du är proffs…..säger som Davve: underhållande – ja.Du tror jag behöver hjälp men som sagt – näe – jag har inget mål alls för dagen att gå ner men tack för omtanken…Det är tämligen enkelt: äter jag för mycket i förhållande till hur jag rör mig så går jag antingen ner eller upp.Märk att jag skriver JAG. Det gäller alltså bara mig.Var och en som inte har någon slags sjukdom eller fel på ämnesomsättningen kan påverka i någon mån – sedan tycker jag faktiskt att det är upp till var och en vad man gör men kom inte å säg att det inte är farligt att väga för mycket – för det är det. Men det finns nåt som faktiskt är farligare – ätstörningar!
  Så lätt att tro att den ultimata lyckan kommer med vikten – det gör den aldrig!Den kommer av att acceptera sig själv som den man är.

 • Katarina
  2 april, 2016 at 00:25

  Jag har läst KZ blogg sen ett par år. Blev många gånger chockad över hur folk kan vara elaka i kommentarerna. Har själv försökt att försvara Katrin några gånger och oftast blev attackerad för detta. För mig är Davve en av få ”goda själar” här och jag är tacksam för att hen finns, lika som gammeltjärringen. Och jag vill inte höra igen att KZ är mobbare, och att det därför är rätt att mobba henne och mobba de som försvarar henne. (Vilket vidrigt tankesätt!) Tycker inte als hon är mobbare, är själv överviktig nu efter 2 graviditeter.

 • Bea
  2 april, 2016 at 01:09

  Jag äter reduce 15 mg från http://www.reduce.nu och det är dom bästa viktminskningsprodukten jag har provat.
  Nu kan jag kontrollera mig själv och mitt matintag som jag inte hade kontroll över.
  Nu när jag har fått tillbaka självkontrollen så får jag tvinga i mig mat t.ex. en nyttig smoothie till frukost och något lättare någon gång under dagen och det där med godis eller andra godsaker finns inte ens i tankarna.
  Innan jag började med Reduce 15mg så vägde jag 85 kg och nu har på 2 månader gått från storlek XL till M.
  Vilken chock jag fick och vilken energi jag fått, nu orkar jag mycket mera med t.ex. motion och.
  Det är slut på kroppskomplexen och nu shoppar jag allt som jag inte kunnat göra tidigare.

 • Linda
  2 april, 2016 at 02:46

  @ Gammelkärringen du har verkligen mycket ilska o fördomar inom dig som kokar. Du behöver inte en motpart för att sätta igång en argumentation. Det för du så bra själv! Tu tolkar, påstår o argumenterar emot samma tolkningar o påståenden med ytterligare fantasier o argt inneboende försvar på en o samma gång. Otroligt så många korkade människor det finns här på bloggen. O med det sagt låter jag er mindre bemedlade fortsätta strida med era inre, mot varandra o framför allt mot alla väderkvarnar! Det vore under min värdighet att fortsätta svara o debattera med sådana som er! Till skillnad mot er har jag annat att göra o mening i livet! Lycka till!

 • anna
  2 april, 2016 at 09:08

  Min älskade davve är tillbaks. Snälla söta rara fråga om min jobbiga barndom. Har du varit och träffast min våldsamma pappa? Hur är det med min alkoholist till mor? Hur mår de davve? Och hur mår jag? Saknar dig davve och dina kloka uttalanden.

 • davve
  2 april, 2016 at 09:35

  Du projicerar återigen aggressivitet och narcissism mot mig och Gammelkärringen. Och som vanligt under diverse nicks…

  Bete dig inte själv som du predikar att andra inte ska göra.

  .)

  ta lite lugnande.

 • Låt oss alla kalla oss för BOB eftersom Davve tror vi är samma person.
  2 april, 2016 at 09:55

  Mycket bra sagt Linda. Har sagt liknade själv och fått ungefär samma byfånesvar som du fått här. Har du tänkt på att ju dummare en människa är, ju större behov har denne av att få säga sista ordet – oavsett hur korkat detta ’sista ord’ än är?

  En tanke bara: jag har också tagit för givet att det i Davves fall rör sig om projektion, men börjat fundera på om det istället kunnat handla om grav paranoia (vilket egentligen är värre). Jag tänker på att han när han blir upprörd sitter och skriker om att han vet var den här ’personen’ (som vi alla är tillsammans) bor, dvs i vilken specifik förort och att vår styvpappa sitter på Kumla. Inte bara ’i fängelse’ utan på ett specifikt sådant. Han pratar alltså om en specifik människa som – tror jag – existerar. Det som är kusligt är att han tror att alla här är denna människa, dvs att hen ’hittat’ honom här och följer efter honom. Och det kan vara ett allvarligt tecken på scitzofreni. Jag skulle inte bli förvånad om han går och tittar sig över axeln på Ica också.

 • Linda (BOB)
  2 april, 2016 at 10:14

  Word ” BOB”! Hälsningar: BOB.

  PS. Tror också Davves störningar är betydligt mer omfattande än projektioner. Hoppas jag, o alla andra slipper möta denna djupt störda människa IRL Gammelkärringen verkar dock lite ner harmlös. Bara mindre vetande o bitter. D.S.

 • davve
  2 april, 2016 at 10:54

  Har du tagit ditt lugnande? För nu projicerar du ditt eget självhat på mig.

  Låter inte bra.

 • BOB
  2 april, 2016 at 11:10

  Jag vill också heta Bob! 😀

  Fast det dummaste är nästan att Gammeltjärringen säger att det är vi andra som sagt de här sakerna till Davve och inte Davve till oss. Jag minns att jag blev ordentligt illa berörd en gång för länge sedan då Davve (som jag då inte kände till) sa att min pappa hade haft sex med mig och att jag tyckt om det och njutit osv. Sedan hade jag en lång paus från den här bloggen. Och sedan kommer man hit och läser samma saker igen. Sånt här försvarar Gammeltjärringen. Gammeltjärringen är så desperat efter att få tillrättavisa precis vem som helst på vilka ologiska grunder som helst att hon tom försvarar en potentiell pedofil bara för att få ’läxa upp’ någon.
  Jag vet inte vem av dessa två jag har svårast att respektera..

 • BOB
  2 april, 2016 at 11:29

  Håller med ”BOB” ovan. Ett mycket skrämmande mönster o beteende. O att Gammelkärringen förklarar Davve som den mest vettige här inne när denna störa person sitter o upprepar sig själv i absurdum med totalt i sak ovidkommande och helt vidriga frågor, skrik, hets o påståenden om pedofeli o utnyttjande situationer. Det är oerhört alarmerande o stört! Detta är människor med djupa, svåra sår inombords o svårigheter att passa in i ett normalt socialt sammanhang. Det är bara att hoppas att både Davve o Gammelkärringen får vård innan de hinner skad någon/fler.

 • BOB
  2 april, 2016 at 11:38

  Gammeltjärringen hur kan du försvara någon som gör narr av de som gått igenom incest? Du anser att det är fel att mobba Bingos och Katrins barn (något de flesta av oss anser vara fel) men personer som gått igenom incest och andra våldsamheter är det ok att göra narr av. Det är det du inser då du försvarar davve.

 • BOB
  2 april, 2016 at 11:46

  Låt oss ”BOBBA” hela jäkla bloggen så skiten läggs ner o de osaliga själar som trollar runt här kan få frid o professionell vård! Inget gott i KZs kommersiella kroppsförnedrande bantarreklam och narcisistiska selfies. Otroligt osunt med Davves o Gamnelkärringens näthat utan minsta spår av självinsikt (sjukdomsinsikt) eller empati.

  Ner med skiten!

 • BOB!
  2 april, 2016 at 11:58

  Det här är faktiskt en bra idé. Om vi blir tillräckligt många Bobbar så måste till slut Katrin inse att hon måste göra något åt incest-Davve. Det här är inte hälsosamt för någon.

 • gammeltjärringen
  2 april, 2016 at 12:33

  Jag försvarar ingenting – var står det? Jag konstaterar bara fakta. Linda:du sade ju att du hade bättre saker för dig – roa dig med det då. Jag är emot alls slags förtryck. Anledningen att det blivit som det blivit i den här bloggen är att folk inte kan skilja på sak o person.Katrin utmanade – visst – alla överviktiga inklusive mig. Vad som sedan hände är att folk gick till angrepp t o m mot hennes barn Jag Davve o några till tyckte inte det det var ok – och i Davves fall så gjorde han samma tillbaka dvs började skriva samma skit tillbaka i tron att det var en och samma person som skrev.Det betyder INTE att jag tycker det är ok med taskiga uttalande angående överviktiga.Det tror jag inte Davve stöttar heller.Är jag empatistörd för det? Sysslar jag med näthat? Hur då?

 • BOB
  2 april, 2016 at 12:35

  Faktum är dock, kära BOBBARE att om KZ hade haft ett intresse i att hålla bloggen fri från denna sortens låga o kränkande mobbingstaktik som Davve etc står för, så skulle bloggen o insta varit nedlagda för länge sedan, alternativt Davve etc blockade. Att de finns kvar o tillåts fortsätta tyder enbart på att KZs moral är ikke existerande och att hon gör vad som helst för att tjäna en extra liten krona. Hela hennes koncept bygger på mobbing så i get förvånande att hon låter mobbare o kränkare härja fritt här. Lika barn leka bäst. Nej det bästa vi kan göra är att bojkotta hela bloggen o låta Gammelkärringen o Davve hålla sina sjuka monologer för sig själva.

 • BOB
  2 april, 2016 at 12:37

  @gammelkärringen: japp! Empatistörd var ordet!

 • BOB
  2 april, 2016 at 12:43

  Ja kan man försvara någon som har mobbat de som gått igenom incest, mobbat överviktiga, mobbat invandrare osv osv då är man empatistörd. gammeltjärringen så länge du kan anse att det davve skriver är ok så är du på lika låg nivå som han. Skämmas borde du. Det är inte mobbaren som är värst (davve) utan den som backar upp honom (gammeltjärringen)

 • BOB
  2 april, 2016 at 12:44

  Håller med BOB här ovan! Fullkomligt störd.

 • BOB
  2 april, 2016 at 12:46

  Stödjer BOB, BOB, BOB o BOB till 100%

 • Davve
  2 april, 2016 at 12:50

  Du är pinsam som fortsätter skriva under flertalet nicks. Ja bojkotta bloggen och sluta skriv….. Du är pinsam.

  Vi vet ju att du inte kommer genomföra bojkotten. Du klarar inte av att hålla dig borta… Vad skulle du fylla ditt liv med då? 😀

 • Jag är BOB
  2 april, 2016 at 12:52

  Bra talat alla Bobbare!!

 • Davve
  2 april, 2016 at 12:53

  Gammelkärringen, ingen ide att resonera med personen. Den har offerkoftan på och inser inte att allt man gör också för med sig en motreaktion. Problemet är att personen inte ser att den gör fel, men skriver jag exempelvis något till den ja då tar personen på sig offerkoftan och tar illa vid sig. Men skriver den personen dumt till mig så är det ju helt ok i denna individs knasiga dubbelmorals värld.

 • Davve
  2 april, 2016 at 12:55

  Att personen dessutom skriver och svarar till sig själv är väl en bra indikation om personens mentala tillstånd. 😀

 • BOB
  2 april, 2016 at 13:13

  HA HA HA dagens skämt: Davve är så van att anklaga oss för att använda olika nick att han tom gör det NÄR VI ALLA ANVÄNDER SAMMA

  HA HA HAahhhhhhh…haha

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  2 april, 2016 at 13:23

  Hahahaha ???? ???? ???? Det här med Bob var ju det bästa på länge. Första gången jag med stolthet byter nick ????????????

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  2 april, 2016 at 13:31

  Hahahaha ???? Men visst är det så BOB. Han anklagar oss även när vi skriver i samma nick ???? Makes perfect sense i Davves värld.

 • gammeltjärringen
  2 april, 2016 at 14:51

  BOB: :-)))) jag tror jag garvar ihäll mig – ni är så roliga. Tänk er hur det blir va? Vem ska göra anspråk på tyckandet,liksom.BOB eller var det— bob eller kanske BÅB?BOB-kotta alla BOB!Den var lite rolig.Var ser du att jag skrivit det är ok det som Davve skriver? Står ingenstans. Du bara antar att det är så.Det var en förklaring till hur det började, det är allt.Att vi tyckte det var SKIT att skriva om barnens utseende.

 • Bob
  2 april, 2016 at 15:24

  Vad du egentligen säger, Gammeltjärringen, är hur du ska kunna ’läxa upp’ oss utan att ha ett namn att läxa upp!
  Och DEN frågan kan ENBART Davve svara på…..

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  2 april, 2016 at 15:26

  @ gammeltjärringen Jag slutade läsa här i ett år efter att Katrin yttrat att blondinbellas son såg ut som en griskulting och att det antagligen var därför hon inte ville visa honom offentligt i bloggen där någonstans insåg jag att många av de som skrivit här hade rätt om Katrin och jag hade mest varit irriterad på de som skrev negativt om henne och därav missat mycket men men ingen är ju perfekt och det sjukaste med davve är att han är så vidrigt elak och hoppar på helt oskyldiga som aldrig har bemött honom tidigare någonsin och börjar säga att han tycker det är tur att min pappa är död, att min pappa utnyttjat mig och att jag ska berätta vad min pappa gjort mot mig, alla smaskiga detaljer osv.. Helt totalt vanvettig enligt mig. Vidrigt störd människa, om det nu är en människa vi har att göra med.

 • davve
  2 april, 2016 at 15:31

  Så du slutade läsa för längesen men har ändå koll på vad som har skrivits här under en längre tid? Och du har annat namn (för typ 25 gången) än den jag skrev till. Och du bemöter fortfarande inte min kritik om att om du skriver dumt men förväntar dig snälla tillrop tillbaka…? Om du nu tar så illa vid dig varför skriver du så dumt själv också som du har gjort under en lång tid.

  Du är helknäpp 😀

  Ta ansvar för det du gör.. allt man skriver får man stå för. Alla reaktioner får en motreaktion.. klarar du inte av detta vilket det verkar som du inte gör.. så rekommenderar jag att du i fortsättningen skriver normalt och inte skriver en massa dumt om diverse människor.

  Du bryter ju i princip ihop om DU råkar ut för elakheter på nätet.. så varför skriva elakheter själv under en jättelång tid.

  Du är helt inkonsekvent..

  😀

  men rolig

 • Ina
  2 april, 2016 at 15:33

  ”Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people”

 • davve
  2 april, 2016 at 15:34

  Men visst är det så BOB. Han anklagar oss även när vi skriver i samma nick ???? Makes perfect sense i Davves värld.

  DAGENS ROLIGASTE OCH MEST KORKADE KOMMENTAR. Du skriver till dig själv i fjärdeperson till och med. Du avslöjar ju dig själv 😀 När vi skriver i samma nick? Ja du, korkad är bara förnamnet.. hur vet du att de andra skriver i samma nick som du.. om det nu är fler än dig själv. antingen kan du läsa tankar.. eller så är du en och samma person.

  Korkad. 😀 Men rolig är du… för du är så omedvetet komisk.

  🙂

 • BOB
  2 april, 2016 at 15:54

  HAHAHA till alla Bobbar:

  ’Hur skulle vi kunna veta att någon annan använder samma nick som oss själva?!?’ / Davve

  X-D :’D Fy fan vad roligt. Helt ofattbart… Detta borde skickas iväg till vetenskapsmän..

 • Vetenskaps BOB
  2 april, 2016 at 16:00

  BOB, jag antar utmanningen. Tror dock att vi behöver hjälp av en psyloatriker BOB i fallet Davve o Ganmelkärringen. Men med så många BOBBAR som ansluter sig till denna ”kampanj” så borde väl någon av oss ha en läkarutbildning 🙂

 • BOB
  2 april, 2016 at 16:05

  Jag är BOB vem är du?

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  2 april, 2016 at 16:05

  Att svara davve är ju uppenbarligen som att försöka tala vett med en lyktstolpe det går ju som inte och jag erkänner att jag varit dum och godtrogen då jag alltid försöker se något gott i varje människa, när det gäller davve så har jag förstått att det finns inget gott att se. Tack för den nya lärdomen.

 • Psykolog Bob
  2 april, 2016 at 16:27

  Psykolog BOB här! Jag hade normalt sett gärna ställt upp men varken jag eller mitt team har någonsin stött på dess like. Vi är helt mållösa helt enkelt. :-S

 • BOB
  2 april, 2016 at 16:29

  Nä, ’Kalla mig Bob…’ han har fortfarande inte fattat eller insett någonting. Ingen hemma. Läst men ej förstått. Så att säga..

 • davve
  2 april, 2016 at 16:32

  Är du på droger just nu? 🙂

  Tråkigt på lördagen i din Etta i Rinkeby? 🙂
  Gissar detta.

 • Bobban
  2 april, 2016 at 16:51

  Han är duktig på att göra narr av sig själv i alla fall den där Davve. Otroligt sjuk o pinsam människa!

 • BOB
  2 april, 2016 at 17:09

  Nä inte ens i närheten på långa vägar, Davve. Vet du om att man kan lindra många psykiska besvär genom att äta jättejättejättemycket bananer?
  Tips of the week.

 • BOB
  2 april, 2016 at 17:17

  Nej BOB, det är endast långvarig tung medicinering, terapi i tvångströja som kan hålla sådana som Davve i schakt. Kurering blir nog svårt i hans fall men man kan ju i alla fall tona ner symptomen o hålla honom borta från det civilicerade samhället.

 • Emi
  2 april, 2016 at 17:36

  vad duktig Ringo är,bra att han får egen tid med dig:)
  Det verkade så att ni koncentrerar er bara på den lille
  Rambo och Ringo var alltid den andre.
  Ringo är duktig och kan läsa;) redan själv, det var kul att se hur han ”läste” boken utantill;)
  Du lyckats bra med kilarna och du själv är gladare och avslappnad :)Lycka till!

 • Emi
  2 april, 2016 at 17:37

  Linda och davve ni verkar kära i varandra ,är det inte bättre att ni träffas i verkligheten?!

 • anna
  2 april, 2016 at 17:42

  davve är MIN! Linda är inte alls kär i davve. Så lägg ner Emi!

 • anna
  2 april, 2016 at 17:42

  BOB är mitt namn.

 • BOB
  2 april, 2016 at 17:46

  Välkommen BOB!

 • Bob
  2 april, 2016 at 17:50

  Jag tror Emi har missuppfattat situationen rätt grundligt..
  Även jag (Bob) välkomnar Anna till Bobklubben. Välkommen Bob!

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  2 april, 2016 at 17:52

  @ BOB Nä, exakt! Ingen hemma där! @ BOB Riktigt bra banantips haha..hoppas @davve köper hem ett gäng bananlådor ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? på bumsen ???? @ Bobban håller fullständigt med. @ BOB Yep! Kurering är nog att hoppas på för mycket, hantering är vad som gäller i detta sällsynta fall.

 • Bobban
  2 april, 2016 at 17:56

  Bra sagt BOB!

 • Poet Bob
  2 april, 2016 at 17:58

  Funderar lite på om vi kanske skulle försöka förmedla våra känslor med hjälp av sång?

 • BOB
  2 april, 2016 at 18:00

  Visst kan vi set MusikBOB. Bobba igång bara!

 • BOB
  2 april, 2016 at 18:01

  Sorry…PoetBOB skulle det ju vara .

 • davve
  2 april, 2016 at 18:20

  Hhaha.. jag tror det äntligen har slagit över fullständigt för vår kära Katrin stalker.

  Ta nu dina piller och drick lite vatten.. sen lägg dig och sov.

  Och tänk på vad din adoptivfamilj gjorde..

 • davve
  2 april, 2016 at 18:22

  Tror du är uttråkad en lördagkväll i Rinkeby. I din etta….

  Japp så är det nog 🙂

 • davve
  2 april, 2016 at 18:23

  Men varför hatade din familj dig så hemskt? Var det efter vad som hände den 19 June 2004?

 • BOB
  2 april, 2016 at 18:33

  Vad är det den gode Davve brukar säga:”it takes one to know one”. O baam så lyckades han göra bort sig igen! Skita i det blå skåpet, gräva en grop åt sig själv…. Så förutsägbar!

 • BOB
  2 april, 2016 at 18:48

  Ja du davve du får väl googla 19 june 2004 så får du veta vad som hände då. Jag kommer inte ihåg så noga. Men googla så får du veta.

 • BOB
  2 april, 2016 at 18:48

  Gick du till Specsavers till slut Davve?

 • zgkl
  2 april, 2016 at 20:08

  Och sånt här lägger davve (=Bingo) ut på nätet http://m.imgur.com/a/zkayt

 • Bob
  2 april, 2016 at 21:00

  Men Davve är inte Bingo. Davve är oskuld.

 • anna
  2 april, 2016 at 21:08

  Alla vet att Davve är Bingo, tragiskt men sant.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  2 april, 2016 at 21:22

  NEEEEJ!!! Hur kan man ens tro att Davve är Bingo? Va?! Det låter jättekonstigt i mitt öra. Snälla sluta säga så Hahaha kan tänka mig att Davve tar det som världens komplimang men alltså varför? Hur? Nej och åter nej ????????????

 • davve
  2 april, 2016 at 23:04

  Så vad var det som hände? Berätta nu istället för att tramsa.

  Du verkar ha tappat fotfästet när du blir attackerad på samma sätt som du attackerar andra.

  Så berätta alla smaskiga detaljer som jag i och för sig redan har läst i utredningen.

 • BOB
  3 april, 2016 at 10:11

  Mobbaren davve gör sig själv till offer .

 • BOB
  3 april, 2016 at 10:12

  Fast du kan ju lägga ut utredningen här så jag kan få läsa den för jag har glömt vad som har hänt. Berätta davve vad har hänt mig.

 • Bob
  3 april, 2016 at 10:26

  Ja, för H-E låt oss få klarhet i den här &@&/# utredningen om vad som hände den där adoptivfarsan nu en gång för alla.

  VAD HÄNDE den där 4 Maj eller när det nu var Davve?

  Och Anna, Davve är INTE Bingo.

 • anna
  3 april, 2016 at 11:16

  Bara skrattretande att tro att davve är Bingo. davve är min älskling. /annabob

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 12:00

  Håller med Bob o Bob. Davve lägg nu ut informationen om detta fall om oss själva och vår adoptivfarsa och vad han gjort mot oss, vi kan ju ha förträngt det hemska och behöver få klarhet i vad som försegåtts där i june 2004. Bara du Davve kan hjälpa oss gå vidare och bearbeta detta trauma. Pleeease berätta vad gjorde han mot oss bobbar som gjort att vi samlas här i kommentarsfältet och söker svar av vår profet davve. Nu är tiden redo, ge oss svar käre Dave ???? ???????????? I be here waiting patiently. June 2004 fill me in ! I’m ready !

 • BOB
  3 april, 2016 at 12:45

  Ja mitt liv är kanske så ruskigt hemskt och spännande så SVT kommer att göra en dokumentär om det eller så kommer någon stor känd författare att skriva om det. Snälla,snälla davve berätta nu vad som hänt mig. Jag är så nyfiken.

 • Bob
  3 april, 2016 at 13:17

  Han kommer inte att förklara sig ens det minsta. Det är nämligen just det här som eggar honom – att han lyckats kontrollera samtalet och uppmärksamheten därav.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 13:33

  @ BOB men precis och exakt ! Fast så sant som att jag kallas Bob så KRÄVER jag svar. Traumat behöver bearbetas och han ligger inne med info om den mystiska june 2004 som kommer bli uppmärksammad dokumentär !

 • BOB
  3 april, 2016 at 13:50

  Mitt kära alterego Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner) jag känner samma sak som dig och KRÄVER härmed ett svar.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 14:02

  Låter toppen BOB! ???? Och det är ju jätteviktigt att vi förstår att vi are all ONE! ???? All ONE BOB alltså. Let’s get together and feel all right ????????????

 • Bob
  3 april, 2016 at 14:18

  Hm. Ja, i vilket fall, är jag den enda som tycker det här känns som en ypperlig inledning till ett avsnitt av en krim serie typ Maria Werner eller Wallander etc?

  Första scenen. Svag, skrämmande ljud/bakgrundsmusik och kameran sveper sakta över en ostädad, mörk lägenhet. Man kan höra ett knäppande ljud och kameran närmar sig en sittande, hukandes figur vid ett skrivbord i ena hörnet och zoomar in på en blek man uppspärrade ögon som sitter och småfnissar och biter på naglarna i sina underbyxor och ett par Alf-morgontofflor. Plötsligt hörs ett pling från datorn och han springer dit…en ny kommentar!! Davve piper till av förväntan och tar ett litet ofrivilligt skutt..

  Nästa scen utspelar sig på polishuset i någon alldaglig småstad. Någon klagar över vädret eller att pizzan man beställt är försenad igen, när chefen kommer in och bekymrat kliar sig i skägget en stund innan han tar till orda.

  -Vi har fått ett nytt samtal om att någon stått och smekt sig själv utanför ett dagis igen. Jag tror… (Han sväljer hårt och rösten är nära att brista när han fortsätter:) Jag tror det här kan vara allvarligare än vad vi först föreställt oss. (Spännande musik eskalerar.)

  Nu har jag sagt det…

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 14:33

  Bob!!! ???? Hahahaha ???? Så bäst!!!!!

 • BOB
  3 april, 2016 at 14:43

  Ja den var bra Bob. Jag funderar lite kanske är jag Bob pappan samtidigt som jag är barnet jo så är det nog. Jag har alltså gjort obeskrivliga hemskheter mot mig själv. så . För det finns bara Bob,davve, gammeltjärringen och Katrin. ( Ja enligt profeten davve)

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 14:59

  Bahahahaha ???? ???? ???? @ BOB Kan det bli för mycket humor ? Isåfall är jag i riskzonen. Bob, davve, gammeltjosan och K är de enda existerande i profeten Davves värld ???? Och var håller han hus nu när vi behöver honom som bäst?!?! Oansvarigt att lämna Bob helt ensam på fältet!

 • BOB
  3 april, 2016 at 15:15

  God eftermiddag kära BOBBARE!

  Det bästa sättet är att bara ignorera människor som Davve o Gammelkärringen. Deras inlägg vittnar om allt annat än sunda värderingar och normal intelligens. De kommer aldrig förstå eftersom de saknar förmågan att förstå o ta in normala, empatiska o sociala normer. Så ignorera kära BOBBARE..ignorera! De är inte värda att spendera tid o energi på! Låt deras galenskap stå för sig själv o blekna i sin egen dumhet!

 • BOB
  3 april, 2016 at 17:01

  Jag håller med Bob här ovan, men samtidigt blir det till slut outhärdligt att bara fortsätta ignorera någon som inte har tillräckligt med vett att ignorera tillbaka utan spyr ut samma sinnessjuka goja dag efter dag i all evighet och kommenterar och kritiserar allt man säger utan någon som helst logisk anknytning eller anledning. Men jo, vi vet..

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 17:54

  @ BOB Kunde inte ha sagt det bättre själv ”han kritiserar allt man säger utan någon som helst logisk anknytning eller anledning” det är så på pricken vår davve men nu vill jag ha korten på bordet, vill få klarhet i vad min adoptivfarsa gjort mig. Tycker det har varit så tyst länge från davve nu ???? Någon som läser någon annan blogg? Är han kanske upptagen med att tangentbordskriga och försvara någon annan kändis blogg eller insta?

 • BOB
  3 april, 2016 at 19:01

  Den gode Davve är runt lite här o var BOB. Försvarade med samma hot o hat Nichlas Whalgeens rätt att publicera bilder på dagisbarn i dennes blogg i Julas. Kompost vanligt inte med något inlägg som direkt kommenterade det spm skrevs i bloggen utan bara otrevliga nånsens påhitt mot folk som kommenterat i sin vanliga dravvliga D kändis försvarar stil. Han häckar säker i någon annan kändisblog eftersom hans ord här vekar ha tagit slut. En sak som är säker är att den sista plats vi kan förvänta oss att hitta Davve är i ett normalt, socialt real life sammanhang. Det änder hen inte förmåga att hantera. Kikki Danielsson.. Har hon en blogg kanske? Är det månne där han häckar 😉

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 19:52

  Hahahahahaha ???? tårarna sprutar här hos Bob nu kan jag lova dig Bob , ”försvarade Nichlas Wahlgrens rätt att publicera bilder på dagisbarn”, jag klarar inte mer Hahahaha ???? Ja, det är säkert på Kikkis eventuella blogg han häckar nu och sprider dåliga vibrationer måste börja läsa lite fler bloggar hör jag. Eller inte ???? Efterlysning på davve!

 • G-BOB
  3 april, 2016 at 20:21

  D-Bob har nog bättre saker för sig, verkar det som.
  Katching Katrin – du har tjänat en hel del på alla klick i helgen – Grattis!Hoppas ni hade det skönt och soligt!

 • Lisa
  3 april, 2016 at 20:26

  Den där Bob verkar vara en läskig jävel. Varför kladda på Katrins blogg? Du verkar desperat efter uppmärksamhet.

 • Lisa
  3 april, 2016 at 20:35

  Du har skrivit sedan 10 i morse. Och sen mer än ett meddelande i timmen. Och bara trams. Du har inget liv eller? Din fascination för den där Davve och dina taskiga inlägg om Katrin talar sitt tydliga språk. Du är ensam och olycklig.

 • Lisa
  3 april, 2016 at 20:38

  Gammelkärringen och Davve är kloka och visa och du borde ta notis av deras kritik mot dig och ditt tramsiga beteende.

  Du mår inte bra ”Bob”.

  Vem skriver över 20 inlägg mellan 10 till 20.30 på en dag. En sjukt uttråkad och desperat person.

 • davve
  3 april, 2016 at 20:46

  Hahah där fick Bob a.ka Anna a.ka många andra namn.. så de teg.

  Lisa du är smart.

  Men tyvärr så söker sig ofta byfånar som personen bakom dessa nicks till bloggar. Där kan de fylla sina dagar med att lämna korkade inlägg.

  Kram

 • davve
  3 april, 2016 at 20:47

  Men man blir road av Bob. Han är så pinsam.. och verkar lida av vanföreställningar. Han skriver till sig själv över 10 ggr på under en dag.

  Ta lite tabletter… och lyssna inte på rösterna Bob 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 20:49

  Men fan kul att ha fans som håller koll på en. Speciellt när de är arbetslösa socialbidrags tagande alkisar.

  För det måste du vara 🙂

  Du följer ju alla dessa kändisar för att de lever livet DU önskar att du hade levt.

  Hur går det med lägenheten i Rinkeby?

  Och hur går det med bearbetningen av det din adoptivfamilj gjorde mot dig?

  🙂 🙂

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 21:17

  Detta är så sjukt!!! davve gjorde just det han anklagar alla oss andra att göra dvs hittade på försvarsnicket Lisa för att få påhittat medhåll Hahahaha ???? ???? ???? Men inget svar om vad som hände in June 2004 ???? och @ Lisa aka davve du skriver ofta tjugo inlägg i samma tråd och då är det alltså endast du som gör det ????

 • Bob
  3 april, 2016 at 21:21

  Ha ha ha….ja, det redde ut en hel del pusselbitar – tack BOB! He he..
  Bara måste googla fram Niclas Wahlgrens blogg nu och kolla. Kommer gråta av skratt om jag hittar honom kommentera om ’offetkoftor’ eller styvpappor 😀

 • Bob
  3 april, 2016 at 21:31

  Ha ha jag kan fortfarande inte sluta skratta 😀

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 21:58

  @ Bob Nä, vem kan det? Hahahaha lyssna på denna ” gammelkärringen och davve är kloka och visa” skrev Lisa davve kl: 20:38 ???? Davve Lisa svarar sig själv efter en trovärdighets paus på 8 min -Lisa du är smart, Hahahaha hur mycket ska man orka skratta denna afton? ????

 • BOB
  3 april, 2016 at 22:01

  Killen är ett ärkepucko! Så sjuk! Vem förutom dem med dragning åt pedofili kommer ens på att föra upp hintar om detta. Han är sjuk o behöver vård. Han har inte koma terat en enda post någonsin, enbart varit ful o hotfull mot människor som kommenterar. Tror han har makt genom sitt hat o sina sjuka fantasier o lever genom sitt näthat i brist på reellt liveinnehåll. Puckot är redan och muckar gräl i inlägget ovan. Som vanligt utan någon koppling till innehållet, vill bara vara otrevlig mot andra. Han vill enbart skapa en yta för att få utlopp för sin ångest o sin aggression sprunget ut sociala anpassningsproblem. Han äger inte förmåga att se sin egen motsägelsefullhet där det är endast han som pratar om KZs uppmärksamhet. Det är han som skrivit mest i bloggen medans han anklagar andra att göra just detta pga kändiskåthet. Han skriver om våra låga utbildningar, brist på pengar, intelligens, arbete o bostad. Enbart en mindre vetande, en ikke rik, en utan större bostad eller högre utbildning gör något sådant. Den som lyckats i livet tack vare sin förmåga trycker inte ner andra o skryter heller inte om sina tillgångar. Så någon framgångssaga är han knappast den sköne Davve. Visst. Du kanske har en tvåa i Farsta i stället för en etta i Rinkeby, lyckats ta dig igenom gymnasiet o lyckats mota bort din sociala inkompetens såpass att du lyckats behålla ditt skiftarbete men gör det dig till en framgång. Knappast mannen. Nej du kör i stället den klassiska psykopat/härskar stilen o trycker ner andra du titullerar som mindre värda än dig själv. Du har samma mantra om fattigdom, outbildning,mobilstölder pedofili du kör om o om igen o applicerar på alla som skriver på bloggen. Det är inte svårt att se att detta är dina egna epitet o tillkortakommande. Baserat på detta mönster är det heller inte svårt att se att du är ensamstående. Du projicerar över utbildningsnivå, arbets och bostads status, sexuella problem etc på de du behandlar illa här i bloggen. Men hat o mobbing om hur vi är ogifta, singlar ingen vill ha oss som brukar ingå i hatmantran som de du slänger ur dig lyser med sin frånvaro. För det är inget som du själv kan ticka av på din lista. Eller hur singel Davve! Du är inte svår att tyda. Din sociala inkompetens lyser igenom i allt du skriver och du äger inte ens förmågan att se ironin i de svar du skriver. Sorgligt att se. Så snälla sök vård istället för att spy dumheter omkring dig på nätet! Du gör bara bort dig! Och igen: din fascination för pedofili är skrämmande i din personlighet är dock ditt intresse för pedofili o familjehemligheter är skrämmande och mycket allvarliga. Du behöver långvarig hjälp.

 • davve
  3 april, 2016 at 22:03

  Oj förlåt menar inte adoptivfamiljen.. menar din apfamilj 😀

  Du är ett stort skämt.

  Men vet att du är ett stort fan till mig.

  Varför skulle du annars spendera en hel dag med att försöka få kontakt med mig? 🙂 Du är verkligen helt insnöad på Katrin och mig.

  Men kul att fylla en socialt utstött persons vardag med något meningsfullt. Att du kan störa dig på mig fyller ju åtminstone din tid från 10 till 22.30 en söndagskväll. Inte illa.

  🙂

 • BOB
  3 april, 2016 at 22:03

  BOB, Davce,mduncet han som tror vi är en med många nick som nu bara är en BOB titulerar sig ”Zingostar” i andra bloggar. Just saying!

 • davve
  3 april, 2016 at 22:05

  BOb hahah skriv en bok istället. haha ,men kul att du kan hitta på en halv bok om mig 🙂

  Jag betyder så mycket för dig 🙂

  Men hur var det nu med det som hände dig som barn?. Du svarar aldrig på frågan?

  Och så undrar jag hur länge det tog att skriva det bok långa inlägget? Eller fick du hjälp av någon assistent på boendet? 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 22:06

  BOB jag önskar jag kunde träffa dig. Binda dig och munkavla dig och låsa in dig i en källare några månader så du lugnade ner dig 😀

 • davve
  3 april, 2016 at 22:07

  Tror en rejäl munkavle hade varit susen för dig. Du har en alldeles för stor käft 😀 Och bakbundna händer så du inte kan skriva strunt på nätet 🙂

  Perfekt.

 • BOB
  3 april, 2016 at 22:10

  BOB, du behöver inte vara orolig över att KZ tjänar pengar på alla inslag. Vilket normalt företag med självaktning o respekt för sitt eget rykte tror du vill annonsera i en blog av en människa som saknar empati för annat än sig själv o pengar? Och vars anhängare stödjer o hetsar till samtal om pedofili ( säger mycket om KZ att hon inte blockerat denna människa). Nej ingen vill annonsera. Det är bara hennes närmst sörjande väninnors företag o billiga anskrits o fot skitprodukter KZ förnedrar sig o visar närbild av sin dåliga hud o nariga fötter för att kränga som annonserar. Inte ett stort, normalt företag här inne så långt ögat kan nå. Mest spons där KZ fått gratis behandlingar o produkter i utbyte mot att deras namn nämns. Det är inte seriös affärsverksamhet…det är något heeelt annat!

 • BOB
  3 april, 2016 at 22:13

  @Davve: jag vet mycket väl hur man går till väga för att anmäla någon som hotar på nätet. Jag tar din text som hot o kommer nu att kontakta polisen. Du har gått över gränsen en gång för mycket!

 • Bob!
  3 april, 2016 at 22:19

  BOB 22:01 Jag tror att du trampade på en öm tå!
  Davve försöker först verka oberörd men snart lyser paniken igenom i ett ångestfyllt raseri och plötsligt vill han binda någon i sin källare med munkavel. Återigen inslag från något som skulle kunna vara en kriminalserie på tv. Bara att det här är inte tv utan verklighet.

 • BOB
  3 april, 2016 at 22:29

  Ja BOB, människan ska anmälas så han inte skadar någon med sin aggressivitet o sitt inneboende hat o sina sjuka fantasier med sexuell underton. Det var droppen! Han sitter där o ropar efter svar men ger inga s SR själv. Bara upprepar hot o hatmantra. Inget vi ska a ceptera. Polisen får ta hond om Zingostar aka Davve. Punkt!

 • davve
  3 april, 2016 at 22:39

  Gör du så. Du anmäler i princip dig själv 🙂

  Du är verkligen paranoid.

  Klarar du inte av ett visst beteende ska du inte använda samma beteende själv 🙂

  Kul på hjul

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  3 april, 2016 at 22:39

  Wow! Vilket sjukt hot davve kom med 22:06 Hoppas verkligen att du anmäler honom BOB. Det där var sååå långt över alla gränser och visar ännu en gång hur gränslös han är.

 • davve
  3 april, 2016 at 22:39

  Du tänker aldrig på att ditt egna beteende har konsekvenser.

  Men har man sociala problem som du så förstår jag att det kan vara svårt 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 22:40

  Du tänker aldrig på att ditt egna beteende har konsekvenser.

  Men har man sociala problem som du så förstår jag att det kan vara svårt 🙂

  Varför har du såna aggressionsproblem?

  Och varför stalkar du mig 24/7 ?’

  🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 22:40

  Svara nu på mina frågor… och sluta tramsa.. du är inget offer.

  Gammelkärringen, Lisa och många andra är offer för din galenskap.

  😉

 • davve
  3 april, 2016 at 22:41

  Men du, nu har du ju fått kontakt med mig.. flera gånger ikväll.

  Det är väl kul om något. 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 22:41

  Hur går tankeprocessen till för dig`?

  Snacka om egoism 🙂

  Du är dock väldigt underhållande…

 • davve
  3 april, 2016 at 22:42

  Titta nu skickar jag en massa inlägg precis som du gör.. 🙂 Kul va…

  ska du inte skriva något mer nedlåtande om mig eller Katrin eller liknande….

  ja så polisen kan ta upp detta också… 😉 det blir härligt att du sätter dit dig själv.. det där med konsekvenser av sitt handlande 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 22:45

  Men varför fortsätter du skriva under olika namn till dig själv 🙂

  Ja du.. jag gick över gränsen precis som du har gjort fast tusen ggr värre. Så blir väldigt underhållande att se när du själv åker dit.. 😉

  Grattis till årets dummaste kommentarer grabben 🙂

  ska du dra den om när du har hatat mot Katrin och hennes barn under flera års tid. Har allt utskrivet och allt finns bevarat på bloggen 🙂

  hur mår du?

 • davve
  3 april, 2016 at 22:45

  Hallå hallå?=?? stalkern verkar väldigt tyst.

  Ja bra tänkte väl detta…..

  du är lika smart som en grabb som joinar ISIS.. 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 22:47

  Hallå????? 🙂

  haha fan du är en feg liten sak 🙂

 • BOB
  3 april, 2016 at 22:54

  Lol! Davve överträffar sig själv! ”Jag har allt utskrivet” . Han inte bara lever på bloggen han har skrivit ut allt o hordat i sin dystra, mörka Psykopatlägenhet. Intressant hur han tar åt sig av faktumet att hans hot nu anmälts! Otroligt obehaglig typ!

 • davve som BOB älskar :) hahaha
  3 april, 2016 at 22:59

  Hur blev du tappad som barn? 🙂

  Du är extremt bortgjord.. lev med det 🙂

  Du ”BOB”. Gå och lägg dig istället. ta en alvedon.. och lev med att du är en klumpig stalker. 🙂

  puss på dig…

 • davve som BOB älskar :) hahaha
  3 april, 2016 at 23:00

  Skaffa dig en personlighet istället. Så slipper du leva ditt liv igenom bloggar och annat.. 🙂

  Gå och lägg dig nu.. men du jobbar antagligen inte 🙂

 • davve som BOB älskar :) hahaha
  3 april, 2016 at 23:01

  Har du druckit ikväll? Du verkar helt virrig 🙂

  ska jag skicka den där autografen?. så du får en present från den du crushar på 🙂

  ska försöka få Katrin att skicka en autograf till dig också:)

 • davve som BOB älskar :) hahaha
  3 april, 2016 at 23:02

  men det är sött.. med någon som lever sitt liv på kändisbloggar. du följer tydligen Wahlgrenarna.. och Zytomierskas.

  Bland annat… Blir kul att fortsätta tracka dig.. 🙂

 • BOB
  3 april, 2016 at 23:17

  @Davve: den enda du trackar är dig själv! Polisen Är nu inkopplad. Man hotar helt enkelt inte människor att man ska låsa in dem o bakbinds dem. Man påstår inte att andra blivit utsatta för sexuellt våld. Det är sjukt o olagligt.

 • davve
  3 april, 2016 at 23:18

  Bra att du är tyst. Och vet din plats.

  Bra att kunna göra något bra och tysta en stalker och mobbare av rang. Du är så utspårad att jag på riktigt undrar hur det står till uppe i hjärnkontoret på dig 🙂

  Men bra att du äntligen inser att jag är bättre än dig och håller truten .)

  fortsätt så….

 • davve
  3 april, 2016 at 23:19

  Sätt dig ner i båten. Och sluta predika om att hot och mobbning. Du är den största mobbaren ever här på bloggen. Du har skrivit en hel del äckligheter.

  Blir kul att se hur du kollapsar 🙂

  Du mår inte bra lille du 🙂

  Men du hur ska du ha det.. vill du ha min autograf?

 • davve
  3 april, 2016 at 23:19

  Du är ett troll av rang 🙂

  Men du.. tack för att du underhåller mig en söndagskväll som denna 🙂

 • BOB
  3 april, 2016 at 23:20

  Snacka om desperat sjuk människa!

 • davve
  3 april, 2016 at 23:20

  Men du.. sätt dig ner i båten.

  Och håll truten 🙂

 • davve
  3 april, 2016 at 23:20

  BOB. du är desperat och sjuk… sätt dig ner i båten. Och tig.

  Du mår inte bra. inse …

  Mobbare och tokstolle utöver det vanliga är du 🙂

  Men en underhållare av rang är du samtidigt…
  så för det tackar jag dig..

 • davve
  3 april, 2016 at 23:21

  sitt ner i båten.

 • BOB
  3 april, 2016 at 23:21

  ………

 • davve
  3 april, 2016 at 23:22

  ja exakt.. …….. är det smartaste du har skrivit sen första gången du skrev och började trakassera mig. Grattis.

  tig

 • BOB
  3 april, 2016 at 23:24

  …….

 • Invandraren
  3 april, 2016 at 23:27

  أكبر احمق @ Davve

 • BOB
  3 april, 2016 at 23:47

  Låt mig skratta @ Davve ???? Du sitter alltså här och, som du själv skriver, njuter av att trackassera folk i kommentarsfältet i en blog! Och inte nog med det, du håller koll på din verksamhet, bygger upp konspirationsteorier och sparar och skriver ut!!! inläg du medverkat i ????. Och som grädde på moset har du inte förmåga att se ironin i dina egna, multi-upprepade inlägg och inse att du faktiskt far med straffbara, olaga hot. Otroligt!

 • davve
  4 april, 2016 at 00:44

  Du är patetisk 🙂

  Kul va.

  så hur blir det med autografen? vill du ha en. du är ju trots allt mitt största fan. ska du inte starta en fan club 🙂

  Och du lillen, det stavas trakassera, inte trackassera. gör dig inte dummare än vad du redan ser ut till att vara 🙂

  sluta trakassera och mobba folk. det brukar hjälpa. du klarar ju uppenbarligen inte av när du råkar ut för samma terror själv. mobbare blir mobbade… och gråter ut… du har den mentala åldern av 5 🙂

 • davve
  4 april, 2016 at 00:44

  gissar att du har tagit sömnpiller nu.

  bra.

  sov så gott…

 • BOB
  4 april, 2016 at 02:12

  Davve, Davve, Davve,mduncet verkligen en ynklig stackars människa. Ta du o gå igenom dina printade horder högar av hatbloginlägg du samlat på dig genom åren o sätt samman lite statistik. Fundera sedan på hur det kommer sig att just du figurerar så ofta i d kändis bloggar.mvarför just du är så beroende av dessa människors uppmärksamhet. Ta dig också en kik på hur många gånger du frågat dina moboffer om de varit tappade,msexueölt utnyttjade eller olyckliga som barn. Addera alla gånger du nämt social bidrag, etta i Rinkeby, arbetslös o alkoholist. Mmmm, ja vet det ÄR skrämmande siffror Davve lille! O du förstår lille vän, att trots denna kopiösa volym hat,materials nånsens o psykologiska projiceringar så skrapar du bara på ytan av de allvarliga psykiska störningar du lider av. De är bara siffror. Vi som blir nobbade o hotade kan anmäla, välja bort, ignorera o leva lyckliga i vår normala tillvaro. Men det tragiska med dig Davve lilla är att denna blog o all denna överväldigande statistik är ditt liv. Den enda lilla, om än mycket djupt sjuka informationskanal o kontakt med omvärlden du har. O siffrorna min käre Davve, är bara siffror. Det verkliga o hotfull egot som ligger bakom alla dessa otaliga hot o påhopp, det är de riktiga bovarna. För hur mycket du än sprider ditt hat som en liten ynka råtta till fegis, gömd bakom en skärm, attackerande okända människor, när lampan är släkt o duglighet där alldeles ensam är det du, o bara du som plågas mest av din ångest o dina osunda tankar. Så hata på du Davve mannen. Den det drabbar hårdast är ändå dig själv. Puss på dig!

 • Bobby Ewing
  4 april, 2016 at 07:29

  Vilket j-a kålahue ärligt talat. Helt rabiat och säger samma saker hela tiden. SITT NER I BÅTEN SITT NER I BÅTEN…hur är det ens möjligt att inte se att alla vi Bobbar suttit ner tillsammans hela tiden och paddlat fint i solskenet, druckit läsk, spelat munspel och matat varandra med vindruvor.

 • Bobban
  4 april, 2016 at 07:37

  Nej men ser man på! Vår käre Davve aka språkpolisen är med i dagens Expressen under rubriken: ”hemsk person”. Finns bild o allt med Davve ponken sittandes framför sin toppmoderna nättrollar dator där hemma i ettan i Rinkeby! Kul att du fick vara med i tidningen @Davve ????????????????????????

  http://www.expressen.se/omtalat/nyheter/brukar-du-ratta-folks-grammatik-da-ar-du-formodligen-en-hemsk-person/

 • Davve
  4 april, 2016 at 09:17

  Ser ni trollet här över mig. Trollet gillar att trolla. 🙂 Trollet vill ha mat…. Trollet är som ett dagisbarn 😀

 • Davve
  4 april, 2016 at 09:18

  Trolla någon annanstans trollet… Bob? anna? Carrie? Vem är du idag trollet? 😀

  Ska kamma din lurviga trollpäls med kam…. 😀

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  4 april, 2016 at 09:23

  @ Bobban LOL ???? ???? ???? Det roliga med davve är att han själv är så ruskigt dålig på stavning och grammatik. Kan tycka att man bör vara rätt vass på detta då man ständigt måste påpeka andras språkliga missar och fel men i vanlig ordning totalt blind när det kommer till att se sina egna tillkortakommanden. Hur många gånger har man inte sett davve stava fel och till och med påbörja ny mening med liten bokstav? Otaliga gånger, men blixtsnabb att gå på alla andra med pekpinnar och jösses vad han gick loss här på bloggen igår kväll efter hotet om att han vill bakbinda och munkavla Bob i en källare. SITT NER I BÅTEN, SITT NER I BÅTEN !! HAHAHAHA ???? ???? ???? Han har kommit på något ”nytt” att upprepa nu och det är ju sällan något bra.

 • BOB
  4 april, 2016 at 09:28

  Ja, visst var det en typisk ”Davve känner sig besegrad o får panik” reaktion ”kalla mig BOB” lol. Jag undrar just om den där styvpappan är med i båten han skriker om i sina ångestuttömmningar eller ej. Men så kul att äntligen få ett ansikte på människan bakom ångesten! Snygga brillor har han också. Trodde jag inte!

 • Psykolog Bob
  4 april, 2016 at 09:50

  Davve, den där båten…skulle Davve vilja vara vänlig att blunda lite och beskriva den för Psykolog Bob här? Är det en liten eka eller en stor båt? Kanske en hel färja till och med? Vet du vart den är på väg där den tuffar omkring där på böljan den blå? Ligger den bara och guppar lite mysigt eller är den på väg på spännande äventyr över stora oceanen som häckar där i horisonten? Vad gör vi på båten, Davve? Har vi picknick? Fiskar vi? Är det någon i båten som du kanske är arg på Davve? Vad gör du åt det? Är det någon du fantiserar om att knuffa i vattnet eller strypa med fiskelinan? Om du tittar omkring dig, är det fint väder eller ser det ut att bli storm? Kanske några otäcka virvelvindar som blåser omkring och ser arga ut utan anledning?
  Hur många sitter i båten? Är det många eller bara du och Katrin? Är Gammeltjärringen där? Din styvfar? Var finns Bob? Hur många platser sitter Bob på, Davve? Och vem är kaptenen? Är det du som är kapten?

 • Bobbis
  4 april, 2016 at 10:14

  @Psykolog BOB, du glömde fråga om hand sjukdoms historik och nuvarande o tidigare medicinering……Hur många fröna tabletter Davvve egentligen tog innan han började oroa sig för den guppiga båten 🙂

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  4 april, 2016 at 10:14

  @ Psykolog Bob ????????????Ahahahahahahahahaha Detta var det bästa jag läst någonsin i kommentarsfältet, slår till och med inledningen till Krim serien ???????????? Tack för dagens skratt Psykolog Bob!

 • Davve
  4 april, 2016 at 11:49

  Sitt ner i båten och tig. Trollunge 😀

  Du är verkligen butthurt över att du har mött någon som kan spela samma spel som du 😀

  Men ärligt nu, har frågat 10 ggr utan svar. Fråga ett, varför skäms du över vem du är? Fråga två, vad hände mellan dig och din styvpappa? Du älskar att trolla men står inte för det. Är du svag eller bara svagt begåvad?

 • bob
  4 april, 2016 at 11:53

  Men davve du vet ju vad som har hänt mellan mig och min styvpappa. Du har ju läst om det skrev du. Kan du inte dela med dig så jag med får veta vad som har hänt. Jag vill veta.

 • Kalla mig Bob (det gör alla mina vänner)
  4 april, 2016 at 12:24

  Ja, kom igen nu davve ! Berätta för oss bobbar vad som hände. Du har ju läst utredningen och alla ”smaskiga detaljer” som du själv utrycker det. Hur du nu kan tycka att övergrepp innehåller ”smaskiga detaljer” får ju stå för dig men varför kan du inte berätta för oss när du så bestämt hävdar att det är oss denna utredning handlar om. Väntade på svar under gårdagen men när du äntligen hörde av dig så var du väldigt upprörd och i en båt gastandes att alla skulle sitta ner. Nä, det här håller inte, du måste berätta nu Dave! ????

 • Bobby Ewing
  4 april, 2016 at 12:45

  En fråga bara. Eftersom Davve hävdar att alla som kommenterar här är samma person – har jag förstått det riktigt att han alltså tror att en av Sveriges mest lästa bloggar har 2 pers som svarar. 1 Bob och så han själv? 😀

  Han verkar rätt säker också. Jag tror ärligt talat inte killen skämtar 😀

 • bob
  4 april, 2016 at 13:15

  davve, gammelkärringen och Bob finns på den här bloggen enligt vår kära davve. Bob är otroligt duktig på att skriva här och det är hän som håller igång bloggen.

 • Davve
  4 april, 2016 at 16:49

  Du är sååå pinsam 😀 Tar du din medicin? För du skriver till dig själv i både ett och två och tre led 😀

  Puss