Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså så här. Det går inte att få ihop allt om man vill jobba, träna, ha ett perfekt hem, glada barn och en nöjd man. Man får pussla och rucka på allt som går. Nu sitter jag i taxi, dyngsvettig på väg till fika på dagis. Jag kommer inte att vara snygg och stylad på fikat jag kommer att vara svettig. Men jag är där! Tränad och jobbad. Och så jävla glad! Jag är lite hungrig för jag hinner inte äta men jag hinner äta sen. Och duscha sen också.

You Might Also Like

 • Erika, sambo, New York
  22 mars, 2016 at 16:41

  Grymt bara kör!!
  http://erikalindgren.com/

 • Ängeln
  22 mars, 2016 at 22:02

  Eller så kunde du ha skippat träningen. Jag hade nog inte tyckt att det var så jättemysigt (vet att färsk svett inte luktar) att behöva sitta bredvid en dyngsvettig person.

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  22 mars, 2016 at 23:21

  😀 Det är bara att köra på!!

  -35kg!
  Bara 20kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Mimonette
  22 mars, 2016 at 23:45

  Känner så igen mig i den energi du tycks ha. Jag gillar det och den är positiv. Saker och ting händer och är effektivt. Multitasking.:)

  Lycka till! Allt gott /M

  http://nouw.com/mimonette

 • Anette
  23 mars, 2016 at 08:17

  Nöjd man?????

 • Anna
  23 mars, 2016 at 19:38

  Är du och Bingo ihop igen?

 • gammeltjärringen
  23 mars, 2016 at 19:43

  Nä – det går inte ihop – du måste delegera och prioritera. Annars så går du verkligen in i väggen som du skrev om i tidigare inlägg. Läste någonstans att hälften av alla par skiljer sig innan barnen börjat första klass.Om det stämmer vet jag inte, men om det gör det så är det sorgligt. Väldigt många har för många järn i elden. Massa aktiviteter och pusslande hit och dit och det gäller att inte fastna i det träsket, i tron att man MÅSTE för att uppdatera sociala medier. Många gånger så är det lilla i tillvaron mer betydelsefullt än en fulltecknad kalender.Barnen vet inte hur man gör när man har tråkigt. De är liksom inte vana vid det. De är vana att instrueras och vana att det hela tiden finns aktiviteter på förskolan.Och nu menar jag inte att det ovan precis gäller dig Katrin – det är mer en trend som jag tycker mig se överallt nu.Och det behöver inte vara dåligt för den delen heller.Det är bara så lätt att dras med i tron att man behöver allt precis hela tiden. Och vi hade tur som hade pensionerade föräldrar som kunde hjälpa när barnen var små – helt ovärderligt för oss.Men idag bor många långt ifrån och då blir nätverket desto viktigare och nu vet jag ju också att ni 08:or är jätteduktiga på det – det är nödvändigt för att orka med – att man hjälper varandra.

 • Becka
  23 mars, 2016 at 21:15

  Är det ni 2 igen 🙂 kom igen, svara dina läsare nu ;). Du har blivit så jäjla tråkig sista tiden med lite mer smaskiga, intressanta skvaller haha