Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Wow vilken lycka att komma till backen! Till och med hjälmen åkte på av lycka. Det här ska bli en ljuvlig helg. Och jag har nya skidkläder från JLindeberg dessutom!

You Might Also Like

 • j
  31 mars, 2016 at 19:37

  Tjoho, vad kul! Men vart är ni då och åker???
  Du lär väl inte svara i vanlig ordning…………….
  Ha en bra dag i backen oavsett…

 • j
  31 mars, 2016 at 19:41

  Hon svarar inte på websta heller, btw.
  Katrin ätr totalt empatilös och vill endast fiska in era svar=cash.

 • maja
  31 mars, 2016 at 22:22

  Hej fina du! Jag skriver till dig ihop om hjälp, min kompis har haft anorexia i över tre år och nu börjat bli frisk efter att ha fallit tillbaka i den hemska sjukdomen. Denna kompis heter Jennifer hon är det starkaste tjejen jag känner! Hon har hjälp mig från att hamna i denna sjukdom, samt andra i hennes närhet.
  Men varför jag skriver till dig är för att jag vill sprida hennes nya youtube kanal. Hon har själv berättat för mig att hon använder kanalen för att det får henne att tänka på annat än sjukdomen och får henne att kämpa mer. Både för sin egen skull och för att kunna hjälpa andra. Hennes mål är att i snar framtid kunna föreläsa i skolor samt kunna sprid information och förståelse för denna sjukdom.

  Jag vet att en sån här kanal borde finnas! Och jag vet att hon är en perfekt person för att kunna sprida denna information. Det finns så många som håller på att hamna i hennes sits och med hennes mål kan hon hjälpa. Så snälla kan du inte hjälpa mig att sprida hennes kanal. Länka till den eller vad som… För tänk om någon i din närhet är påväg in i denna sjukdom, någon som hon kan hjälpa precis som hon hjälpa mig. Är det inte värt att då ge henne en länk? Jag tror på henne och det tycker jag du också borde…

  Länk till kanalen finns här : https://www.youtube.com/channel/UCoZ1MLiWwAslQrt5M9KN7dw

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  31 mars, 2016 at 22:41

  Åh! Vill också ha snö 🙁 Jäkla vår!!

  -36kg!
  Bara 19kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Ålon
  1 april, 2016 at 11:59

  Hej, jag är ny här. Jag heter Ålon och kommer från Lettland. Vem är den här Davve då? Fy fan vad jag skrattat. 😀 Han har ju inte alla bär i köket. Som vi säger i lettland ju.

 • Mia
  1 april, 2016 at 12:25

  @Davve är ett övervintrat mycket dåligt aprilskämt som gått riktigt snett!

 • Ålon
  1 april, 2016 at 12:53

  Men den här mannen han är förälskad i Katrin alltså? Eller varför är han så galen? Varför pratar han om att han ska antasta barn och sånt? Jag förstod inte riktigt det där. Varför skickar han ut aurografer till folk (HAHAHA)?

 • anna
  1 april, 2016 at 13:46

  Men davve var är du? Jag behöver ju dig. Du bryr dig om min jobbiga barndom och vad som hänt mig. Tack davve. Jag saknar dig.

 • Cissi
  1 april, 2016 at 18:07

  Hjälm på ????????

 • davve
  2 april, 2016 at 15:35

  Katrins stalker tar inget ansvar för vad han/hon skriver. Stalkern får skriva vad som helst.. i vilken ton som helst. Men ve och fasa om du får smaka på din egen medicin…. då blir det offerkoftan på tydligen.

  Kul att reta den lilla stalkern.