Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu har vi växt ur den här butiken i Sturegallerian så jag vill informera er om att den är tillgänglig för överlåtelse. Det kostar inte att ta över en butik i gallerian men man måste vara en seriös aktör och man måste passa in mixen av de andra butikerna. Har du ett koncept som du tror kan passa här så är du välkommen att mejla mig [email protected] Och inte deppa för att vi flyttar. Ni hittar hela vårt sortiment i alla krokar härifrån. Hemköp Östermalmstorg, alla Ica-butiker, Ica Karlaplan, Esplanad, Sabis, Ica fältan och så i vår webshop såklart! @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Bu
  15 mars, 2016 at 20:33

  Men allvarligt talat, det handlar ju knappast om att ni vuxit ur butiken? Ska ni skaffa större butik då? Eller göra som när ni stängde andra butiken och sedan annonsera efter en lagerlokal som är ’tillräckligt stor att sitta och jobba ifrån’. Ni uppgraderar från butiken till en hylla på ICA, som ni redan hade?
  Jaja…men grattis till expansionen då. (Juhuu)

 • gammeltjärringen
  15 mars, 2016 at 22:09

  Bu: man brukar väl börja sin bana med en egen butik när man hittar ett koncept (LCHF i detta fall) som det nu utvidgats så har ju fler och fler kedjor involverats så att även vi bönder (jag) utanför storstäderna kan handla – nätet inbegripet förstås.Det gör ju givetvis att man ser över vad krutet läggs – inget konstigt i det kan jag tycka.Nu letar man istället en lagerlokal som kan funka både som lager för mataffärerna och på nätet och som arbetsplats precis som Katrin berättat:en naturlig del i att gå vidare – så vad var det som du inte förstod?

 • Bu
  16 mars, 2016 at 04:23

  Gammeltjärringen – det finns INGEN människa härinne som förstår mindre än vad du gör så det blir så jättejättejättetöntigt när gumman på landet snutar upp sig lite grann och frågar ’vad var det du inte förstod’?
  Gamla kärringen, det är åsiktsparasiter som du som inte har någon form av analysförmåga och som därför anammar redan antagna paket och blir patetiska, beklämmande medhållare. Er sort har alltid funnits. Du intresserar mig inte.
  Dessutom har du fel. Hel fel som vanligt. Man har inte en affär bara för att locka kunder i början och sedan när det går bra för en så stänger man affären och sätter sig och trycker i en lagerlokal. En reell butik på ett centralt läge är fantastisk PR för företaget. Det måste väl tom en dum tant som du begripa? Men du kanske menar att Katrins produkter är så populära vid det här laget att hon inte behöver profilera sig mer. Säljer som smör på ICA. Eller hur? Det var INTE vad de sa till mig i Malmö där de gick back nästan direkt och slutade sälja alla varorna efter mycket kort tid. Men det kanske vänder nu 😀

 • amanda
  16 mars, 2016 at 06:23

  Bästa på länge Bu!

 • jag
  16 mars, 2016 at 07:47

  Bravo Bu!

 • K
  16 mars, 2016 at 07:55

  Sitter ni och hejar på en person som är så pinsam att den måste använda härskartekniker för att få fram sina argument? Nej fy fan! Lägg ner det där och skärp er!

  Det är klart att ni tycker olika och ska få lägga fram era åsikter men det där är lågt ”Bu”. Vill du att någon ska prata med dig på det sättet? NEJ!

 • anna
  16 mars, 2016 at 09:05

  Fast det var väl gammeltjärringen som började använda härskarteknik genom att dumförklara bu genom att ställa frågan: ”så vad var det som du inte förstod?”

 • Jenny
  16 mars, 2016 at 09:18

  Fy Fan vad låga folk är….. Ska Fan hacka på allt å alla… Ni måste verkligen ha ett kul å innehållsrikt liv…. *SUCK* Är det den typiska svenska avundsjukan som härjar runt eller vad är det frågan om??

 • gammeltjärringen
  16 mars, 2016 at 10:19

  Och:Bu är en sorts ”åsiktsparasit” för att använda hens egna ord, som gärna vill ha uppmärksamhet genom att klanka ner på andra, gärna på Katrin, på mig , på Davve och alla hen kan komma åt.För att göra sin röst hörd.
  Tänker inte ens bry mig om att försöka analysera varför.
  Det tror jag de flesta begriper ändå.Men jag är en person helt enkelt som inte ser värdet i att angripa en bloggare gång på gång genom att vända på varenda ord bloggaren skrivit för att få det till något negativt och kränkande. Man går så långt i vissa fall så man till och med ger sig på hennes barn.Där kanske vi kan enas Bu- du och jag är – helt olika.Och tur är väl det.Jag har dessutom inte dumförklarat någon – det behövs inte.Det gör hen så bra själv.Är det det här som är det fria ordet tycker ni? Att häckla personer8Katrin) bara för att man kan?Vem ställer sig bakom sånt?

 • Carina
  16 mars, 2016 at 11:37

  Alltså den här dj…a bloggen!!! Så pinsam….

 • Anna
  16 mars, 2016 at 11:58

  Gammeltjäringen,alla måste inte ha samma åsikt som dig. Bu skrev en åsikt om ett inlägg Katrin skrivit. En åsikt som jag delar med Bu. Bu gav dig möjligheten att få argumentera i sakfrågan,som i detta fall gällde Katrins nedläggning av affären. Men du tog inte chansen eller du förstod väl inte chansen.. Påhopp står du o D för.

 • jennifer
  16 mars, 2016 at 12:43

  roligt att de gått så bra för er! 🙂

 • Anette
  16 mars, 2016 at 13:00

  Seriös aktör? Lär bli svårt att matcha Katrins trovärdighet…he.he. större manipulatör / mytoman lär bli svår att finna 🙂

 • Peter
  16 mars, 2016 at 13:04

  Vi kan ha sex mellan hyllorna efter stängningsdags.

  Mvh Peter North

 • gammeltjärringen
  16 mars, 2016 at 13:32

  Anna:Kom igen när ni diskuterar den verkliga sakfrågan: mobbing av Katrin Z med familj. Behandla andra som ni själva vill bli behandlade.Nåt annat känner jag inget behov av att kommentera.

 • Amaltea
  16 mars, 2016 at 13:34

  Hej Katrin!
  Det luktar lite avundsjuka och jantelag här bland dina trogna läsare (kritiker) *host* Typiskt kvinnor att trycka ner varandra och förolämpa. Men…de måste ju älska och beundra dig innerst inne, annars hade de ju inte lagt ner energi på att både läsa och kommentera?! Bra för dig också, då varje klick på din blogg genererar pengar. De förolämpar och du tjänar pengar. Win win situation liksom! Du är intelligent, driftig, fokuserad. Keep up the good work kvinna! Synd att du provocerade så mycket förr att många inte handlar av dig pga av det, då de inte skiljer på din personlighet och ditt varumärke. Ett tips: Var ödmjuk och sluta provocera. Det gör att din försäljning stiger (hur dumt det än låter) Hur människan bakom varan agerar och uttrycker sig har stor betydelse. Allt gott till Dig.

 • Anna
  16 mars, 2016 at 13:52

  På vilket sätt Gammeltjäringen är det mobbning av KZ och hennes familj genom att ha en annan åsikt? Om jag nu förstått din synpunkt så är alla på bloggen här mobbare som inte tycker som du och D, för mobbare blir man genom påhopp på KZ och hennes familj. Tanken har inte nått så långt att du är den största mobbaren här?…. Ursprunget i denna tråd var en affär.. Om man är normal och frisk kan man i en blogg ha varierande åsikter om ett ämne och kunna argumentera och acceptera det faktumet.

 • davve
  16 mars, 2016 at 15:59

  Ojoj ett gäng yra höns diskuterar Katrins liv. Kul att ni bryr er så hemskt mycket om Zytomierskas lic och business 😀

  Ni fyller era egna ointressanta liv med att gnälla och moralpredika över någon som har gjort en massa bra saker med sitt liv.

  NI är alla patetiska 😀

 • Sophie
  16 mars, 2016 at 17:02

  Kan du inte fixa tillbaka fläskchipsen?

 • SillyBilly
  16 mars, 2016 at 18:09

  @bu: KUDOS ????
  Beware, Davve is back.
  Häll INTE bensin på hens pyrande skitglöd.

 • davve
  16 mars, 2016 at 19:39

  sillybilly,man kan lita på att du tjatar och gnäller… samtidigt som du gnäller på att någon annan gnäller. lev som du lär 😀

  gnäll föder gnäll…

 • SillyBilly
  16 mars, 2016 at 20:22

  Sökes till KZ:s business:
  Heltidsanställd alltså 24/7-jobbande bloggtroll som kan hålla liv i en självdöende totalt meningslös ”blogg”. Lön utgår ej men KZ:s autograf kan på begäran översändas.
  Normalbegåvning obehövlig, likaså förmåga att variera det skriftliga.
  Huvudsaklig arbetsuppgift: att ösa grova kränkningar och platta invektiv över vem som än tar sig för att kommentera blogginnehavaren i annat än förtjusta ordalag.
  (Vad? Har KZ redan skaffat sig ett sådant kreatur? Sorry. Hade ingen aning).

 • Linda
  16 mars, 2016 at 21:25

  You go girl

 • davve
  16 mars, 2016 at 22:02

  SillyBilly, jag tror inte att Katrin är speciellt intresserad av din jobbansökan. För det är din jobbansökan antar jag för det du skrev passar in på ditt sätt att bete dig på bloggen.

  Det där med stenar i glashus.. inte kasta…

 • Katarina
  16 mars, 2016 at 23:16

  Till Bu och andra mobbare. ”Till och med en dum tant som du förstår…” skrev du. Du är en mobbare Bu, och Katrin och hennes familj är mobbade här på bloggen, ingen tvekan om det. Punkt.

 • Nickie
  16 mars, 2016 at 23:51

  Himmel, vad otroligt fåniga ni är! Hur orkar man ens diskutera massa skit i ett kommentarsfält!? Haha! Ut i solen med er!!

  Om jag hade en enda väninna som sjönk till den nivån och var inne på en blogg och ”nättrollade”, skulle jag…. Ja, hjälpa henne och söka vård eller liknande!!

  Säkerligen tillhör ni lägre medelklassen med, ni är värst!

 • Anna
  16 mars, 2016 at 23:54

  Det är intressant hur en del får det till att KatrinZ är ett mobboffer,när hon är den största mobbaren genom årtionden. Att Davve och Gammeltjäringen är offer är väl också ett faktum. Offer för att dom tror att KatrinZ kommer visa tacksamhet åt deras patetiska försök att leka försvarsadvokater åt KZ,men även offer för ren och skär dumhet och lyteskomik. Folk härinne blir inte rädda eller imponerade av er,vi tycker synd om er.

 • Ge dig Davve
  17 mars, 2016 at 00:51

  Davve! Du skriver hela tiden hur patetiska alla som kommenterar är, att det har ett för stort intresse i katrins liv. Men du är i varenda kommentarsfält här? Hur har du tid? Har du inget jobb? Är du inte minst lika patetisk?

 • davve
  17 mars, 2016 at 01:03

  Jag har aldrig påstått något.. det är du som hela tiden vänder det till att alla andra är patetiska som skriver något emot dig. nej ve och fasa att någon ska reagera på ditt bullshit mot Katrin 😀 Du går alltid i cirkelargumentation 😀 Ett tips, skriv inte att andra är patetiska om du själv inte klarar av att bli kallad det.

  Jobba på det….

 • davve
  17 mars, 2016 at 01:04

  Hur går det förresten med att få Katrins uppmärksamhet? 😀 inte så bra va. Men du får ju min så det är väl iallafall något..

  ska vi skicka autografer med foton.. de håller längre…

 • K
  17 mars, 2016 at 01:06

  Bu är den enda härinne som har uttryckt en intelligent åsikt. Dessutom korrekt det han säger. (Ja, jag tror att Bu är en han.) Butiken på Karlavägen har ju varit till salu länge. Det är en omorganisering som sker.

 • A
  17 mars, 2016 at 01:09

  Börjar du få slut på nya argument Davve 😀 … Du får väcka Gammeltjäringen så ni får hjälpa varandra….

 • Bella
  17 mars, 2016 at 08:21

  Bu, jag tror att ”er sort” har funnits bra länge också ????.

 • anna
  17 mars, 2016 at 08:56

  Ni som svarar Davve varför gör ni det? Det är ju bara som att hälla bensin på elden. Är det inte bättre att släcka elden? Alltså ignorera allt som skrivs av denna person.

 • Davve
  17 mars, 2016 at 09:56

  Nej, att svara DIG är som att kasta ved i brasan…. Men jag finner dina små vredesutbrott och multipla personligheter underhållande 😀

 • gammeltjärringen
  17 mars, 2016 at 09:58

  Anna: Vem är intresserad av tacksamhet?Du känner inte mig, ändå utgår du ifrån att jag söker uppmärksamhet från KatrinZ, Du vet ingenting om mig, jag tycker bara att tonen i kommentörsfältet är rå och otrevlig. Särskilt när kommentarerna rör hennes barns utssenden och man vänder och vrider på allt hon skriver för att provocera.Som jag skrivit tidigare.Det är fult att göra såhär oavsett vem det handlar om.Ibland så gränsar det till förtal. Då går det alldeles för långt. Om ni nu anser att ni är så smarta så tänk på vad ni skriver – för ni är inte så anonyma som ni tror. Och det kan drabba en människa mer än ni tror.Vilket ip nummer som helst kan spåras idag.Så bara för att du sitter bakom en skärm och skriver skit så är du inte oanträffbar.

 • Anna
  17 mars, 2016 at 10:42

  Jaa Gammeltjäringen, ngt måste vara din drivkraft. Men tro inte att KatrinnZ kommer ge digt för att du försvarar henne här.KatrinZ mobbar gärna själv andra människor. Du är rätt bra själv på att kränka så du blir bemött såsom du bemöter. Nej ingen är anonym inte ens DU det kan du hälsa Davve med.

 • gammeltjärringen
  17 mars, 2016 at 11:03

  Anna: Varför skulle jag bry mig om vad KatrinZ tycker?Känner henne inte, har ingen kontakt med någon annan här heller inklusive Davve. Agerar inte på någon annans kommando – däremot så står jag upp för direkta personliga påhopp och ärligt talat: är det inte dags att du släpper det här med att Katrin uttryckte sig lite knasigt i TV? Jag är själv klart överviktig men inte så förbaskat skitviktig att jag inte fattade budskapet bakom det Katrin står för. Att de flesta borde äta lite nyttigare.Väga lite mindre.Inte för någon anans skull än sin egen. Men därtill att gå till personangrepp t o m mot barn som en del gör – för att hämnas det tycker jag är vidrigt. och det står jag för.
  För då går det för långt.

 • Anna
  17 mars, 2016 at 11:18

  Jag antar att du gör det då du försvarar henne. KatrinZ har gjort sig ett namn på att driva med fetton och det är mobbning. Eller tjocka människor. En del av dess tjocka människor är sjuka och äter mediciner. Tycker du det är rätt? Det enda jag håller med dig om är mobbning av barn men då jag aldrig mobbar oskyldiga barn tar jag inte åt mig. KatrinZ har gjort sig ett namn på att mobba och provocera så hon är inget offer som behöver skyddas.

 • gammeltjärringen
  17 mars, 2016 at 13:00

  Du känner inte mig.Som jag skrev så är jag själv överviktig. Men det innebär inte att jag tar åt mig av vad Katrin sade, vad hon ville var att uppmärksamma faran med övervikt och dessutom mår hon så jäkla bra av sin diet att det verkligen märks.Man blir nog lite salig av det, men det är fara med det oxå. Att man fastnar i det.Jag har själv ett problem med att jag inte kan äta för mycket protein, så jag vet mycket väl vad det innebär med sjukdom, det är dessutom genetiskt.Så LCHF är uteslutet för mig.Jag skulle bli sjuk av det.F ö så är det hårt för en del överviktiga med brutalt ärliga människor men det innebär inte att man t ex fritt kan häckla barnen för att ge igen, eller att insinuera att man ”vet” saker som inte är sant och som gränsar till förtal. För då är man ute på lite djupare vatten.Att reagera mot det – är en helt annan historia och har inte ett dugg att göra med att försvara Katrin. Jag är helt säker på att hon kan försvara sig. Jag vet då åtminstone en sak med min övervikt – att det inte är hälsosam. Att Katrin talade om det för mig i TV gjorde mig faktiskt ingenting alls – men jag antar att vi alla är olika.Jag tror det var en hel del som kickade igång med sin egen träning och funderade över sitt matintag på ett sunt sätt och man kan bara hoppas att alla håller detta inom det sunda området då väldigt många mer eller mindre går in i någon slags euforisk bubbla och jag tror det lätt blir så – när man känner att kroppen börjar må bra igen!

 • Anna
  17 mars, 2016 at 13:47

  Jag vill tacka dig Gammeltjäringen för att delar med dig. Nu argumenterar du på en fin nivå. Jag tycker det är avskyvärt att mobba Katrinz barn för dom är oskyldiga. Där går gränsen. Det finns dock dom som är sjuka med Kromosonsjukdomar som är överviktiga av medicinska skäl. Det finns även dom som är kraftiga av att ex äta kortison mot cancer det är den form av mobbning som KZ står för som inte är acceptabel. Hennes blogg startades genom provokationer. Nej jag känner inte dig,men på det sättet du skrivit här i bloggen har nog många inkl jag själv dragit slutsatsen att du är en beskyddare till KatrinZ, och genom dina och Davves påhopp på alla med olika åsikter är osympatisk. Men du har ju nu visat att du har en mänsklig sida. Tack.

 • Sandra
  18 mars, 2016 at 15:41

  Jag laser Katrins blog till och fran, men kommenterar valdigt sallan. Men man blir ju chockad av att lasa kommentarsfaltet. Hur har ni ens ork att hamna i dessa tjafs, och varfor gor ni det ens? Varfor sprida negativitet? Vissa verkar saga att Katrin fortjanar det for att hon sjalv mobbar. Men… om det ar sa hemskt, varfor gor ni det sjalva? Var battre an sa. Las inte hennes blogg. Ova pa att vara en bra medmanniska istallet och lamna Katrins kommentarsfalt bakom er.

 • davve
  18 mars, 2016 at 22:12

  Anna, du påstår alltså att när DU ger påhopp är det försvar- När någon ”hoppar på dig”.. ja då är det mobbning och förtal.. låt mig skratta.

  Din moral är lika skev som Nordkoreas ledare… allt som drabbar mig är hemskt.

  Du borde vara mer chockad över ditt egna clown beteende än något annat 😀

 • davve
  18 mars, 2016 at 22:16

  I övrigt, att folk reagerar på Katrins brutala ärlighet om ämnet övervikt är ganska märklig. Tror folk är mer upprörda att Katrin faktiskt säger många sanningar än det hårda tonfallet eller annan påstod mobbning…

  Det tar väl ingen kärnfysiker att inte att övervikt är onyttigt och något man ska undvika. Att sitta i soffan och smälla i sig en påse chips och sen klaga på att man blir fet och eventuellt utstött av samhället i olika lägen är ju helt och fullt självförvållat. alla gör beslut som ändrar ens eget liv, att vara fet är i 9 fall av 10 ett livsstils val..

  man kan absolut vara nöjd med sig själv som fet, men ingen kan komma och påstå att det är hälsosamt. eller att någon som är 30-50 kg överviktig verkligen mår bra…..

 • Jolle
  19 mars, 2016 at 10:37

  Peter
  Ställ dig i kön för fan..

 • Jolle
  19 mars, 2016 at 10:38

  ..vi är fler som vill…

 • Jolle
  19 mars, 2016 at 10:41

  MILF.. 😀