Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är ute och letar efter min motivation, det är asjobbigt att jag tappat den. Utan den är det vidrigt att springa och den 19 maj är det lopp och då ska jag vinna över @sippanhagerman och då måste jag träna men fy faaaan va tungt det är. Kubbade, eeeehhh lunkade menar jag, sex k just. Känner mig trött nu. Patetiskt. Fettovarning på mig.

You Might Also Like

 • gammeltjärringen
  17 mars, 2016 at 22:05

  🙂 du e rolig du – fettovarning på dig.Jomenellerhur?Måste vara ett litet helsike att leka kurragömma med dig. Spring genast och göm dig bakom sytråden,liksom…Jag hoppas verkligen att du skojar :det kan inte vara så att du möjligen har sprungit IFRÅN motivationen?

 • Ewa
  18 mars, 2016 at 10:45

  Ja, litet knubbig är du allt

 • Carolina
  18 mars, 2016 at 19:32

  Du funderar inte på att äta ordentligt?? Man blir rätt trött och mossig i huvudet av deff ???? du vet att kroppen behöver mat för att fungera? Du vet att kroppen behöver protein för att bygga muskler va? Och hör och häpna, kroppen behöver kolhydrater för att återhämta sig…

  Att vara hälsosam betyder att man TAR HAND OM kroppen, inte misshandlar den…tränar du mycket måste du ge kroppen bränsle och chans att återhämta sig för att ens kunna bygga muskler!

 • Jolle
  19 mars, 2016 at 10:45

  Sexig ändå..:D