Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men jag kunde inte hålla mig. Jag älskar att prova allt och jag kände att jag inte har något att förlora på att göra det här. A men jag vet att ni blir sugna också och fan tillåt er! 4200 kr kostar det att frysa bort fett och jag gjorde det! Döm mig inte utan se det som något kul och spännande istället! Nej det är inte så skönt men om ungefär 30 dagar ska jag vara av med det där störande fettet som ligger på min mage. Jag ser det som ett litet hjälpmedel för att nå mitt mål om platt mage till sommaren och man får ta hjälp om hjälp finns! @bodyshapesaltsjobaden vill gärna ge mina följare 20% rabatt på behandlingen så hälsa från mig och kör nu så blir ni fina till sommaren vettja! Boka på 0707594779

You Might Also Like

 • Sandra
  30 mars, 2016 at 12:43

  Varför skulle någon dömma dig? Du är en vuxen kvinna och ör vad du vill med din kropp! Ha en fin dag!

 • gammeltjärringen
  30 mars, 2016 at 12:49

  Men KVINNA :Maj gadd:du är inte MAN! Är det ens MÖJLIGT att få magrutor som kvinna? Någon som vet?
  Ärligt talat så tror jag tyvärr du letar perfektionen som inte finns.Ja om du inte vill ge upp din nuvarande karriär för att istället gå in för bodybuildning då förstås.Men okej: om trettio dagar så antar jag att du vet om du blivit totallurad eller inte…..Var rädd om dig Katrin!

 • LiS
  30 mars, 2016 at 13:22

  Katrin

  Låt din jakt på ett försök att nå någon form av ”perfektion” av en kvinnas kropp inte gå för långt.
  I en förlängning så är sanningen den att du (som jag) blir äldre och de förändringar som sker inne i kroppen och de synliga förändringarna är svåra att förändra.

  Ge inte en lite futtig rabatt för din reklam – bjud istället 1-4 kvinnor/dina läsare på detta.
  Jag har sjukersättning p gr av en kronisk sjukdom och var hittar jag de pengarna för att frysa bort ev. fett på kroppen.
  Larvigt Katrin – lura inte oss läsare, vi är inte dumma ska du veta (i alla fall inte jag) och de fnuttiga 20% rabatt är ett hån för många kvinnor (och män).

  Ha det oavsett … bra.

 • Ewa
  30 mars, 2016 at 13:28

  Kan alla kroppsdelar minskas?

 • Carrie
  30 mars, 2016 at 13:50

  @ gammeltjärringen Ja! Det är högst möjligt för kvinnor att ha magrutor. Hur kan det ha undgått någon att kvinnor också kan ha magrutor undrar jag nu. Denna metod vet jag dock inget om.

 • Annika
  30 mars, 2016 at 13:50

  Räcker verkligen en omgång? Trodde på minst 2-3 behandlingar.
  Sugen på att testa på mina ridbyxlår.

 • Julia
  30 mars, 2016 at 14:22

  Cecilia Blankens, trebarnsmamman har magrutor!

 • Carrie
  30 mars, 2016 at 14:50

  @ Lis Din sanning är ju uppenbarligen inte Katrins sanning så varför ska hon anpassa sig efter vad du tycker är en rimlig kropp för någon som blir äldre. Det finns ju 70- åringar med starka vältränade kroppar, som satsar på att må och se bra ut. Känns som att vissa kvinnor vill bromsa andra kvinnor med andra mål som inte stämmer överens med deras egna. Sen måste jag bara säga, usch vad jag tycker det är oförskämt att påpeka att någon ska bjuda sina läsare på behandlingar för tusentals kronor. Jag rodnade lite när jag läste din kommentar där ????

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:36

  Lis kommentar börjar någorlunda trevligt till att i slutet urarta till ett påhopp för att hon inte ger bort gratis behandlingar…. hahah

  må du bra?

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:41

  Och snart kommer något alias med vår älskade Katrin stalker..

  Så hur var det nu..och nu förväntar jag mig svar.

  Vad hände mellan dig och din pappa när du var liten? Och i vilken invandrar förort bor du?

  Svara.

  Eftersom du är ett stort fans till mig och katrin så vore det bra att få veta detta.

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:50

  lugn. har nu sett i utdrag från din adoptivpappas brottsregister om hemskheterna han har utsatt dig för…

  Så förstår att du har ett behov av att förfölja Katrin och mig…

  Lugnt.

  Kram

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:57

  Men svara någon gång mamas boy…. för du är alla gånger en kille. Med missbruksproblem…

  med tanke på det jag har fått reda på är det inte konstigt.

  😀 😀

 • Linda
  30 mars, 2016 at 16:09

  Hahahaha någon som vet vem den här Davve är? Är han störd?

 • davve
  30 mars, 2016 at 16:12

  Svara nu på mina frågor istället för att tramsa.

  Vad hände mellan dig och din adoptivpappa? Du verkar ha tappat det helt på senaste tiden?

 • Carrie
  30 mars, 2016 at 16:20

  @ Linda Störd är en sådan underdrift och försköning av sanningen när det gäller den människan. Ger sig på allt och alla. Helt från vettet.

 • davve
  30 mars, 2016 at 16:27

  Svara på mina frågor nu istället för att skriva till dig själv under diverse nicks… det om något är stört 😀

  Men hur var det nu med din adoptions familj.. det verkar inte ha gått så bra för dig… med en sån hemsk uppväxt.

 • davve
  30 mars, 2016 at 16:29

  Din trovärdighet är nere på noll.. så varför inte bara lägga korten på bordet och säga som det är istället.berätta alla smaskiga detaljer som gjorde att polisen fick upp ögonen för din situation

 • Maja
  30 mars, 2016 at 17:45

  Mig fick de bädda in i antarktis is som en Mammutt i 1000 år å jag skulle ändå komma ut som en lagom trind lakritspuck hehe

 • davve
  30 mars, 2016 at 18:38

  Jag är en psykiskt sjuk liten skärmrunkare som har stalkat K.Z. under flera år. Döm mig inte för hårt då det är min sinnessjukdom som talar. Många olika röster är det.

 • lina
  30 mars, 2016 at 19:10

  Men snälla Katrin, klart du tycker det är kul att prova nya grejer när de nu är GRATIS för dig i utbyte för att du gör reklam på bloggen. Är det verkligen någon sucker som går på det här? I så fall kan ni få komma hem till mig och städa, det kostar er fyra lax men jag lovar att ni blir smala på kuppen för med 2 vildbasar så blir det snabbt skitigt.

 • Mia
  30 mars, 2016 at 19:32

  Herre Gud! Inläggen och kommentarer i denna blog har ett IQ snitt motsvarande en sjögurkas intelligensnivå. Otroligt! O Den där Davve…….

 • anna
  30 mars, 2016 at 19:48

  Snälla söta nu döm inte davve. Han är djupt olycklig han älskar Katrin över allt annat och så väljer hon att bli tillsammans med en snygg hunk istället för honom. Davve som alltid har funnits där för henne. Hur skulle ni känna er om ert livs kärlek blev ihop med någon annan än er?Klart att vår kära davve är ledsen och bitter. Vi måste ha förståelse för honom.

 • davve
  30 mars, 2016 at 19:55

  Men anna DU får ju uppmärksamhet av mig..det duger väl? Katrin är ju din första kärlek men hon svarar ju inte på dina provokationer. Men jag uppfyller iallafall ditt liv lite.

  Men du… varför svarar du inte på frågorna angående din uppväxt? skäms du över vad som hände?

 • anna
  30 mars, 2016 at 20:15

  Nej davve. DU är min första och största kärlek. Vad vore mitt liv utan dig?

 • gammeltjärringen
  30 mars, 2016 at 20:25

  Carrie: du säger det är möjligt – tja i teorin är precis allt möjligt om man väljer stenhård träning ala bodybuilding.
  Men jag tror ju personligen att FÅ som fött barn håller sig i den formen och gör de det ,så lägger de ner ofantliga timmar på det – det blir liksom målet med livet. Och jag tror inte heller de är ärliga med HUR mycket de tränar för att bibehålla dem.Och det är inget fel i det. Absolut inte. Men att lura tjockisar som mig att det är möjligt med lite träning, bara man vill typ, Näh – sorry det köper jag inte.Jag tror inte ens de lurar Katrin längre. Livet stora gåta är: Hur långt är man beredd att gå?Jag tror det går för långt när man försöker frysa bort fett….för det finns inga genvägar!

 • anna
  30 mars, 2016 at 20:41

  Du är min riddare davve som kommer att rädda mig från min hemska fosterfamilj. Du är så omtänksam och kärleksfull som frågar så mycket om min barndom. Tack för din kärlek min älskade davve.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  30 mars, 2016 at 21:06

  Ska bli kul att se sen hur det gått 😀

  -36kg!
  Bara 19kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Linda
  30 mars, 2016 at 21:32

  Bara att ”Davve” tror att det är samma som svarar honom visar ju hans intelligensnivå. Sedan antar jag att det är omvänd psykologi som han försvarar sig med, han har antagligen blivit på något sätt ut utnyttjad av sin fosterpappa och därför använder han det. (Eller så är han bara psykiskt efterbliven eftersom han har dessa tankarna i sitt huvud). Davve om du ser detta! Det finns hjälp att få!
  Jag heter Linda Wilhelmsson och har aldrig svarat dig förr, Davve!

 • davve
  30 mars, 2016 at 21:50

  Linda, du är verkligen för mycket. Varför ljuger du som ligger bakom all den här skiten 😀

  Du är så ute.. så det finns inte 🙂

 • Malin
  30 mars, 2016 at 22:35

  Hahahah! Detta har varit med på PLUS eller åtminstone något liknande. Det går inte att frysa bort fett du underskattar oss läsare, tror du verkligen vi går på denna?! Och du har ju inget fett för den delen heller så…. nää mig lurar du inte så lätt!

 • Carrie
  30 mars, 2016 at 23:29

  @ gammeltjärringen Självklart har ingen sagt att det är lätt att ha synliga magrutor för de flesta men som det verkar ser det ut som att Katrin nu har som goals magrutor till sommaren och ja, då får hon ju ligga i. Jag bara reagerade på när du skrev som om du aldrig hade sett en vältränad kvinna med magrutor i hela ditt gammeltjärringsliv ???? Men som sagt alla är ju inte villiga att prioritera träning på den nivå som krävs och att gå ner så lågt i fettprocent att rutorna syns. Det är ju inte något som är viktigt för alla men det verkar viktigt för K och som vi ser i detta inlägg är hon ju villig att prova det mesta för att nå resultat ???? Men håller med dig, jag tror inte heller det finns några genvägar när det kommer till magrutor.

 • jennifer
  31 mars, 2016 at 08:41

  såklart man ska ta hjälp om hjälp finns. behöver du hjälp med att få bort lite fett så, ja varför inte. går det inte träna bort eller har du inte tålamod? (frågar av ren nyfikenhet då jag vet du har grymt fin kropp så lite sugen på att veta om de inte gick att få bort något mer. eller går det bort fast kanske tar det längre tid?) så dålig på träningsgrejer, haha. http://www.nouw.com/jcortes

 • anna
  31 mars, 2016 at 10:47

  Mina kära vänner och min älskade davve ni kan spara pengar och bränna fett genom att duscha kallt och hålla sval temperatur i lägenheten. ( Tack davve för att du bryr dig så mycket om hur min barndom har varit det känns så bra att du bryr dig)

 • Cecilia
  31 mars, 2016 at 14:51

  Konstigt att rekommendera en produkt som du än inte vet resultatet av??

 • Anna
  31 mars, 2016 at 16:25

  Katrin kan rekommendera detta eftersom hon inte betalat ngt. Sen om det funkar eller ej skit samma,hon har gjort reklam och fått behandlingen gratis. Det är hennes läsare som får punga ut pengar på en osäker behandling.

 • Corre
  31 mars, 2016 at 17:34

  @Malin
  Hahaha Plus är ju ett underhållningsprogram. Knappast att dem gjort grundliga efterforskningar. Med det sagt så menar jag inte att detta verkligen fungerar, det har jag ingen åsikt om. Men att påstå att Plus är ett genuint program man kan lita på är som att påstå att Davve är normalbegåvad. Inget ont mot Davve, du duger som du är 🙂

 • Tessan
  31 mars, 2016 at 17:50

  Min syrra testade detta och minskade ca 8 cm på midjan. Men det krävdes 3 st behandlingar, det var inte billigt! Syrran har ju ekonomi som inte en annan har.

 • Emelie
  1 april, 2016 at 23:37

  Visst funkar det men jag skulle låtit bli om jag visste riskerna från början. Jag fick stora gropar på mina lår där sugpropparba suttit eftersom fettet försvann bara på ett ställe. Dessutom fula frysskador som fortfarande inte blekt helt. Inte alls kul. Detta var alltså med samma metod cool sculpting. Så visst har man att förlora att testa saker man inte vet så mycket om…. Dom sa till mig att det var riskfritt också. Och först när jag gick tillbaka och klagade på det fula resultatet kröp det fram att det kunde hända.. Testa inte ni som funderar på det. Jag gjorde magen också, dör gick det bättre. Inga frysmärken eller så tydliga gropar (kunde dock urskilja dom om jag tittar noga)

 • Sofia
  2 april, 2016 at 14:56

  Första april skämt i förskott