Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså den här muslin… Den är sagolik. I vanliga fall tar jag mig ett glas som kvällsmål. När jag har PMS blir det tre glas. Minst. Den är så god fan det gjorde vi bra @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Cissi
  28 mars, 2016 at 20:45

  Oförskämt dyr!

 • gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma
  28 mars, 2016 at 20:49

  Men mums!

 • Petra
  28 mars, 2016 at 21:04

  Jaa. Så jävla god! Testar knäcket och kokosoljan nu. Najs.

 • davve
  28 mars, 2016 at 23:28

  Vart är Katrins största stalker?. Brukar ju vara typ 5 kommentarer om diverse snusk och kommentarer om mig och Katrin vid det här laget. Har du blivit slö herr Stalker?

  haahah

  otroligt inspirerande att min kommentar nu får dig att ha en mening och mål i livet för ännu en dag.

  Värmer nog ditt utsatta lilla hjärta 🙂

 • Anna
  29 mars, 2016 at 07:57

  Ta en svenskakurs Davve!!
  VAR är Katrins största stalker heter det! Och varför frågar du om dig själv? Att du var imbecill visste vi ju iofs!

 • davve
  29 mars, 2016 at 08:25

  Nej du kan ju inte svenska din pajas. Vart är .. stavas det. Men är man i ett utsatt läge som du så förstår jag att stavning inte är högsta prioritet.

  Nej jag frågar om dig… varför segar du nu? Du brukar ju alltid skriva 4-5 inlägg inom någon timme på Katrins nya blogginlägg. Dåligt stalkern 🙂

  Skärpning..du måste ju hylla din största idol Katrin Zytomierska. Och skriva dina åsikter om alla delar av hennes liv.

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"
  29 mars, 2016 at 10:04

  Jag kan hålla med om att den är god, men lite väl dyr.
  Min man fick spader när han såg vad den kostade och sedan har jag inte vågat köpa den igen 🙂

  http://chocochock.se
  ”Avsockringsfasen” – Dag 1″
  Nu ska jag bli sockerfri igen!

 • Ina
  29 mars, 2016 at 19:05

  Kolla SAOL Davve. I all välmening. Man använder vart när det är i rörelse; vart hän, varthän ska du gå etc etc men man säger VAR är och har alltid gjort. Tyvärr hade du inte rätt här och jag är inte ute efter att hänga någon, men rätt ska vara rätt. Jag är sjukligt språkpolis på grund av mitt yrke haha och denna fråga har jag fått stöta och blöta många gånger, även med ordföranden av SAOL. Och, man säger VAR är hon. OK thats it.

 • Anna
  29 mars, 2016 at 21:08

  Davve: Ja, där fick du lång näsa!
  Pajas är just vad du är!! (Men det visste ju alla redan förstås).

 • davve
  29 mars, 2016 at 21:37

  Ina du är alltså språkpolis men kan inte skillnaden mellan vart och var. Det säger en del 😀

  I talspråk och vardagliga texter har det blivit vanligt att man inte gör någon skillnad mellan orden var och vart. Men är man en av samhällets utstötta så förstår jag att du försöker göra dig märkvärdig. Det är ingen fara…

  ta en aspirin och gå och lägg dig 🙂

 • davve
  29 mars, 2016 at 21:39

  Och varför skriver du i olika namn… Anna eller vad du nu än heter i verkligheten. Du gör bort dig som månad efter månad använder diverse olika namn…varför inte stå för dina åsikter under ett nick?. Och ja jag vet att du aldrig svarar på frågan för du är feg.. men skulle verkligen vilja veta…

 • Ina
  30 mars, 2016 at 16:49

  Davve: om din fråga är varför jag skulle skriva i olika namn, så kan jag upplysa dig om att detta är ungefär tredje gången jag kommenterar på denna bloggen. Var får du dina villfarelser ifrån, och varför är du så aggresiv ? Om du vill stava vart eller var ger jag blanka sjutton i, och att du slänger invektiv omkring dig åt människor som du inte känner och aldrig har sett, och genom detta skapar en väldig otrevlig stämning i kommentarsfältet, det gör att jag i alla fall aldrig mer kommer att svara dig på någonting ! Dessutom förstår jag inte varför jag skulle ta en aspirin ? Låt mig småle en smula…….Jag rekommenderar ingen annan här heller att kommentera dina oförskämdheter. Ni vet väl att dumhet ska tigas ihjäl ! Jag gav dig ett vänligt svar och du beter dig som ett odjur. Nej tack, sådana som dig vill vi inte ha med att göra, som inte kan föra ett samtal utan otidigheter. Då är det brist på något att säga för din del. Lev väl och var lite gladare så blir livet roligare ! Kram på dig.

 • davve
  30 mars, 2016 at 19:49

  Att du fortsätter låtsas vara olika personer. Ja vad ska man säga.. är du patetisk eller bara dum i huvudet? 😀

  Så berätta nu om din familj och vad som hände…

  kram