Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Godaste jag varit med om på länge! Fick tipset från min käraste vän @susannekap. "Vi äter det här nästan varje dag hemma ungarna älskar det testa!" Sa hon för ganska länge sen. Kesoplättar. Rör ihop två ägg med 250 gram keso. Ner med en msk fiberhusk. Mycket mycket godare än vad jag kunnat föreställa mig. #cleaneating

You Might Also Like

 • rasistbajs
  22 mars, 2016 at 09:52

  Fan vad rasisterna stinker….uurk

 • malplacerat som mycket annat här
  22 mars, 2016 at 11:34

  Rassejävlarna ( på tex flashback) som åker runt och söker efter avföring eller ”läger” är så sinnessjuka altså! De AKTIVT letar efter b*js från någon som tigger!
  Dessa perverterade äcklerasister borde väl fanemej tas om hand och få någon typ av behandling?? De verkar vara mer primtiva än andra djur som älskar att rulla runt och äta andras b*js! På den nivån ligger rasismen!
  Skulle ni själva vija bli videofilmade när ni kanske mår dåligt, kanske är osminkade, petar er i näsan, sedan att det läggs upp på nätet, youtube och massa människor sedan hatar och hånar er?! Rasisterna som ligger bakom detta, förtjänar väl själva att bli filmade i smyg eller få videokameran uppkörd i nyllet? Är väl inte mer än rätt? När de tex är kanske ute och joggar i skogen och lägger en hög avföring,,eller varför inte när de kanske spyr på fyllan?!!
  Eller vad skulle rasisterna själv göra om de förlorade sina hem och ej hade tillgång till det basala, för att de nekas komma in på allmänna mötesplatser? De skulle då hamna i liknande situation.

  Detta är inte annat en allvarliga trakasserier och rasism och förtal gentemot det som tigger..men ingen gör något inom rättsväsendet för att stoppa stalking och videoinspelning som sker mot tiggarnas vilja eller när det sker i smyg!! Inte konstigt man börjat tappa tron om rättsväsendet och mänsklighete

 • Anders friden
  22 mars, 2016 at 11:55

  ser gott ut

 • malplacerat som mycket annat här
  22 mars, 2016 at 12:06

  ..eller hur aktivt detta letande är vet jag inte, kanske inte alls?? Däremot är det aktivt letande efter ”läger” iaf, bland vissa som skriver i trådarna.
  Och ”sinnesjuk” var fel ordval, på flera sätt. Jag skrev tyvärr för mycket affektivt. Ursäkta.
  Men jag tycker det skrivs för mycket oerhört kränkande, elakt om dessa människor som tigger, och det absolut inte ok att förfölja och videofilma dom i smyg, tycker jag! Där borde rättsväsendet instämma!

 • Bu
  22 mars, 2016 at 13:07

  Vad är det de har filmat? :-S
  Nä, har inte heller mycket till övers för rasister..

 • malplacerat som mycket annat här
  22 mars, 2016 at 13:29

  ”Bu” Vad bra att det finns någon till här, borde vara fler som säger ifrån och står upp för de som är utsatta!

  Jätte mycket ligger uppe på tex youtube. Vill egentligen inte göra reklam för sajten flashback men går man in där på —> politik —-> integration invandring Så svämmar det över med hatiska rasistiska trådar, där man skriver fruktansvärt kränkande och rasistiskt om de som tigger och delar videoklipp och ger info mo var de kan finnas läger osv.. Verkar som de även triggar och hetsar varandra med rasistiska lögner och fördomar..Allt går ut på att förnedra håna och smutskasta människorna som tigger..

 • Bu
  22 mars, 2016 at 13:51

  Men det är inte lönt att tjafsa med den typen av människor. Jag har aldrig varit med om att en rasist ändrat uppfattning av att man försökt resonera logiskt med dem. Någon som är fylld av hat och hittat en kanal för utlopp kommer inte att ge upp den kanalen bara för att de retar upp någon. Det är snarare bara en bonus. Jag har tex haft många diskussioner om sk ’negerbullar’ på facebook etc. Det ger ingenting. Folk måste vara redo att förändras för att kunna se och förstå ett nytt perspektiv. Gå och gör något trevligt istället för att prata med dem..

 • malplacerat som så mycket annat här
  22 mars, 2016 at 14:49

  Och under tiden forsätter rasisterna trakassera och komma med påhopp mot tiggarna och andra med invandrarbakgrund. Det behövs göras något åt detta nu, inte något man bör vänta med.

  1/3 av de med invandrarbakgrund dör i förtid till följd av rasismen inom vården, enligt en svensk studie! Detta är väldigt allvarligt!
  Och rekordmånga med invandrarbakgrund begår självmord!

  Man kan inte heller bara gå och vänta och hoppas på att rättsväsendet ska plötsligt förstå hur fel detta är, att trakassera dessa tiggare!
  Fler måste ryta ifrån och ta diskussion hur åt helvete oacceptabelt detta är och att en radikal förändring måste påbörjas nu.

 • malplacerat som så mycket annat här
  22 mars, 2016 at 14:54

  Rasisterna kommer undan alldeles för lätt..gång på gång kommer det undan rättsväsendet. Och ingen ifrågasätter detta. Alla vet att dessa trakasserier mot exempelvis tiggarna är olagligt, ändå kommer de undan?! Hur kommer det sig?! Inte många tycks bry sig eller har något intresse i att gräva djupare i detta.

 • Johanna
  22 mars, 2016 at 17:01

  Testa bananplättar! Mycket godare än kesoplättar tycker jag och sambon.

  Mixa 2 ägg, en banan, lite fiberhavregryn o chiafrön. Stek och lägg i kylen (äter de kalla på morgonen), såå gott o nyttigt!!

 • Klara
  22 mars, 2016 at 19:19

  ser otroligt gott ut

 • Bu
  22 mars, 2016 at 21:20

  Jag skulle gärna vilja att du länkade till någon form av källa som bekräftar att 1/3 av alla med invandrarbakgrund dör i förtid pga rasism inom svenska vården.

 • IdiotismRasism
  24 mars, 2016 at 09:05

  Kolla även Aftonbladet som gjort granskning kring rasismen inom vården!!
  ETT STORT TACK TILL AFTONBLADET SOM HAFT MODET ATT TAG I DETTA FRUKTANSVÄRT OMFATTANDE PROBLEM SOM PÅVERKAR SÅ MÅNGA MÄNNISKOR! STOR ELOGE TILL ER!! NI VISAR PÅ CIVILKURAGE OCH MORAL!! Om nu någon mot förmodan läser detta här) Detta kan inte få fortgå längre!! Dessa vidriga rasistläkare som skriver hatfulla kommentarer om invandrare och uppmanar till brott, får fortsätta som läkare??!!!!!!!!!!! De borde ju för f-n åka ut med huvudet före!!! Det är klart att deras personliga åsikter och hemska människosyn påverkar deras arbete, det är så vi människor funkar!

 • IdiotismRasism
  24 mars, 2016 at 09:40

  Till ”Bu”
  Det stod om detta i en forskningsstudie som kanske var från 2009, ( hittar inte just nu, men du gör det nog om du har tid) att en 1/3 av de med invandrarbakgrund och låg social status dog i förtid i behandlingsbara sjukdomar pgr av rasismen inom vården! Skulle inte förvåna om detta förvärrats ytterligare sedan 2009, med tanke på hur även SD ökat sedan dess! 🙁

  Vet inte om även Roya Hakimnia (doktorand i hälso och sjukvårdsforskning) varit med och skrivit om detta.

 • Bu
  24 mars, 2016 at 12:33

  Då får du se till att hitta den forskningsstudien helt enkelt för annars är det du håller på med rent förtal! Eller så är du inte riktigt frisk och det är ju i så fall vara att beklaga.