Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tar hand om min hälsa. Inte jätteofta men när jag gör det så gör jag det fullt ut. Jag hänger på Grand Hotel och det kan jag ju verkligen tipsa er om att ge bort i present till någon ni tycker om för det är otroligt skönt att hänga här. Badritualen är grym, massage, fotvård.. Det här med att man får skumpa när man är här har jag inte riktigt klurat ut syftet med för nu är jag inte bara sjukt avslappnad av all bastu och behandlingar jag är lite packad också. Väldigt behagligt i och för sig… Jag fick en heldag här med extra allt från pappan till mina barn @bingorimer. När jag frågade varför han brassat på med allt som går här så sa han att det är för att jag förtjänar det eftersom jag tar hand om våra barn så bra. Det tycker jag var väldigt fint gjort av honom. Man ska visa tacksamhet. Så mycket man bara kan! @bingorimer jag njuter, är väldigt tacksam och ungarna är på Skansen med Viola! Ha det grymt i LA och hälsa Cizzi och Nova och Linus och Betty och Luzy!

You Might Also Like

 • Davves ögon står åt två olika håll precis som sina hemorojder i anus
  28 mars, 2016 at 14:55

  Jag hoppas pappa Bingo även brassade på med allt det lilla extra då ni var tillsammans.
  Kanske därför det tog slut? Lätt att vara efterklok.

 • anna
  28 mars, 2016 at 16:32

  Det är inget fel att ge en person en andra chans. Blir det du och Bingo igen så önskar åtminstone jag er all lycka. ( Fast jag är ju lite orolig för davve för han kommer nog att gråta blod om du först väljer Bingo sedan den här nya charmören och så Bingo igen när ska davve få en chans hos dig Katrin)

 • Åsa
  28 mars, 2016 at 20:17

  Fint gjort!

 • j
  28 mars, 2016 at 20:33

  hahahha, Anna, tack för den ! Nu har Davve nåt att fundera på, verkligen!
  det jag mest hoppas på är att Katrin droppar både nya darlingen och Davve, hihi.!
  Sen satsar hon och Bingo på ett återförenande..OMG!
  Kanske vi ska börja slå vad om hur det kommer att bli?

 • gammeltjärringen
  28 mars, 2016 at 20:42

  Fint att ni kan unna varandra och vara vänner även efter en separation – tänk om fler kunde vara civiliserade mot sina medmänniskor – tänk vad världen skulle se annorlunda ut då!

 • Petra
  28 mars, 2016 at 21:06

  Härligt att höra att folk kan bete sig efter en separation 🙂

 • Alexandra
  28 mars, 2016 at 22:07

  Fint gjort !

 • Davve glosöga. Var är du?
  28 mars, 2016 at 23:15

  Davve har inte kommenterat med sina syrliga kommentarer här på lääänge. Han måste vara otroligt butthurt av det nya förhållandet mellan Kattan & hunken.
  Davve?? Hoo hooo? Kokooo??

 • davve
  28 mars, 2016 at 23:24

  Hhaha.. jag har en äkta stalker. Och ett stort fan! Tack. Du tänker på mig bokstavligen 24 timmar om dygnet. Det värmer!

  Puss.

 • davve
  28 mars, 2016 at 23:27

  hahah du försöker patetiskt nog få kontakt med mig under en hel dag. Hhahaha. måste kännas bra nu. Eftersom katrin dissar dig totalt 🙂 Men jag ger dig ett mål och mening i livet 😀

  Kul att kunna inspirera även samhällets mest utsatta…

  🙂

 • Åsa
  28 mars, 2016 at 23:40

  Tycker Bingo och Katrin passar så jävla bra ihop!

 • gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma
  29 mars, 2016 at 09:11

  Bra gjort <3

 • +10
  29 mars, 2016 at 11:05

  VACKERT ansikte!

 • Norsken
  29 mars, 2016 at 11:15

  Alltid kul med hopp o plask. Sen vem som är avsändaren kvittar! Häääääääääää….ääääääääääääääää………….ääääääääääääääääää…………äääääääääääääääääää……………äääääääääääääääääääääääääääää………,,.ääääääääääääääää RLIGT MED VÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Norsken
  29 mars, 2016 at 11:19

  BUHUUUUUUUUU jag HATAR livet!!!! ((Ett ex på hur mitt liv ser ut)) (( ful gammal o allt dåligt är jag, tråkigt mitt liv är)). angenämt!!!! Jag.o.alla.litar.fullständigt.på.det.jagsäger.en.sekund. En minut senare säger jag emot den som håller med o det jag sa först….. Jag ÄR ett freeeeeeaaaaakkkkk. Var GLAD att ja inte är en bit i ditt liv! De skulle jag! JAG kan OMÖJLIGT bli av med mig SJ!!!!!!!!!!!!!!!’hjkhgjkk

 • anna
  29 mars, 2016 at 11:39

  Katrin får skärpa till sig. Hålla på med charmiga mörkhåriga hunkar och givmilda ljushåriga blåögda vältränade trevliga män då davve finns där för henne. Nä du Katrin bättra dig!

 • Davve
  29 mars, 2016 at 13:18

  Anna, jag tror DU är en man som har fått totalt dille på Katrin. Men hon ignorerar dig 😀

 • j
  29 mars, 2016 at 13:30

  Och du Davve är nog en genomskinlig amöba.

 • anna
  29 mars, 2016 at 15:57

  Davve jag är så ledsen för din skull efter allt du gjort för Katrin så betyder du ändå inget för henne. Det måste ta ont i dig.

 • davve
  29 mars, 2016 at 16:13

  Jag har inget intresse av att ha kontakt med Katrin.. eller få hennes uppmärksamhet 24/7.. som du har 🙂

  Jag vet att du iallafall får lite njutning av uppmärksamheten från mig. kul.

 • anna
  29 mars, 2016 at 16:37

  Så uttalar sig bara en sårad man davve. Jag är uppriktigt ledsen för din skull men man kan inte få allt man vill ha och tyvärr så har ju Katrin valt en annan nu men ge inte upp en dag är hon kanske din davve. Efter allt du gjort för henne…..

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:39

  Är du en fattig invandrare eller? Och hur var det med din farsa nu igen förresten? 😉

 • davve
  30 mars, 2016 at 15:39

  Är du en fattig invandrare eller? Och hur var det med din farsa nu igen förresten? ;)..

  Du verkar ha ett ohälsosamt intresse för mig och Katrin.

 • jennifer
  31 mars, 2016 at 08:53

  vad snackar du om davve?