Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hon lever ju för de här små barnbarnsbarnen. Måste prioritera henne mer! Fast hon har just hängt på rivieran @lidoplagenice i fyra månader så hon har ett bra liv. Bra gener. Jag kommer leva långt över hundra. Och då har hon genomlevt krig och flykt och en hel del skit. Jag har så svårt att låta bli att skratta åt folk som går in i väggen av att ha ETT jobb som de ska klara. Det är ett skämt. Stress har fått helt nya proportioner på 2000-talet. Patetiska proportioner enligt mig.

You Might Also Like

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  21 mars, 2016 at 20:47

  Åh 😀 Gosiga!!

  -35kg!
  Bara 20kg kvar 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 • Lotte
  21 mars, 2016 at 20:57

  Så fina 😀
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 • sara
  21 mars, 2016 at 21:09

  Handlar inte om att ha ”ETT” jobb att ”klara av”, utan om allt det runtomkring som ställer höga krav, i kombination med osäkrare anställningar osv. Döm inte ut människor så snabbt.

 • anna
  21 mars, 2016 at 21:16

  Borde inte du Katrin lärt dig något av din farmors liv. Jobba hårt men med ett ödmjukt sinne. Bilden är i vilket fall otroligt fin full med kärlek värme glädje och omtanke.

 • gammeltjärringen
  21 mars, 2016 at 22:04

  Det beror ju på VAD man gör. Du har dina egna tider, som egenföretagare kan du styra och ställa, hur vore det om du med ditt livspussel hade en chef som krävde kontorstider?
  Det blir helt annorlunda. Du har friska barn, inga gamla föräldrar som behöver ständig tillsyn,kanske ramlar stup i kvarten. Det finns mycket mer än bara jobbet som bidrar till att gå in i väggen. Fast en sak måste jag säga.: Många använder idag uttrycket ”att gå in i väggen” som något hedervärt.Det är det inte.Det är ren galenskap.Och (Blink blink )- hur va det nu med boken som skulle skrivas för ett tag sedan………..

 • Nina
  21 mars, 2016 at 22:19

  Ibland är du så låg och så jävla typiskt polsk! I en egen liten worker bubbla

 • Sofie
  21 mars, 2016 at 22:23

  Du kanske inte bör uttala dig om utbrändhet innan du faktiskt förstår innebörden av den. Jag var precis som du, driven och hånande åt de som inte höll samma tempo och go. Tänkte att de var lata, gnälliga och utnyttjade systemet… Det var innan jag själv gick in i väggen. Att ha 3 jobb(170%) och studier(100%), vänner, familj, träning OCH lyckas ha ett passionerat förhållande ledde mig rakt in i den berömda väggen. Himla onödigt att håna folk som mår dåligt och med stor sannolikhet kommer må sämre av utlåtanden som dina. Motivera istället för att håna och kritisera. Sprid glädje istället för hat <3

 • davve
  21 mars, 2016 at 22:50

  Ni är så snabba med att kritisera Katrin. Men kolla på er själva. ni sprider ju hat på hennes blogg… det där med glashus och sten.. inte kasta.

 • Eva
  21 mars, 2016 at 23:19

  Så oerhört osympatisk kommentar av dig Katrin, att sätta sig till doms över sånt du inte har en aning om, nedlåtande om människor som faktiskt är sjuka av utmattningssymptom !!

 • Irene
  22 mars, 2016 at 02:33

  Jag jobbar deltid har mycket fritid så det är en lyx i dagens samhälle!

 • Amanda
  22 mars, 2016 at 07:06

  Det här var det värsta och föraktfulla på länge,men är ej förvånad över din oförmåga att se längre än bantning. Du förstår det finns yrken där duktiga och välutbildade personer möter barn i slutskedet av svår cancer, följer små bebisar in i döden och sedan fullt upp med egna barn och privatliv,egna problem osv..För att bara nämna ett exempel. Det är lättare för dig som säljer müsli och bloggar..Pröva livets allvar Katrin och du borde skämmas…

 • Buhu
  22 mars, 2016 at 07:27

  Faktum kvarstår att stressen ofta är självvald för att skapa en ’fin’ fasad och förverkliga sig själv på mer nivåer än vad som är logiskt.

 • anna
  22 mars, 2016 at 08:25

  Varför gör du inte något bra tillsammans med Sara sommerfeldt? Skriver en barnbok tillsammans om hur det var att leva som jude under andra världskriget. Istället för att håna folk så skulle du tillsammans med henne kunna göra något mycket givande och bra. Du borde ta vara på din farmors livsöde och dela med dig till de barn som växer upp nu. Ägna dig inte åt oviktiga saker så som att håna folk.

 • so what
  22 mars, 2016 at 09:24

  Man undrar då vad som tänks om de som är sjuka och ej kan eller kunnat jobba alls som är betydligt stress känsligare.. Eller jag är inte intresserade av att veta bryr mig inte om vad översittare må ha för åsikter. Kunde inte bry mig mindre.

 • so what
  22 mars, 2016 at 09:26

  @ Anna – Bra sagt!

 • Bu
  22 mars, 2016 at 09:32

  Det var första gången jag sett Gammeltjärringen kritisera (om än å det mildaste) överhuvudtaget någonting Katrin sagt. Intressant. Låtsas nu, Gammeltjärringen, att någon OMEDELBART börjar hacka på dig för det oavsett om du har en poäng med vad du säger eller ej. Sitt och fantisera över det en stund. Låt det sjunka in. Känn efter..

 • :(
  22 mars, 2016 at 09:38

  Fy fan så okänsligt..!

 • Inhumana moderaterna
  22 mars, 2016 at 09:46

  Moderaterna med sin jävla hybris tror det är centrum i universum! En del är så förbannat korkade och naiva så de tror att alla andra är lika osårbara och starka som dom själva, med samma förutsättningar och tåliga kroppar och psyken! – Tänker inte längre än till sig själva! Kom ned på jorden för fan och börja utveckla en gnutta empati och inlevelseförmåga. Fast det är ju lönlöst.

 • gammeltjärringen
  22 mars, 2016 at 10:17

  Bu: jag har fria åsikter – är inte beroende av vad DU tycker inte eller vad Katrin tycker. Varför är det så intressant? Jag tycker det är mer intressant att du inte säger ett ord med dina inlägg, inget nytt, inget vettigt alls. Katrin provocerar och vill ha en debatt medan du bara hackar.Du borde ta snacket och berätta hur du isf tänker istället, det vore mer konstruktivt .Det jag skrivit om utbrändhet att många missbrukar ordet – får det till att verka häftigt och ballt och att man ÄR något när man gått in i väggen är så himla orättvist mot de som verkligen GÖR det. Och de sistnämnda finns det gott om. Som dessutom sedan fastnar totalt och inte kommer loss, visst känner också du någon BU?Men om det var kritik till Katrin? Är det det som kommentarerna ska gå ut på?Kritiserar man inte Katrin så är man ingen bra människa? Du känner ju inte mig!Inte Katrin heller!

 • Bu
  22 mars, 2016 at 12:27

  Gammeltjärringen – det är precis det här jag har påpekat förut. Det är bara en massa dravel från dig. För dig spelar det ingen roll VAD detta dravel handlar om så länge det kan buntas ihop till någon form av kritik. Ja, alltså inte av Katrin utan alla andra. Vad du egentligen kritiserar vet du nog inte riktigt själv. Det brukar åsiktsparasiter inte göra.
  Gammeltjärringen, det är lite skrämmande att du inte inser detta själv, men du bara bollar över kommentarer jag gett till dig tidigare utan att fundera över om de ens passar in. Jag har sagt att DU inte tillför något vettigt alls. Nu säger du exakt samma sak till mig.
  Jag har sagt att du bara hackar för hackandets skull – och hör och häpna men nu är det Gammeltjärringen som säger exakt samma sak om mig.
  Sedan slänger du även ur dig exakt samma så kallade kritik till alla på samma gång om och om igen – vi har inget nytt att komma med etc
  Jag försökte göra dig uppmärksam på ditt eget beteende i min kommentar innan men det gick inte fram. Ingen hemma liksom…

  Goddag yxskaft.
  Eller snarare, adjö yxskaft.

 • M
  22 mars, 2016 at 13:42

  Ska du säga katrin som själv fått psoriasis av all stress du har runtomkring dig med dina alla projekt!! HA_ När din farmor var ung så hade hon ett jobb och gå till och hem de gick inte på gym after work mingel party som man gör idag och skapar mycket stress!!

 • gammeltjärringen
  22 mars, 2016 at 15:45

  Bu- Du går igång på att skapa konflikter.Helt i nödan.
  Du känner mig inte, har ingen aning om vem jag är, ändå anser du att jag slänger kritik till ALLA,Det finns ett VI någonstans som enligt mig inte har något att komma med. Var har du läst det? Det jag påtalat är att jag tycker man kan hålla en hövlig ton i kommentarerna och att man inte nödvändigtvis behöver kommentera barns utseende bla, bara för att man KAN – bara för att Katrin gärna vill provocera tjockisar(som jag) att komma igång med träningen.Du provoceras för att någon står upp, för att någon säger emot.Du får helt enkelt leva med att jag inte är någon ja-sägare åt något håll – Du hånar alla men som sagt :jag ser dig aldrig kommentera sakfrågor på något bra sätt.
  Och du gjorde det inte nu heller.

 • Bu
  22 mars, 2016 at 20:25

  1. Nu gör du precis samma sak igen – ’jag hånar ALLA’. 2 personer kan man möjligen anklaga mig för att håna; dig och Davve. Du måste försöka lära dig förstå att om man inte håller sig till ett verklighetsperspektiv så LJUGER man faktiskt Gammeltjärringen.

  2. Du är ingen ja-sägare? DU ÄR DEN ABSOLUT STÖRSTA AV ALLA JA-SÄGARE. Det är man om man åsiktsparasit som du. Det var det jag försökte påpeka innan – detta var FÖRSTA gången du yttrade dig i någon ny riktning. Normalt sett är du ett klistrigt litet plåster under Katrins röv som sitter och kvider på alla som INTE har samma parasitåsikt som du själv.
  Idag höll du inte med. Antagligen för att du kände dig träffad på det ena eller andra sättet. (SÅ PATETISKT.) Då undrade jag hur du skulle ställa dig till att omedelbart ha ett gäng Gammeltjärringar efter dig som kritiserar dig för att ha en åsikt och inte enbart sitta och slicka röv. Men Gammeltjärringen förstod inte hur jag menade.
  Så förvånande.

  3. ’Jag provoceras för att någon står upp’. Alltså……..hur ska jag förklara. Du är MOTSATSEN till någon som står upp. Du sitter ner och slickar. Röv.

  4. SAKFRÅGOR? (Detta gav mig faktiskt ett gott skratt). Vilka SAKFRÅGOR på Katrins blogg är det jag inte kan argumentera för?
  Vilket kex som är godast? Eller om tjocka människor är fula? Eller om man är dum i huvudet om man äter pasta?
  Jag försökte förklara häromdagen att det inte direkt gynnar ett företag att stänga ner sina butiker och enbart arbeta från en lagerlokal, men du förstod inte hur jag menade. Du tjatade istället om att Katrin gjorde rätt. (Slickade röv. Mumsfilibabba.)

  5. Jag går inte igång på att skapa konflikter – VARENDA gång jag yttrat mig under månader så är röv-plåstret Gammeltjärringen där och kvider och kvider och kvider. För kvidandets skull. För att få känna sig duktig.

  Men vi kan göra en överenskommelse Gammeltjärringen – vi ignorerar varandra totalt helt enkelt. Lycka till och adjöss.

 • davved
  24 mars, 2016 at 19:17

  Bu, det enda jag ser när jag läser dina kommentarer är en stor offerkofta och någon som älskar att starta bråk och sen beklaga sig över hur dum någon annan är eller inte är.

  du är verkligen ynklig 😀

 • Eva
  24 mars, 2016 at 21:45

  Har följt din blogg. Men efter det här blogginlägget om att gå in i väggen så blir man så upprörd. Har själv gått in i väggen Pgr av olika omständigheter min pappa fick en stroke. Blev sjukskriven länge Pgr av det. Började jobba igen dum som man va körde man heltid direkt och lyssnade inte på kroppen så gick in i väggen igen. Tyvärr ingen blogg ja vill följa längre 🙁