Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag undrar en sak. Det är nämligen så här va. Jag skulle vilja ha en stenhård platt mage utan fett på och jag kan gärna träna hur mycket som helst för att få det MEN jag vill inte gå ner i vikt mer på resten av min kropp. Går det eller? @philiplailani går det?

You Might Also Like

 • Anna
  20 mars, 2016 at 13:57

  Ang. psoriasis – gör hårmineralanalys för att kolla om du har någon mineralobalans samt boosta dina goda bakterier i magen. Ha det gött!

 • Eva
  20 mars, 2016 at 14:15

  Är det det viktigaste i livet!?? Känns så ytligt..

 • Esmeralda
  20 mars, 2016 at 14:20

  En gång i halvåret hamnar jag på din blogg . Mest för att jag surfar runt och inte har annat för mig. Det är som om utvecklingen har stannat ????????????????. Jag skrattar ihjäl mig. Är det inte lite beige att prata vikt och vikt och platt mage och vikt och springa och lopp och vikt och springa och träna och platt mage och springa och vikt och smal och lopp och träna och vikt. Är det inte väldigt 2014?

 • Lo
  20 mars, 2016 at 17:58

  Du har fött 2 fina barn. Med 1-2-3 / flera förlossningar ändras kvinnans kropp.
  Du är vacker. Du är fin. Du är som alla kvinnor perfekt.
  Njut av livet. Njut av dina barn.
  Var nöjd med det livet har gett dig.

 • Ingahaagg
  20 mars, 2016 at 18:14

  Träna med en tränare som har koll på hur man tränar en mage som burit två barn! Kräver viss ytterligare kunskap för att uppnå en platt mage då..

 • Jennifer
  20 mars, 2016 at 19:13

  Absolut går det med crossfit!!

 • jon
  20 mars, 2016 at 19:57

  Vi killar löser det problemet genom att träna bröstmusklerna så att magen ser platt ut i jämförelse. Ingen vettig människa kan hålla ett sexpack hela livet om man måste bolla jobb och familj. Det enda råd jag kan ge är att träna nedre magmusklerna med statiska övningar så de blir stenhårda och håller höften tight. Sen får du helt enkelt hitta någon på gymmet med din kroppsform som lyckats med magen utan att banta sig till en pinne, och fråga henne.

 • gammeltjärringen
  20 mars, 2016 at 22:21

  Det är en sak att må bra – men var rädd om dig så att det inte blir en manisk idé detta med magrutor. Hur många har det?Vad tjänar det för syfte? Du har ju en coach – vad anser han om idén?Du säger det ju själv att du inte vill gå ner mer på höfterna – så det är inte vikten som är problemet. Problemet är magen – ledsen men tarmarna måste liksom få plats någonstans och tar du inte hand om dem – ja då kan jag lova dig att livet blir ett helvete.Då kan det bli en hel räcka med autoimmuna sjukdomar som bryter ut. Ta fram och damma av den gamla kostcirkeln: käkar du mycket vego så blir du snabbt tömd på B-vitaminer,det påverkar och gör att magen sväller om du tycker du märkt det. För det är ju inte så att du på något sätt väger för mycket – det tror jag inte en sekund på. Att motionera är jätteviktigt men man måste ladda batterierna och återhämta sig oxå! Psoriasis är autoimmun sjukdom och än så länge syns inget i ansiktet vill inte skrämmas men en bra och sund balans i livet är det absolut viktigaste och du har många järn i elden nu så att blir sjuk är ingen bra idé!

 • hh
  21 mars, 2016 at 00:17

  Men kan inte din PT hjälpa dig med denna fråga? Det är väl det du betalar honom för?

  Psoriasis? Men kan inte din doktor hjälpa dig med det?

 • Amanda
  21 mars, 2016 at 06:26

  Du betalar dyra pengar till en pt och ändå frågar du okända på din blogg som du vanligtvis struntar i..Extremt dålig reklam för Lailani och det finns ju massor av experter på Delta som du kan fråga..Dummaste inlägget på länge..Ajjö

 • Anette
  21 mars, 2016 at 08:28

  Det stupida med förnedringTV är inte programmen isig…det är tittarna det är fel på.

  Samma sak med att kommentera Katrins sjuka inlägg 🙂

 • Tilda
  21 mars, 2016 at 09:01

  För att få stenhård platt mage utan fett krävs att man jobbar sig ner i en rätt låg fettprocent. Absolut görbart men det påverkar ju alla fettdepåer. Även t ex brösten där man kanske gärna haft kvar fettet.

  Ser jag på din bild i dagsläget skulle det dessutom se rätt märkligt ut med en deffad mage i kontrast till dina armar. Blir magen fettfri (ja allt är relativt) så kommer även armarna bli mer tonade. Personligen tycker jag det är bra. Det skulle i mitt tycke bli märkligt annars.

  Att få en platt mage när man fött barn och står upp har för mig inte varit några konstigheter, har fött 4 barn, det som däremot är lurigt för att inte säga nästan omöjligt att att få magen att se ut som förr om man t ex står på alla fyra. Då ramlar den liksom ner lite på ett sätt den inte gjort förr. Även huden är ju lite mer än innan, så böjer man ihop sig kommer huden skrynkla sig mer än vad den gjorde innan barnen.

  Men allt handlar om hur mycket man är beredd att offra både i form av tid, jobb, och fettdepåer man hade velat ha kvar om man ska satsa på den stenhårda magen eller inte.

 • Caroline
  21 mars, 2016 at 09:48

  Hej du kan ladda ner mamma mage. Du måste träna dom inre magmusklerna. Skaffa en kvinnlig pt som fött barn. Min hjälpte mig massor. Lycka till 🙂

 • sprut
  21 mars, 2016 at 09:56

  sexy sexy mmmm

 • H
  21 mars, 2016 at 10:04

  Den är ju för fan platt! Du ser helt perfekt ut hela du! Var tacksam!

 • Sabina
  21 mars, 2016 at 10:16

  Går icke, du kan inte punkt förbränna fett. Vill du ha mindre fett på magen = mindre fett rumpa, lår, bröst osv.
  Det du ska göra är i så fall bygga muskler för att inte minska i vikt. Däremot är det sjukt svårt att som kvinna ha synliga magrutor pga att vi naturligt har en höre fett %. För att ha synliga magruter ligger du på en farligt låg fett % och att göra detta under längre perioder är inte så bra.

 • anna
  21 mars, 2016 at 11:02

  gammeltjärringen ibörjan verkade du vara en jobbig person som försvarade alla Katrins dumheter men du är en klok person med mycket suntförnuft med båda fötterna på jorden. Jag blir alltid så glad då jag får positiva vibbar från en person som till en början verkat hel knasig men sedan visar sig vara väldigt klok.

 • davve
  21 mars, 2016 at 12:03

  anna, du kallar Katrin dum. Ändå läser du hennes blogg slaviskt… vad säger det om ditt eget intellekt?

 • anna
  21 mars, 2016 at 12:11

  davve du är så korkad så man tror inte det är sannt. Jag skrev ”Katrins dumheter” INTE att Katrin var dum. Men jag kan ärligt säga att du davve bara blir dummare och dummare för var dag som går.

 • Jolle
  21 mars, 2016 at 13:18

  Äkta MILF

 • davve
  21 mars, 2016 at 15:51

  Någon som gör dumheter är ju per definition dum.. Och så stavas det inte sannt och sant.

  Anna, kolla dig själv i spegeln.

 • anna
  21 mars, 2016 at 16:37

  davve din lilla dumma åsna. ( åh ursäkta alla åsnor det var inte meningen att nedvärdera er) Kloka personer kan med göra dumheter. Jag orkar inte förklara för dig för du är så korkad så du skulle ändå inte förstå hur mycket tid jag än la på att försöka få dig att fatta. Trögare person än dig får jag leta efter. Jag stavar gärna fel så länge jag inte har lika trög hjärna som du har davve.

 • anna
  21 mars, 2016 at 16:46

  Ett exempel på att kloka personer kan göra dumheter är att jag svarar dig davve. Jag är klok men gör dumt i att svara dig.

 • davve
  21 mars, 2016 at 17:31

  Du fortsätter gräva din egen grav djupare och djupare. Kul.

 • Helena
  24 mars, 2016 at 00:07

  Jag tycker du är snygg! Och rolig! Ser fram emot nästa bok.
  You go girl! ????????