Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min kropp reagerar på alkohol nu för tiden. Som att jag blivit allergisk. Jag var så gott som fri från psoriasis-utslag igår. Idag är jag ganska fläckig med röda "färska" utslag. Jag drack så gott igår bara… Espresso martini är ju gott… Och sain germain mmmmmm… Les Baronnes så jävla gott! Hot shots är gott. Jag smuttar sveper inte. Det var väldigt härligt på Teatergrillen hos @anderstimell igår. Det var värt lite utslag som ni hör. Men mitt ansikte är perfekt. Skönt att det inte sätter sig i ansiktet. Mest på skinkorna och insidan av mina lår. Men då vet vi. Alkohol är boven. Mest.

You Might Also Like

 • Lo
  19 mars, 2016 at 14:25

  Snygging, jag undrar =nyfiken i en strut???? När du har ”barnfri” vecka. Varför bor/ vistas Bingo och de 3 barnen i din lägenhet. Var bor du när Bingo o barnen har din lägenhet. Bingo har väl eget boende. Kanske vill ni ha kontinuitet så barnen har dig/din lägenhet som fast o tryggt hem. Smart tänk av er.

 • gammeltjärringen
  19 mars, 2016 at 16:23

  Fy farao vilken obehaglig kommentar!

 • anna
  19 mars, 2016 at 16:23

  Men angår det oss hur när var och varför Bingo bor i Katrins lägenhet? Angår det oss var Katrin bor då barnen och hennes fd bor i hennes lägenhet? Hur många gånger går du på toan Katrin? Hur många gånger fiser du om dagen? Nyfiken.

 • gammeltjärringen
  19 mars, 2016 at 16:29

  Obehagligt, att man kan ha ett sånt intresse av att spekulera i ,och kontrollera ,vem som befinner sig var.

 • Nina
  19 mars, 2016 at 19:26

  Alkohol, läsk, godis, choklad och MJÖL produkter är den stora boven för psoriasis! Jag slutade för flera år sen med ovanstående efter ha kliat utslag på hela kroppen! Och nu så fort jag ”syndar” så tar det typ max en timme så börjar det klia i skallen och kan få lite psoriasis utslag dagen efter. Jag läste om någon man i USA som hade slutat med just dessa saker och jag va tvungen att testa och det funkade verkligen! Även på min pappa som har haft psoriasis i hela hans liv.

 • Nina
  19 mars, 2016 at 19:28

  Och citrus frukter glömde jag nämna! Passa dig för apelsiner, mandariner, citron osv.. Det göder verkligen psoriasis!

 • Darr och skak.
  19 mars, 2016 at 21:18

  DARR! Huuuuuuu….vilken skräckingivande kommentar LO! Först verkar den vänlig och bara lite allmänt undrande – tom jag tyckte att det var en intressant fråga eftersom det är en annorlunda uppgörelse och tänkte precis som du att man verkligen verkade sätta barnen i fokus…men sen….MEN SEN – SEDAN SÅ UPPDAGADES DE MÖRKA KRAFTERNA SIG MITT FRAMFÖR MINA ÖGON BARA SÅDÄR. Hur kan man vara så ond? HUR KAN MAN VARA SÅ OND??!
  Jag hade precis tänkt äta och nu kan jag inte ens svälja. Kramp i magen av ångest. Mår inte bra.
  Skakar.
  Och så finns det en mystisk skugga bakom garderoben.

 • Darr och skak.
  19 mars, 2016 at 21:22

  Jätterädd nu faktiskt. Håller med Gammeltjärringen – fy FARAO vilken obehaglig kommentar. Gammeltjärringen och jag har samma tänk. We are one hon och jag. Också lite skrämmande. Lite X-files över det hela när man tänker efter.

 • gammeltjärringen
  19 mars, 2016 at 21:41

  Darr och skak – du är man va? Har ingenting alls emot att du gör dig rolig på min bekostnad.Det var frågan om vem som bor var som var obehaglig.Att någon tydligen bryr sig om att kartlägga/vill veta mer om hur och var SNYGGINGEN Katrin rör sig och sedan lägga till en gullig mening på slutet.Högt pris att betala att lägga ut för mycket personlig info på bloggarna.Såvida infon inte kommer från en stalker som undrar.Jag funderar ju hur personen ifråga kan veta infon hen delar med sig av ovan – om det är via bloggarna eller på annat sätt .Eller bådadera.

 • Darr och skak.
  19 mars, 2016 at 22:23

  Lo! Lo? LO? Nu svarar Lo på tilltal. HÖR LO DET? ÄR det som Gammeltjärringen säger, att Lo ville att Katrin skulle ge hen sin adress så att Lo kunde gå hem till henne i i ett par ätbara lakritsunderbyxor? ÄR DET SÅ LO?
  Nu känns ju givetvis allt mycket, mycket värre. Jag som är så törstig och hade köpt en jätteflaska med apelsinläsk och nu kan jag knappt få ner en klunk. Jag hade verkligen sett fram emot den läsken också. LO? LO? LO! Vi väntar, lo.

 • Rebecka
  19 mars, 2016 at 23:28

  Men så snygg!!! Vill va lika fräsch när jag är 30+!!

 • Snuttis
  19 mars, 2016 at 23:44

  Du är också jättefräsch Rebecka för att ha fött en massa barn. Jag hoppas jag ser lika bra ut som du om jag får barn en dag 🙂

 • Även Davves anushål klibbar ihop en het sommardag
  20 mars, 2016 at 04:59

  Darr och skak. Klockan är 5 i 5 på möran här borta och jag kan säga så mycket som att dina kommentarer har gjort så mitt asgarv skalvat mellan dom fyra väggarna här jag bor.
  Jag är säker på att även grannarna vaknat till liv medan jag skrockade med dubbelhakorna.
  Varför har jag inte en sån som dig i mitt liv? En sann komiker.
  Ps. Jag är seriös

 • Diana
  20 mars, 2016 at 08:42

  haha vad rolig du är, ja det lät gott faktiskt.

 • Ewa
  20 mars, 2016 at 11:55

  Perfekt? Njae, inte i mina ögon i alla fall.

 • Josefin
  20 mars, 2016 at 13:53

  Uppdatera gärna hur det går med kari kokko.

 • davve
  21 mars, 2016 at 12:07

  Många sjuka kommentarer här..säkerligen från en och samma person.

  jisses..skaffa dig ett annat intresse.

 • Lia
  21 mars, 2016 at 17:54

  Vilken otroligt sjuk o ensam person du är @Davve! Snälla sök hjälp så vi slipper ha skäms kudden med oss så fort vi är inne på denna blog o ser dina kommentarer! Du är inte frisk!

 • davve
  21 mars, 2016 at 17:57

  Varför stör du dig om du nu mot förmodan inte är en av de personerna här över som skriver en massa strunt.

  Ja snälla sluta skriva.. skämskudden tillhör dina föräldrar 😀

 • Jenny
  1 april, 2016 at 21:09

  Hej Catrin, rödvin innehåller mycket Histamin och om du googlar så kan du läsa om samband mellan Histamin och psoriasism. Googla även Histaminintolerans. Ofta klarar man histamin i vissa doser men när bägaren rinner över kommer symtomen. Nästa gång du vill dricka vin, ta en histamintablett innan. Drick ett så ungt vin som möjligt . Helst ekologiskt (gifterna i oekologiskt retar kroppen). Helst ett vin som är lagrat så lite som möjligt. Vita är att föredra. Ät inte ihop med lagrade ostar eller typ parmaskinka (innehåller också sjukt mycket histamin). Citrusfrukter och röda hrönsaker/frukter har mycket histamin. Även ägg (särskilt vitan) och matsom inte äts färsk (matlåda i kylen= mer histaminer ju äldre). Mjöl och socker retar tarmen och bidrar till att man blir känsligare mot histamin (eftersom kroppen då sämre klarar av att bryta ner histaminet). Googla Low histamine chef – massa bra info. Testa ät låghistaminmat och se om du får resultat!

  Lycka till!

  https://gupea.ub.gu.se/bitstream/2077/12328/1/gupea_2077_12328_1.txt

 • Jenny
  1 april, 2016 at 21:30

  ….och mjölkprodukter (som du säkert överkonsumerar på lchf)- ost, grädde mm. är sjukt dåligt och skapar inflammationer och exem.

 • Torbjörn Sassersson
  4 maj, 2016 at 13:12

  Jag vill tipsa dig om denna artikel om psoriasis och hur man kan bota sjukdomen.

  Dr Erik Enbys ordination botar min psoriasis – Arbetshypotes svamp
  http://newsvoice.se/2016/05/04/dr-erik-enbys-ordination-botar-min-psoriasis-hypotes-det-ar-svamp/