Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sommarhåret fick komma väldigt tidigt i år. Men alltså jag hade en tjej bredvid mig som hade svart hår och höll på att blondera sig. I min ålder faktiskt… Jag känner mig inte vidare crazy i mitt ljusa hår med andra ord. Men fin! Tack Patrik. #corinneandfriends

You Might Also Like

 • Anette
  24 mars, 2016 at 12:43

  ditt naturligt mörka var finare….det blonderande ser endast slitet ut trots du är nyfixad.
  Dessutom gör färgen att du verkar blekare.

 • davved
  24 mars, 2016 at 19:12

  anette, intresseklubben noterar din ”åsikt”.

 • Paulina
  25 mars, 2016 at 16:39

  Riktigt fräscht och snyggt! ????

 • C
  27 mars, 2016 at 20:25

  Hej!
  Du är jättefin i det ljusa!
  Jag köpte dina jeans när du sålde ut dem och jag är supernöjd! De är snygga och sköna.