Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså det här med att springa ute länge är ju hemskt. Det är så tråkigt. Och jobbigt. Klockan går aldrig så sakta som när man är ute och joggar. Jag har fortfarande inte hittat min motivation och nu har jag pms också och det känns som att jag väger hundra kilo och jag känner för att grina och äta choklad men jag stålsatte mig. Tog ett snack med proffset @cecilianorrbom som kollade på mig med chockerad min "Det är grymt väder och det enda man vill göra är ju att springa ute! Spring en timme i alla fall. Lunka, jogga gör vad du vill men håll igång en timme". Så jag gjorde det. Det var hemskt. Men jag gjorde det. Foto: Ringo

You Might Also Like

 • anna
  29 mars, 2016 at 19:25

  Ringo snart får farsan din se upp för du är en hejare på att fotografera.

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:59

  Knäppt att Katrins stalker fortsätter att besöka Katrins blogg 24/7 varje dag…. 🙂
  Men så är han utsatt för hemskheter på hemmaplan av sin nu fängslade adoptivfar.

  Detta plus missbruksproblematik gör sitt…

 • Hanna
  31 mars, 2016 at 12:06

  Prövat med en bra löparlista i öronen? Hitta tempolåtar som motiverar dig. Tiden flyger då. You will too!