Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså den här lilla butiken i Sturegallerian är verkligen perfekt i sin position, yta och hyra. Och det är många som vill ta över den från mig. Dessvärre har jag nu fått strikta direktiv från ledningen att de endast godkänner två typer av branscher här och det är smycken och skincare. Måste även vara kända etablerade varumärken. Så vad vet jag Kanebo! Lancome! Kan inga smyckesmärken men kan ni så tveka inte att mejla mig [email protected]

You Might Also Like

 • Emma
  29 mars, 2016 at 13:55

  Ska ni stänga igen?

 • Helena
  29 mars, 2016 at 18:13

  Å snygg tröja! Vart är den ifrån?

 • hhhhhhhh
  29 mars, 2016 at 18:28

  du är en idiot som är störd efter som att du ser ned på överviktiga människor. hoppas du är stolt över dig själv när du får folk att må dåligt. du kan inte avgöra hur människor mår bara bara för att dom är överviktig.

 • gammeltjärringen
  29 mars, 2016 at 19:44

  hhhhhhhh: vi är väldig olika du och jag: jag är själv överviktig – men Katrins budskap gick fram:det är inte hälsosamt att väga för mycket. Sedan kan man ju för all del välja HUR man säger det.Att det inte kom ut så himla bra det har väl de flesta yppat vid det här laget. Men för mig personligen så var det iallafall en spark i arslet-en fundering hur sunt och bra för kroppen det (inte) är – eftersom vi i släkten har många som drabbats av stroke bl a.Mår jag bra av min övervikt? Nä kan jag inte påstå – å andra sidan mår jag inte särskilt dålig heller – iallafall inte just nu….Jag har inte alls upplevt det som du upplevt det.Katrin gillar att provocera, och det behövs också – men är hon ”en störd idiot ”för det?
  Nä, det tycker jag inte. Jag förstår inte varför det ska vara så känsligt att snacka vikt – trampar man på en öm tå?Vill jag gå ner i vikt så gör jag det oavsett vad någon annan tycker, vill jag äta godis och dricka läsk så gör jag det. Men jag tror det sistnämnda får konsekvenser, om jag gör det, – är jag dum i huvudet om jag tror det? Kort och gott – ta det för vad det var – ett försök att vilja förändra andra människor liv också. Har en syrra som blivit skvatt galen av att gå ner i vikt – nästan som att hon hamnat i nån slags sektrörelse- det handlar bara om ”det” – men jag antar att hon är salig så hon får väl hållas, helt enkelt! 🙂

 • davve
  29 mars, 2016 at 21:33

  När man är fet mår man inte bra. När man är fet orkar man mindre, när man är fet förkortar man livet.

  Jag vet att det är lättare att sitta i soffan med en påse chips och gnälla…. men jag tror att 90% av alla som gör just detta hade mått bättre av att slänga chipspåsen i soporna och gå ut på en lång promenad och tänka över sina livsval.

  Och om du nu reagerar som kraftigt på hennes kommentarer kanske du borde fundera på varför..kan det vara så att du reagerar för att du tar åt dig…?

 • GoaGlosögan
  30 mars, 2016 at 00:59

  Davve
  Låt mig säga som så
  Jag såg en bild på dig och detta räcker för min vetskap att jag hellre är fet livet ut än har en psykopats utseende som du besitter på med två stirrande ögon åt varsitt håll.

  Har fortfarande inte kunnat släppa din glosögda blick du hade på bilden.

  Ta’t lugnt nu Davve lilla.
  Det finns plats för oss alla på den här planeten <3

  Ps. Gå o hör me Specsavers ifall dom kan ordna ett par specialbågar för dig för att få bort skelögdheten, det kan va lätt o sitta i soffan o gnälla istället för att göra slag i saken!
  Dvs. kamma till håret, ta med dig portmonän o besök närmaste optiker omedelbums! *ler ödmjukt*

  Gå och ät lite kakor nu Davve, det har du förtjänat!

  Kjamis 🙂

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:38

  hahah.. du är så kär i mig. Bara erkänn… Du är iallafall besatt av mig. Du är inte den första och inte den sista 😉

  Tack för uppmärksamheten. Märk väl att jag inte bryr mig överhuvudtaget om dig.. men du bryr dig oerhört om mig och Katrin.

  Vi är bättre än dig..och det stör dig…

  kram

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:49

  Har för övrigt fått reda på ganska intressant information om dig.

  Övergiven vid födslen och sedan utsatt för hemskheter av din adoptivpappa. Jag förstår att du är som du är… Det är lugnt. Att du nu är ett socialfall i en Stockholms förort är bara sorgligt.

  Och din adoptivpappa sitter på Kumla. I ett utdrag från en dom står det att du har blivit utsatt under flera år för diverse grejer.

  Ta det nu lugnt och ta dina antidepressiva.

  Kram 😉

 • Vilket öga skall man titta in i?
  30 mars, 2016 at 16:46

  Wow Davve baby! De är som om du läser boken om mitt liv. Du är så kultiverad Davve!
  Blev du så sårad att du va tvungen att hitta på en anekdot om mitt sk. Liv.
  Åh Davve baby! Glöm inte tiden på Specsavers bara! Så du kan se ordentligt när du skriver ner dina kontroverser här på Kattans blogg.
  Du är allt fö hälig du Davve ponken
  *kramar om hårt*

 • davve
  30 mars, 2016 at 19:48

  Hur var det nu med din adoptiv familj? Kan du svara på frågan? 🙂